Wyszków
Najwspanialszy lekarz jakiego znam , robił mi laparoskopowo zabieg woreczka żółciowego. Dziękuję i polecam . Pułtusk oddając takiego lekarza bardzo dużo stracił, ja też nad tym ubolewam .Bardzo dziękuję.
Wyszków
Dr Cichocki operował mnie w trybie nagłym z powodu ostrego zapalenia wyrostka. To prawdziwy profesjonalista. Rozpoznał przyczynę moich dolegliwości trafnie, co wcale nie było oczywiste, bo objawy były dziwne. Mogę powiedzieć, że uratował mi życie. Spokojny, opanowany, budzący zaufanie pacjenta. Mimo tego, że ułożenie wyrostka było niespecyficzne, to wykonał przepiękne cięcie, wszystko goi się błyskawicznie i jestem pełna podziwu, co do jego wiedzy i umiejętności. Otoczył mnie opieką pooperacyjną. Bardzo …
Wyszków
Trafiłam na Pana Doktora na SORze z rozciętą nogą. Pomoc została udzielona od razu. Pan Doktor wytłumaczył jak dbać o ranę. Przez całą wizytę lekarz jak i pani Pielęgniarka byli bardzo mili. Polecam bardzo miły, kompetentny lekarz.
MEDICAL NZOZ Sp. z o.o.
ulica Okrzei 79
Wyszków
Lekarz o kamiennym wyrazie twarzy jednak bardzo profesjonalny. Ma dojść oschłe podejście jednak nie przeklada sie to na jego prace i wiedze jako lekarza specjalisty. Duży plus za to że potrafi poświęcić swój wolny czas pacjentowi jeśli pojawi sie jakiś problem czy wątpliwość. Mąż jest bardzo zadowolony i czuje konfort psychiczny w trakcie leczenia będąc pod opieką Pana doktora. Godny zaufania i polecenia.
SPZZOZ Wyszków
ulica KEN 1