Konsorcjum Medyczne AMIKA
ulica Piastów 16
Września
Panią doktor Annę Wejman – Matelę poznałem podczas mojego pobytu w klinice na ul. Przybyszewskiego. Już podczas pierwszego kontaktu daje się odczuć u pani doktor życzliwość i bezpośrednie podejście do pacjenta. Jest to osoba, która przełamuje dystans pomiędzy lekarzem a pacjentem. Pani doktor jest cały czas dla chorych, zawsze znajdzie czas i zawsze odpowiada na zadawane pytania w sposób rzeczowy, a co ważne nie pokazuje zniecierpliwienia na powielające się pytania. …
Przychodnia "PODKARCZÓWKA"
Kryształowa 2
Kielce
NIESAMOWITY FACHOWIEC ! Bardzo, bardzo dobry człowiek i lekarz. Wszystko wytłumaczył mi przed operacją i to co działo się ze mną podczas . Oby cała służba zdrowia tak praktykowała jak pan doktor. Dziękuję.
Centrum Medyczne Luxmed
ulica Spadek 41
Zamość
Polecam wszystkim pacjentkom dr Marka Mazurka świetny lekarz , wysoka kultura , specjalista godny polecenia .Dziekuje .
Bardzo kompetentny lekarz. Przystępnie udziela wszelkich informacji, i co dla mnie ważne szanuje poglądy pacjenta(nawet jak nie do końca się z nimi zgadza). Wykonał mi zabieg endoprotezoplastyki biodra ( po wypadku). Jestem bardzo zadowolony z całościowego podejścia doktora Krzysztofa Łobody do mojego przypadku. Z całym przekonaniem mogę polecić pana doktora za fachowość i podejście do pacjenta.
Provita
ul. Żelazna
Polecam wszystkim DR;TOMASZA GUL;operowal mi 2 nogi na zylaki i jestem bardzo zadowolona.Lekarz otwarcie rozmawia o problemie i w prosty sposob wszystko objasnia,a pacjenta traktuje w nalezyty sposob.Wszystkim Go polecam.
ŚWIĘTOKRZYSKIE CENTRUM ONKOLOGII SP ZOZ
ul. Stefana Artwińskiego 3
Kielce
Znajomity lekarz, kompetentny i serdeczny. Fachowiec z najwyższej półki. Empatia i zainteresowanie pacjentem godne naśladowania. Trafić pod Jego skalpel to jak wygrać w totka. Dziękujemy z całą rodziną
Podstacja Śródmieście
Spadochroniarzy 8
Lublin
Doskonały specjalista od trudno gojących się ran.Wysoka kultura osobista.Lekarz z powołania oby więcej takich lekarzy.Polecam
Po dwóch zabiegach z zakresu proktologii wykonanych przez pana doktora stwierdzam, że jest wyjątkowym lekarzem, który potrafi sprawić, że podczas badań i zabiegów w tak niewdzięcznej i niedocenianej w Polsce dziedzinie jaką jest proktologia, pacjent może czuć się komfortowo i godnie. Trafnie zdiagnozował moje dolegliwości (dwóm innym chirurgom to się nie udało) i skutecznie je wyleczył. W gabinecie dysponuje sprzętem umożliwiającym przeprowadzanie zabiegów nowoczesną, nieinwazyjną metodą (laser), a przygotowanie do …
Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4
W lutym 2023 r. Pani Doktor usuwała mi całą tarczycę wraz z węzłami chłonnymi centralnymi. Operacja przebiegła bez powikłań. Szwy wchłanialne i po dwóch dniach do domu. Rana zagoiła się bardzo szybko. Po trzech miesiącach trudno dostrzec bliznę. Pani Doktor konkretna i miła. Z całego serca polecam za profesjonalizm. Dziękuję, że mogłam być Jej pacjentką. A przyjechałam do Szczecina z województwa kujawsko -pomorskiego.
DORMED Centrum Zdrowia Rodziny - Strumykowa
ul. Strumykowa 40 A
LEKARZ WIDZĄCY PACJENTA PODMIOTOWO - NIE JAKO PRZYPADEK CHOROBOWY. Do mojego problemu - poluzowanie trzpienia endoprotezy biodra - Pani Doktor podeszła z pełnym zaangażowaniem aż do ustąpienia problemu. Serdecznie dziękuję PANI DOKTOR!!!!!
Centrum Medyczne SportsMedic
Dokerska 2A
Bardzo sympatyczny konkretny super podejście do pacjenta polecam. Pozdrawiam Pana dr.a Witold z usterką kolana. 👌
SZPITAL
ulica Medyczna 19
Płock
Naprawdę nie pomyślałabym , że spotkam takiego lekarza w publicznym szpitalu.. Normalny , uprzejmy - o dziwo ma czas dla pacjenta któremu potrafi wytłumaczyć jak wygląda i działa jego jelito.... Pełne zaufanie dla jego kompetencji . Włocławek zaczął pielgrzymować do Lipna do dr Wyborskiego. Czapki z głów.....
"INTER-MED" s. c. NZOZ
ulica Krasickiego 14
Będzin
Wspaniały lekarz, fantastyczne podejście do pacjenta , ogromna empatia , wizyta przebiega w spokojnej, bezstresowej atmosferze . Pan doktor ma poczucie humoru i zaraża optymizmem. Jest najpierw człowiekiem, dopiero lekarzem . Bardzo mi pomógł i fachowo podszedł do problemu . Polecam .