lekarz Ali Sulima

Szpitalna 7A/33

Przesympatyczny człowiek i wspaniały lekarz. Przydałoby się, żeby inni brali przykład z Pana doktora. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Wanda Trębicka

lekarz Dariusz Michalik

Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
05-500 Piaseczno

Bardzo dobry .Jest wspaniałym lekarzem. Mojemu dziecku uratował prawą rękę polecam. Zna się na swojej pracy.

lekarz Michał Poprawa

Gruzełki 3
42-600 Tarnowskie Góry

U mnie wykonywał USG ale naprawdę konkretny lekarz. Dokładnie badał, tłumaczył, odpowiadał na pytania. A do tego czuć było kompetencje i sympatię. Pełen komfort i profesjonalizm

lekarz Krystyna Sośniak

Chirurg dziecięcy

Szpital Wojewódzki im. św. Łukasza w Tarnowie
ulica Lwowska 178a
33-100 Tarnów

Cudowna, ciepła i baaaaaaaaaardzo kompetentna pani doktor!!! Polecam wszystkim Rodzicom. Mieliśmy wielkie szczęście, że trafiliśmy akurat do pani Sośniak. Dziękujemy!
Opinia dodana przez: Edikus

lek. dent. Jacek Cichy

Chirurg stomatolog

Przyrodnicza 1
65-001 Zielona Góra

Fachowiec pod każdym względem polecam. Jeśli ktoś się zastanawia to POLECAM POLECAM POLECAM WSZYSTKIM. Wiktor I jego mama Dominika
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Grzegorz Szreder

SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44

wybitnie uzdolniony manualnie . Operował męża i syna. bardzo miły i komunikatywny. serdecznie polecam

lekarz Stanisław Rumian

Kościelna 4
32-082 Bolechowice

Bardzo dobry lekarz z ogromną wiedzą i talentem, prawdziwy profesjonalista, bardzo dobry człowiek, nie zostawił nigdy człowieka bez pomocy.

lekarz Tomasz Wierzbicki

Wizyty Domowe
Grunwaldzka 66

Polecam bardzo dobre podejście do pacjenta. Lekarz bardzo sympatyczny. Wszystko że spokojem tłumaczy

lekarz Rafał Solecki

os. Witkowice Nowe

Dr Rafał Solecki to wyjątkowy "prawdziwy" lekarz, wyjątkowy Człowiek (przez duże "C"). Swoją kulturą, cierpliwością, spokojem, bezpretensjonalnością, uważnym wysłuchaniem, serdecznością, w naturalny sposób buduje w pacjencie tak ważny stan zaufania i bezpieczpieczeństwa. Pan Doktor to wysokie zawodowe kompetencje, gotowość do pomocy, szlachetna postawa, "Lekarz- serce". Była pacjentka Aleksandra I.
Opinia dodana przez: Aleksandra I.

lekarz Ewa Zubrzycka- Wątróbska

Chirurg dziecięcy

NZOZ Poradnia Specjalistyczna "REMED+LECTUS"
ulica Wałowa 27

Najlepszy chirurg dzieciecy, super lekarz! Delikatna, uprzejma, z ogromna wiedza, slucha dziecka i rodzica. Polecam z calego serca.

lekarz Jacek Silczuk

Os. Oświecenia 46/1

Nie myślałam że wizyta u chirurga może być przyjemna. Termin jednodniowy!!! Zbieg szybki i precyzyjny. Polecam zarówno za profesjonalizm jak i szybkie terminy.

lek. dent. Robert Łyszczarz

Chirurg stomatolog

ulica Miłkowskiego

Z czystym sumieniem polecam Pana doktora jako wybitnego specjalistę w dziedzinie implantologii. Cały proces – od konsultacji po finalny efekt – przebiegł bezboleśnie i w pełnym komforcie. Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i świetne podejście do pacjenta. Jeśli szukacie kogoś, komu można zaufać w kwestii implantów, to trafiliście pod najlepszy adres!
Opinia dodana przez: Tomasz Zubert

lekarz Mustafa Al-Abssi

NZOZ "Eskulap" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica 700-lecia PU 15
44-240 Żory

Polecam w 100%. Pełen profesjonalizm. Podejście do pacjenta na medal. Lekarz z powołania. Dziękuję za poświęcony mi czas i wyjaśnienia.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Mirosław Żurek

Chirurg ogólny, Urolog

"Medikor" sp. z o.o. Jedlicze
ulica Rejtana 38 b
38-460 Jedlicze

polecam jak najbardziej tego lekarza. jest świetnym specjalistą w odroznieniu od innych lekarzy urologow. to właśnie dzieki niemu wróciłam do zdrowia bo dopiero on mi pomógł.wszystko dokładnie tlumaczy i jest bardzo kompetentny.a najważniejsze dla mnie bylo to ze rzeczywiście chce pomóc pacjentowi a nie zbywa i lekcewazy jak większość lekarzy. ja bylam bardzo pozytywnie zaskoczona. gdyby wszyscy lekarze mieli choc w połowie takie podejscie jak on to zdecydowanie mniej osob …

lek. med. Tadeusz Bilnicki

Centrum Medyczne Medicover Żelazna
Żelazna 4

Fantastyczny lekarz. Zaangażowanie, empatia i przede wszystkim pełny profesjonalizm. Wizyta Chorzów, placówka Medica.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Łukasz Terenowski

Dom Lekarski – Ambulatorium Struga
Struga 42

Witam,jestem właśnie miesiąc po przeprowadzonej operacji dysektomii L5/S1 oraz stabilizacji miedzytrzonowej ALIF która wykonał Pan Doktor. Opieka przed jak i po operacyjna profesjonalna. Pan Doktor w pełni zrozumialosci wytłumaczył co mnie czeka przed i po operacji,jak całość wyglada. Nie zostawił nigdy bez upewnienia czy wszystko zrozumiałam. Operacja w pełni zakończona powodzeniem. Pan Doktor bez problemu przyjmuję na konsultacje nawet mimo braku miejsca w rejestracji. Chciałbym powiedzieć że z głębi serca …
Opinia dodana przez: Małgosia

lekarz Krzysztof Piórek

Miedniewicka 27 lok. 6
96-100 Skierniewice

Lekarz bardzo uprzejmy, sam zaprasza pacjenta do gabinetu. Uważnie słucha, co ma on do powiedzenia o swoich dolegliwościach, nie spieszy się. Badanie wykonuje bardzo dokładnie i udziela wyczerpujących informacji potrzebnych pacjentowi o jego schorzeniu i dalszym postępowaniu. Stwarza przyjazną atmosferę , dzięki której można się poczuć zaopiekowanym przez lekarza. Bardzo polecam tego Pana doktora wszystkim.

lekarz Jacek Szyperski

Chirurg ogólny, Urolog

ulica Cieszkowskiego 5/1
85-052 Bydgoszcz

Serdecznie polecam tego lekarza, jest doświadczony i kompetentny!

lekarz Jarosław Jaroszewski

Kominka 5A
Polkowice

Bardzo dobry specjalista ,który przeprowadził u mnie profesjonalny zabieg .Usunął mi część jelita na której był ogromny polip i kilka mniejszych.Dzięki Jego profesjonalizmowi szybko wracam do pełnego zdrowia.Ponadto jest bardzo serdecznym człowiekiem.Chylący czoła pacjent z Chojnowa.

Paweł Kosior

Chirurg stomatolog, Protetyk

DENTALLAND Paweł Kosior - Chirurg Stomatolog
Stanisławowska 58

Byłem u p. Pawła na usunięciu zęba, co nigdy nie jest łatwe. Jednak w rękach tak dobrego fachowca jak p. Paweł czułem się bezpieczny. Ze spokojem polecam wizytę w gabinecie.