Wyjazdowa Pomoc Medyczna "Eskulap"
Jana Heweliusza 13
Zabrze
Pan doktor przyjął mnie w trybie pilnym po urazie łękotki i więzadła krzyżowego. Badanie wykonał bardzo szczegółowo, był delikatny, bardzo uprzejmy, szczegółowo wyjaśnił wszystkie aspekty urazu (pokazując nawet stopień uszkodzenia na modelu kolana). Przekazał jasne instrukcje, omówił możliwości i wyjaśnił dokładnie dalsze działanie. Znalazł uszkodzenie, którego nie znalazł inny doświadczony specjalista. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i mogę w 100% polecić Pana doktora.
NZOZ MEDICO Przychodnia Lekarska
Zabrze
Zdecydowanie profesonalny, dokladny, zartobliwy. Jesli jego fachowosc i dokladnosc przelozy sie w czasie to bede chodzila do niego na kontrole i ewentualne leczenie. Teraz pokladam nadzieje ze zeby ktore zostaly zaleczone przez niego beda dlugo zdrowe poniewaz poprzednia pani stomatolog ciagle leczyla te same zeby na pograniczu plaby (ktora sama zalozyla) i zeba.
Jak do tej pory lekarz naprawdę godny polecenia. Potrafi wysłuchać, zaproponować konkretne sposoby leczenia dając pacjentowi wybór, a nie stawiając przed faktem dokonanym. A do tego mijając się na ulicy potrafi się zatrzymać i zamienić 2 zdania - ot tak, a to doprawdy rzadkie zjawisko.
Najlepszy chirurg na jakiego mogłam trafić! Pełen profesjonalizm, Pan doktor wykazuje silne zaangażowanie względem powierzonych mu obowiązków. Przede wszystkim ma indywidualne podejście do pacjenta. Widać, że zależy mu na pacjencie i jego dobrze. Naprawdę przesympatyczny i bardzo „ludzki” lekarz.
Szpital Miejski w Zabrzu Spółka z o.o.
Zamkowa 4
Zabrze
Witam, mam 56 lat i nie spotkałem takiego lekarza z powołania. Przemiły człowiek i pomoże każdemu kto do niego się zglosi. Jeżeli nie jest w stanie pomóc to pokieruje do innego dobrego lekarza. Oby takich lekarzy było więcej.
PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
Zabrze
Doktor operował mojego męża. Specjalista, super lekarz. Pacjent czuje się zaopiekowany. Rodzina i pacjent poinformowani o chorobę i dalszym leczeniu. Dalsza opieka w poradni. Doktor przez kilka lat pracował w szpitalu w Łodzi i tam przez kilka lat po operacji jeździł mój mąż.Teraz pracuje w Śląskim Centrum Chorób Serca w Zabrzu i tam teraz udajemy się w ramach co rocznej kontroli.
Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie
Wyzwolenia 7
Zabrze
Swietny chirurg 😊Reszta moze sie od niego tylko uczyc.Polecam Z calego serca I Pozdrawiam serdecznie.
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 1 im. Prof. Stanisława Szyszko Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica 3-go Maja 13
Zabrze
Bardzo uprzejmy, komunikatywny i kompetentny lekarz, godny polecenia, potrafi wszystko dokładnie wyjaśnić.
ulica 3-go Maja 13
Zabrze
Lekarz z wieloma opiniami w Internecie- wszystkie prawdziwe - godny polecenia. Przyjmuje w Katowicach ul Kościuszki 175 GabinetyMed.pl
Varixmed Specjaliści
Nowowiejskiego 20
Zabrze
Super człowiek, lekarz. Godny polecenia. Ma świetne podejście do pacjenta.Bardzo miła atmosfera . Jestem bardzo zadowolona że mogę się leczyć u tak bardzo dobrego specjalisty
Szpital Miejski w Zabrzu Spółka z o.o.
Zamkowa 4
Zabrze
Od siedmiu lat mam kontakt z drMarkiem Hawranek,. po pierwszej wizycie konsultacyjnej po ocenie moich obu kolan zostałam zakwalifikowana do zabiegu endo,po pół roku zostałam zoperowana,zaś drugie kolano po 7 m-cach do dnia dzisiejszego jestem sprawna,ćwiczę na rowerze itp.Za to jestem mu bardzo wdzięczna/ polecam /
PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
Zabrze
Polecam z całego serca. Lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Niezwykle serdeczny i kompetentny. Pan doktor starannie wyciął znamię i założył szwy. Dba o komfort pacjenta podczas zabiegu, tak by pacjent nie odczuwał bólu i stresu. Jestem wdzięczna Panu Doktorowi za pomoc i ogromną serdeczność. Dziękuje! I.O.
Centrum Medycyny Sportowej-CMS Sp. z o. o.
ulica Brzechwy 2/1
Zabrze
Lekarz mistrzostwo świata rzeczowy konkretny lekarz szybko załatwił sprawę operacji przepukliny personel w klinice super pan doktor świetny człowiek dobrze robota zrobiona dochodE do siebie a po bliźnie jak dobrze pójdzie nie będzie śladu tak dobrze poszyte dziękuję bardzo panie doktorze polecam każdemu mistrz w swojej dziedzinie
Przychodnia Lekarska "Mikulczyce"
Tarnopolska 80
Zabrze
Pan doktor to wspaniały człowiek i wybitny chirurg – prawdziwy lekarz z powołania, o „złotych rękach”. W 2023 roku uratował mnie, usuwając tarczycę, która nie pozwalała mi normalnie żyć. Jestem mu ogromnie wdzięczna i będę pamiętać o tym do końca życia. Życzę Panu Doktorowi dużo zdrowia i wszelkiego dobra!🙌❤️
Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Ptasia 3/1
Zabrze
Jako że jestem Francuzem, wizja mojego leczenia w Polsce, wydawała mi się dość skomplikowana. Badania i leczenie wydawały się do przejścia, natomiast sama operacja , to było przerażające! Nasze spotkanie z chirurgiem, doktorem Damianem Czyżewskim było najważniejsze, od tego zależało czy wrócić do Francji aby poddać się operacji czy też zaufać doktorowi i całkowicie się na Niego zdać. Podczas naszego spotkania, Doktor poświęcił mi i mojej żonie sporo czasu, odpowiedział …