Doktor operował mojego męża. Specjalista, super lekarz. Pacjent czuje się zaopiekowany. Rodzina i pacjent poinformowani o chorobę i dalszym leczeniu. Dalsza opieka w poradni. Doktor przez kilka lat pracował w szpitalu w Łodzi i tam przez kilka lat po operacji jeździł mój mąż.Teraz pracuje w Śląskim Centrum Chorób Serca w Zabrzu i tam teraz udajemy się w ramach co rocznej kontroli.
Doktor operował mojego męża.
Specjalista, super lekarz.
Pacjent czuje się zaopiekowany.
Rodzina i pacjent poinformowani o chorobę i dalszym leczeniu.
Dalsza opieka w poradni.
Wybitny specjalista, cudowny człowiek, po prostu lekarz o Wielkim Sercu. Sposób w jaki objął opieką moich rodziców, zwłaszcza ojca, który co tu dużo mówić jest "trudnym pacjentem" godna podziwu. Życzę każdemu z problemem sercowym, aby miał szczęście trafić pod skrzydła Pana doktora.
Wybitny specjalista, cudowny człowiek, po prostu lekarz o Wielkim Sercu.