byłam w pobliżu na wakacjach, bolał mnie ząb - gabinet polecił mi właściciel ośrodka. Bardzo spokojny lekarz. rzeczowa rozmowa na temat zabiegu na prawdę uspokaja. Sam zabieg jak to u stomatologa , ale bezbolesny. wyczuwa sie kompetencje. Mimo że mam 120 km do domu, zastanawaim się czy nie kontynuować tu leczenia
Najlepszy dentysta jakiego poznałem, od wielu lat jeżdżę do tego Pana do Dobczyc i nigdy żadnych problemów z zębami nie było. Zawsze bez znieczulenia i nigdy nic nie boli przy borowaniu, słyszałem, że to przez specjalne chłodzone wiertła. Plomby siedzą mocno i nie wypadają. Pan jest bardzo miły, nie doszukuje się niewiadomo czego i nie chce zedrzeć z człowieka pieniędzy, co jest bardzo na plus.
Krakowska 114
Andrychów
Serdecznie Polecam Panią Magdę. Najlepszy lekarz stomatolog. Wyprowadziła mi zęby do idealnego stanu
NZOZ Laser
Batalionów Chłopskich 49a
Lekarz godny polecenia. W zeszłym tygodniu odwiedziłem gabinet doktora Jerzego. Miałem do usuniecia górną piątkę. W tle słyszałem swoją ulubioną rockową muzykę, i to już mnie odprężało i dawało dużo spokoju... Przed zabiegiem lekarz dokładnie wszystko wytłumaczył, co bedzie robił i nie ukrywam że po rozmowie było mniej stresu. Po wszystkim tak naprawde można szybko zapomnieć, bo w moim przypadku nie było ani dnia z bólem. Teraz czekam tylko na …
Lecznica Lekarzy Specjalistów "Puls"
Plutonu Torpedy 26
Bardzo pozytywnie oceniam pana doktora zarówno jako lekarza za fachowość, podejście do pacjenta oraz jako człowieka za empatię i kulturę
Gorąco polecam dr.Wiesława Pestę. Jestem ponad dwa lata po operacji zmniejszenia żołądka u doktora. Jak bym miała podjąć jeszcze raz tą samą decyzję to bym wybrała doktora. Mam bliżej do Gdańska ale wybrałam właśnie dr.Wiesława Pestę, który mnie operował w Olsztynie. Nie miałam żadnych powikłań po operacji. Jeszcze raz polecam
NZOZ Centrum leczenia zaburzeń OUN i wspierania rozwoju dzieci "Kangur"
ulica Hallera 16
Sosnowiec
Fachowość na najwyższym poziomie. Empatia wobec pacjenta, jego lęku, cierpienia, ale też wobec bezradności lub... wstydu. Człowiek, któremu można w pełni zaufać. A przy tym urocza ciepła kobieta z pogodnym uśmiechem na twarzy dla każdego. Serdecznie polecam, Panią doktor.
Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Płońsku
Płońsk
Pan doktor miły uprzejmy dzięki niemu na mojej buzi pokazał się uśmiech tak samo jak uśmiech na moim brzuchu który doktor mi zrobił. Ten uśmiech na brzuchu będzie wspaniałą pamiątką po doktorze Szarochu. Dziękuję dziękuję i jeszcze raz dziękuję.
Pani Iwona to stomatolog, na którego zawsze można liczyć – skuteczna i niezwykle profesjonalna w swoim podejściu. Z pełnym zaangażowaniem podchodzi do leczenia, dbając o najwyższe standardy, co daje poczucie bezpieczeństwa i pewności, że jesteśmy w dobrych rękach. Polecam każdemu, kto szuka fachowej opieki!
Jestem pod wielkim wrażeniem kompetencji i fachowości Pana Doktora Huberta Dziadek. Zabieg usuwania korzenia ,który już na samą myśl mnie przerażał i który tyle czssu odwlekałam, trwał może z 7 minut i był zupełnie bezbolesny i spokojny. Znieczulenie idealne, po zabiegu żadnych powikłań a co dziwne- nastawiałam się na ból miejsca po usuniętym korzeniu kiedy już znieczulenie przestanie działać, a nie było tego w ogóle czuć! Pan Doktor to Geniusz, …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "VITAL"
Piłsudskiego 1
Ząbki
Fantastyczny. Cierpliwy, sympatyczny, działa megasprawnie. Znieczula genialnie, usuwa co trzeba błyskawicznie. Świetny fachowiec i po prostu kochany człowiek z ogromnym sercem dla Pacjenta. Aż mi głupio pisać opinię o takim Specjaliście, bo kim ja jestem, żeby oceniać rzemiosło chirurga... Wszystkiego dobrego Doktorze!
Stomatologia DENTICA NZOZ
Ogrodowa 16B
Perfekcjonista, super profesjonalista. Mega pozytywne podejście do pacjenta. Naprawdę można poczuć się podczas wizyty komfortowo, bezpieczenie.
ulica Sawy Jana 1A/43
Lublin
Pan Doktor najwspanialszy na świecie!!! Empatyczny, serdeczny, spokojny, kulturalny, bardzo wielki profesjonalista. Mogłabym opisywać w nieskończoność. Całą wizyta przebiegała w miłej atmosferze. Badanie przebiegało z objaśnieniem poszczególnych kroków, najdelikatniej jak się da. Polecam z całego serca ♥️ Kochani nie wstydźcie się, ratujcie swoje zdrowie ❤️ nie ma lepszego doktora
Centrum Stomatologii Kopernik w Poznaniu
już NIE PRACUJE!!!!!!!!!!!!!!
Odnalazłem Panią doktor poprzez google - w poprzedniej przychodni nie chcieli dać namiarów na nowy gabinet. Było to dla mnie ważne bo zaufałem temu lekarzowi i po raz kolejny nie zawiodłem się :-) POLECAM. Maciej P.
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
W miesiącu sierpniu 2020 roku przeszedłem operację serca, którą przeprowadził dr Tomasz Myrdko. Po dwóch miesiącach wszystko jest w porządku. Dr Myrdko to wspaniały kardiochirurg, kompetentny, niezwykle empatyczny i uprzejmy. Dziękuję Panu Doktorowi za bezinteresowną opiekę pooperacyjną i życzę dalszych sukcesów zawodowych. Pacjentom życzę w razie potrzeby spotkania właśnie takiego lekarza.
Bardzo dobry chirurg i człowiek. Umie rozmawiac z pacjentem o jego problemie i umie wskazac drogę wyjścia nie nakazując niczego. Operację wykonał perfekcyjnie, nie pozwalając mi sie martwic ani cierpiec. Chirurgia w szpitalu w Oleśnicy - tylko korzystac i cieszyc się, że mamy taki szpital i takiego lekarza w zasięgu ręki .