lekarz Andrzej Kamiński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

AWICENNA Sp. z o.o. Zespół Poradni Specjalistycznych
ulica Cyganerii 1
43-100 Tychy

Pan doktor to wspaniały człowiek i wybitny chirurg – prawdziwy lekarz z powołania, o „złotych rękach”. W 2023 roku uratował mnie, usuwając tarczycę, która nie pozwalała mi normalnie żyć. Jestem mu ogromnie wdzięczna i będę pamiętać o tym do końca życia. Życzę Panu Doktorowi dużo zdrowia i wszelkiego dobra!🙌❤️

lek. dent. Agnieszka Żenni

ul. prof. Romualda Cebertowicza\ 4

Pani Doktor bardzo uprzejma i profesjonalna. Wie od razu jakie leczenie dobrać i jestem zadowolona za każdym razem. Polecam!
Opinia dodana przez: Justyna

lek. dent. Barbara Bałenkowska

ul. Tadeusza Kościuszki 12
83-300 Kartuzy

Najlepszy specjalista, na jakiego trafiłam, delikatność, profesjonalizm, dokładność i do tego bardzo miłe podejście do pacjenta, gabinet i lekarz do którego chce się wracać!

lek. dent. Anna Wałek-Pedrycz

Zakład Opieki Stomatologicznej
Słowackiego 21/1U
25-365 Kielce

Pani doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. Jest cierpliwa i wzbudza zaufanie małego pacjentami. Polecamy ☺️
Opinia dodana przez: Megg

lek. dent. Bartłomiej Kopeć

ulica Radzikowskiego 19

Pan doktor szybko, konkretnie i fachowo przedstawia plan postępowania, w trakcie leczenia zęba mówi o działaniach , które podejmuje zatem mamy świadomość co się dzieje i jak długo potrwa dzięki czemu, czujemy się bardziej komfortowo, niweluje poczucie braku kontroli i lęk. Lekarz energiczny i sprawia wrażenie, że wie co robi, choć można mieć odczucie, że wszystko dzieje się w pośpiechu.

lek. dent. Marek Dąbrowski

Chirurg stomatolog

Kajki 12
19-300 Ełk

Super lekarz, miły, uprzejmy, wszystko dokładnie wyjaśnił, a przede wszystkim usunięcie zęba bezbolesne. Szczerze polecam.

lek. dent. Katarzyna Rajkowska

Aleksandra Dulina 1
81-603 Gdynia

zdecydowanie polecam panią doktor, zapisałam się sama po wizycie synka który do nikogo innego nie chce już chodzić, i trzeba przyznać było warto. Leczymy się teraz całą rodziną przede wszystkim w przyjacielskiej luźnej atmosferze, zawsze sprawnie bez bólu i strachu. Dokładność, profesjonalizm i niespotykane podejście do dzieci.
Opinia dodana przez: anna
Wszystko zostalo wytlumaczone przed wizyta. Leczenie poszlo zgodnie z planem a efekt koncowy swietny. Pani doktor bardzo wyrozumiala i bardzo mila. Jestem zadowolony i polecam
Opinia dodana przez: Jaroslaw

dr n. med. Dorota Żukowska

Chirurg plastyczny

Piotrkowska 48 (Dermed)

Do Dr Żukowskiej trafiłam z polecenia. Wiedziałam że to wspaniały chirurg. Długo planowałam operację plastyczną nosa ale nie mogłam się zdecydować. W końcu się udało i mogę powiedzieć jedno - nie żałuję. To była świetna decyzja a wybór pani dr Żukowskiej był strzałem w dziesiątkę.
Opinia dodana przez: Vizzy

lekarz Zbigniew Szczepanowski

LASER-MED
Korfantego 21
Kędzierzyn-Koźle

Bardzo dziękuję Panu doktorowi za odważne,przemyslane i nowoczesne podejście do sposobu leczenia mojego męża. Jednocześnie jako człowiek otrzymałam od dokora czas na rozmowę w bardzo trudnej sytuacji.Polecam każdemu tak zaangażowanego,pełnego empatii i zrozumienia lekarza wobec pacjenta i jego rodziny.
Opinia dodana przez: Aga

lek. dent. Ewa Szantyr

Prywatna Praktyka Stomatologiczna
Św.Wojciecha 43
41-922 Radzionków

Jestem ogromnie zadowolona z wizyty u dr Ewy Szantyr! Pani doktor podchodzi do pacjenta z pełną troską i cierpliwością, bardzo dokładnie tłumaczy każdy etap leczenia i zawsze znajduje czas, żeby odpowiedzieć na wszystkie pytania. Atmosfera w gabinecie jest przyjazna, a zabiegi wykonywane są profesjonalnie i bezboleśnie - nawet kanałowe leczenie czy implanty przebiegły u mnie bez stresu. Polecam dr Ewę! :)
Opinia dodana przez: Monika Sojda

dr n. med. Maciej Chwaliński

Chirurg onkolog, Proktolog

Klinka Flebologii
ul. Wawelska 5

Według mnie Dr Maciej Chwaliński to bardzo dobry chirurg onkologiczny. Teraz krótka historia. 3 lata temu mój Ojciec zachorował na bardzo rzadki nowotwór GIST. Po 3 latach przyjmowaniu leku -Glivec, który kontrolował chorobę jedna zmiana zaczęła progresować. Pozostałe zarówno w wątrobie jak i w jamie brzusznej były dalej pod kontrolą leku. W centrum onkologii lekarz prowadzący nie chciał podjąć się operacji i usunięcia rosnącego guza ( twierdził, ze to leczenie …
Opinia dodana przez: Piotr Witkowski

dr Andrzej Gracz

Chirurg onkolog

Gab. Chirurgii Onkologicznej-Medicest

Wspaniały lekarz, wysokiej klasy fachowiec, a przy tym skromny i miły człowiek. Pełen profesjonalizm i niespotykane w dzisiejszych czasach zaangażowanie w sprawy pacjenta. Polecam każdemu, kto zastanawia się nad wyborem dobrego chirurga onkologa. Wdzięczna pacjentka Eugenia N.
Opinia dodana przez: Eugenia

lekarz Szymon Zachara

Przychodnia Dermatologiczna i Wenerologiczna
Walczaka 2E
66-400 Gorzów Wielkopolski

Polecam w 100%. Wizyta w miłej spokojnej atmosferze. Precyzyjna diagnoza po uprzednim dokładnym badaniu usg Doppler.Doktor odpowiadający na wszystkie wyczerpujące i wymagające pytania z mojej strony 😁 bardzo wyrozumiałe tłumacząc pierwszy raz spotkałam się z takim lekarzem u którego stres schodzi na najniższy poziom będąc na wizycie można bardzo szybko poznać podejscie doktora i zamiłowanie do wykonywanego zawodu. Będąc wcześniej u kilku innych specjalistów można być pewnym u Doktora można …
Opinia dodana przez: marta

lek. dent. Michał Okrajni

Indywidualna Praktyka Lekarska
ul. Krasińskiego 25a 101, Katowice

Zabieg wstawiania implantu był dla mnie stresujący , ale zespół który się mną opiekował na czele z panem doktorem Okrajni spowodował ,że zabieg przebiegł z niewielkim bólem w bardzo miłej atmosferze co spowodowało znacznie zmniejszenie lęku . Jestem po wszczepie brak powikłań wszystkim polecam uprzejmego o stoickim spokoju , który zawsze z dużym zaangażowaniem podchodzi do pacjenta Pana dr OKRAJNI Zabieg zakończony był założeniem opatrunku z osocza oraz miałam okłady …
Opinia dodana przez: Iwona

dr Artur Binda

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Warszawa Czerniakowska
Czerniakowska 231

Potwierdzam, że Pan Binda to świetny specjalista jeśli chodzi o terapie związane z otyłości Dzięki niemu po latach zaniedbań jakoś zmieniłam dietę i tracę kilogramy. Polecam wszystkim, a jednocześnie dotarcie do PanMedic dzięki temu, żę to blisko metra w Centrum nie ma żądnego problemu.

lekarz Krystyna Costa

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Bukowa 4
Legnica

Pani Doktor jest wspaniałym lekarzem, z powołania. Okazało sie, że mam guzka w piersi, doktor zajęła się mną od a do z, czułam się zaopiekowana przed jak i po zabiegu. Naprawdę dawno nie spotkałam tak cudownego lekarza jakim jest Pani doktor.
Opinia dodana przez: Zuzanna

lekarz Wojciech Hoffmann

Chirurg ogólny, Ortopeda

zajecza 6 lok 02
Bydgoszcz

Pochlebne opinie być może mają jakieś uzasadnienie. Natomiast ja mam inne zdanie o doktorze Hoffmanie w/g mnie jest bardzo mało empatyczny . Na prywatnej wizycie potraktował mnie bardzo obcesowo a nawet nie miło . Mówiąc mu co mi dolega powiedział cyt.łże pani . Zaskoczyły mnie te słowa i zapomniałam języka w buzi aby zapytać "czy się nie przesłyszałem". Po operacji biodra idąc na zdjęcie szwów do ortopedy w mojej miejscowości …

dr n. med. Wojciech Drobek

1 Maja 14
Jastrzębie-Zdrój

Jestem zadowolona, wręcz szczęśliwa, że Pan Doktor, znalazł rozwiązanie i wskazał potencjalne przyczyny moich problemów z bólem, który trudno mi było sprecyzować i dokładnie zlokalizować, a stomatolodzy rozkładali ręce. Już kilka miesięcy nie muszę stosować leków przeciwbólowych, ani unikać deszczowej czy wietrznej pogody. Dotychczasowe inne rady nie przyniosły takich efektów, jak wizyta u Pana Doktora. Cena, wysoka, nie powiem, ale warto było ją zapłacić, za uśmierzenie bólu. Gdyby inni stomatolodzy …
Opinia dodana przez: I. B.

lekarz Tomasz Orawczyk

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Medistica
Dąbska 11

Trafiłem do kliniki z polecenia z dużymi problemami żylaków, które nie tylko wyglądały nieestetycznie, ale też powodowały ból i uczucie ciężkości nóg, co bardzo przeszkadzało mi w pracy. Od samego początku czułem się zaopiekowany. Od szczegółowej konsultacji, przez profesjonalne przygotowanie do zabiegu, aż po sam zabieg i późniejszą rekonwalescencję. Sam zabieg przebiegł sprawnie i bezboleśnie, a po kilku dniach mogłem wrócić do normalnego funkcjonowania. Po czasie efekty przerosły moje oczekiwania …
Opinia dodana przez: Wojciech