c
Wodzisław Ślaski
Wodzisław Śląski
Bardzo miły i sympatyczny lekarz. Jestem po pierwszej wizycie poradni profilaktyki chorób piersi z czystym sumieniem polecam za rzetelność, dokładność i podejście do pacjentki :)
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Bieńkowski
ulica Lęborska 7
Bydgoszcz
miesiac temu doktor operowal mi nos. z krzywego,szerokiego,dlugiego nosa zrobil zgrabny i sliczny nosek:) POLECAM WSZYSTKIM W 100%!!! bol, o ktorym niektorzy pisza jest mi kompletnie obcy!!!od wyjscia z kliniki nie wzielam nawet zwyklej tabletki przeciwbolwej... nieprzyjemne sa pierwsze 3 dni dni kiedy ma sie setony w nosie, ale bolu naprawde nie ma!!! przez pierwsze dni przy dotykaniu nosek byl obolaly, ale nie dotykajac go nie czuje sie bolu... wyciaganie …
Centrum Medyczne Św. Łukasza
ulica Zaciszańska 25a
Częstochowa
Nie daje 5 gwiazdek bez powodu. Specjalista z prawdziwego zdarzenia ,wiedza na najwyższym poziomie ,podejście do pacjenta ....inni specjaliści powinni tego podejścia do pacjenta właśnie uczyć się od p.Doktora Ślezaka .Brawo że w Częstochowie mamy takie skarby👍👍👍👍😊
Miałam zakładaną koronę protetyczną na zębie (bo podobno ubytek był zbyt duży, aby zakładać plombę) poprzez co zawarłam z C.Pogorzelskim umowę cywilnoprawną. Pogorzelski podczas tej wizyty dokonał zatrucia zęba. Zrobił to nieprawidłowo, bo po tym zaczęłam odczuwać ogromny ból na początku szczęki, a potem całej twarzy. Doszło także do ogromnej opuchlizny (C. Pogorzelski śmiał się, że dobrze że teraz można chodzić w maseczkach). Minęły tygodnie, a ja nadal mam odrętwienie …
Centrum Medyczne Gizińscy
ul. Leśna 9A
Bydgoszcz
Godny polecenia lekarz.Miły ,spokojny i bardzo uprzejmy.Fachowo tłumaczy proces leczenia.Jestem po zabiegu sklejania żylaków .Bardzo gorąco polecam Pana Doktora.
NZOZ "Centrum Gastroenterologii"
Jana Pawła II 6,8
Wodzisław Śląski
Lekarka wyjątkowo przyjazna dla pacjentów wytłumaczy poleci najlepsze rozwiązanie niekoniecznie najdroższe ... a do tego mąż prowadzi laboratorium protetyczne więc protetyka na miejscy P O L E C E M - Jarosław W. - dziękuję
Estetykadent
Sienkiewicza 1
Kazimierza Wielka
Bardzo wysokie ceny - niesamowite jak lekarz może zarobić tyle pieniędzy w 10 minut. Sugerowanie wielu zabiegów bez konkretnego wyjaśnienia. Kiepska organizacja, niesprawność w użytkowaniu narzędzi dentystycznych. Po wizycie, lekarz zostawil mnie z informacja Iż większąść zębów wymaga plombowania - koszt rzędu 1000 zł. A no i jeszcze jakieś piaskowanie, wybielanie by się sprzydało. wow, zważając na to iż nic mnie nie bolało i pół roku temu wszystkie były w …
Gabinet Stomatologiczny
Poniatowskiego 19
Pan jest bardzo miły i uprzejmy , szczegółowo tłumaczy co się dzieje i co zamierza robić osoby którą boją dentystów zdecydowanie przestaną się bać po wizycie
NZOZ Provita
Grunwaldzka 7A
Bolesławiec
Polecam Pana Doktora trafiłam do niego z polecenia i nie żałuję miły kompetentny wszystko wyjaśnił przed zabiegiem poświęca pacjentowi i w gabinecie i w szpitalu dużo czasu jeden zabieg już za mną dalsze leczenie trwa i napewno będę je kontynuować u Pana Doktora specjalista w swoim fachu 👍
Filia nr 3 DENTIKA Przychodnia Stomatologiczna Bogusława Malec
Obrońców Getta 12
Grodzisk Mazowiecki
Pani doktor ma świetne podejście i tłumaczy wszystko co robi. Każda czynność jest opisywana a nieprzyjemne części zabiegu zawsze poprzedza ostrzeżeniem. Wspaniała osoba, bardzo empatyczna i przede wszystkim w przystępnej cenie! Bardzo polecam, to jeden z nielicznych dentystów do których chce się wracać!
Gabinety Stomatologiczny Minkowscy
Al. Bohaterów Warszawy 83C/2
Jeśli dentysta kojarzy Ci się z traumą, bólem i modlitwą do wszystkich świętych – to znaczy, że nie byłaś/-eś u u Pani Magdaleny. Ta kobieta to czarodziejka od zębów. Robi je tak piękne, że chce się uśmiechać do lustra bez powodu. Pełen profesjonalizm, ręka anioła, zero stresu, a do tego przemiła, cudowna i jeszcze piękna – combo nie do pobicia. U niej nawet fotel dentystyczny przestaje być miejscem grozy. Najlepsza …
LUX MED Sp. z o.o.
ul. Franklina Roosevelta 18
Lekarz był niezwykle profesjonalny i otwarty na potrzeby pacjenta. To, że dokładnie wyjaśnił każdy etap i odpowiedział na wszystkie moje pytania, znacznie zredukowało moje obawy. Bardzo sobie cenię takie podejście.
Rejonowa Przychodnia Lekarska Kęty
Sienkiewicza 2
Kęty
Polecam z całego serca, odwala kawał dobrej roboty. Implant zęba zdobiony idealnie. Nie wyobrażam sobie chodzić do innego specjalisty :)
Właśnie wróciłem z wizyty w gabinecie pana Andrzeja Duplagi, jak dla mnie to najlepszy stomatolog w Przemyślu, bardzo kontaktowy, tłumaczy co będzie w danej chwili robił z zębem, jest bardzo dokładny, to prawdziwy fachowiec . Jestem mega zadowolony z wizyty w jego gabinecie i serdecznie polecam !!!