Pani Doktor Sularz-Trzcinska to lekarz który budzi zaufanie, dba o pacjenta. Profesjonalny specjalista. Miła, dokladna i bardzo kontaktowa. Umie rozładować napięcie towarzyszące nam przy każdej wizycie . Leczenie zębów u Pani Doktor można nazwać " przyjemnością ". Godna polecenia.
Gabinet, który przywraca wiarę w medycynę z powołania. Są miejsca, które całkowicie zmieniają nasze nastawienie. Gabinet Pani Doktor Jolanty Sularz-Trzcińskiej jest jednym z nich. To stomatologia na najwyższym poziomie, ale przede wszystkim miejsce, w którym pacjent czuje się po prostu bezpiecznie i po ludzku zaopiekowany. Fundamentem jest tu zgrany, profesjonalny zespół. Pani Doktor imponuje wiedzą i precyzją, a przy tym wykazuje się anielską cierpliwością, z taktem i spokojem tłumacząc wszystkie zawiłości leczenia – nawet jeśli pacjent przychodzi uzbrojony we własną wiedzę z internetu. U jej boku stoi Pani asystentka, Pani Sylwia, której kompetencje i serdeczny uśmiech sprawiają, że jakikolwiek stres znika już w progu gabinetu. Jednak tym, co wyróżnia to miejsce najbardziej, jest wyczuwalna na każdym kroku filozofia pracy. To nie jest medycyna nastawiona na zysk, ale autentyczna, szczera chęć pomocy drugiemu człowiekowi. To rzadkość, która zasługuje na najwyższe uznanie. Polecam z pełnym przekonaniem. To gabinet, który pokazuje, że lekarz może być jednocześnie wybitnym specjalistą i człowiekiem o wielkim sercu. Odkąd rozpocząłem tu leczenie, z niecierpliwością czekam na każdą kolejną wizytę.