lekarz Błażej Ciesielczyk

Roosevelta 66
Gniezno

WSPANIAŁY LEKARZ.TRAFNA DIAGNOZA NIE SPRAWIA JEMU PROBLEMU.BARDZO DOSTĘPNY,MIŁY I UCZYNNY.

lekarz Aleksander Kisała

Powstańców Śląskich
Strzelce Opolskie

Lekarz naprawdę z powołania,profesjonalista i mistrz w szyciu ran operacyjnych i to w ramach NFZ.Panie doktorze dziękuję i życzę powodzenia.
Opinia dodana przez: tomasz

Elżbieta Kołucka

Ortodonta, Stomatolog

ulica Zbiegniewskiej 10A
87-800 Włocławek

bardzo dobry stomatolog polecam:) ....................................................................................
Opinia dodana przez: Bartłomiej

Edyta Jaworska

Unident Gabinet Stomatologii
Piłsudskiego 4
26-600 Radom

Dzięki Pani doktor już nie cierpię.Wizyta w gabinecie Unident -bez bólu,kompetentnie i profesjonalnie.Polecam
Opinia dodana przez: Maja
Polecam tego stomatologa, jest bardzo kompetentny i nie odsyła pacjenta z kwitkiem tylko solidnie wykonuje swoją pracę.
Pierwszy lekarz, który postawił trafną diagnozę. Kompetentny, taktowny i profesjonalny. Skierował mnie na różne badania, wnikliwy, opiekuńczy. Nie żałuje swojego czasu, nawet odwiedza potrzebujących tego pacjentów. Godny polecenia onkolog.
Opinia dodana przez: Urszula W.

lek. dent. Iwona Antoniak

Walecznych 4 lok. 130

Mężczyzna w średnim wieku taki jak ja w zyciu spotkał wielu stomatologów i wydawałoby się ,że nic i nikt nie zrobi juz większego wrażenia. Myliłem się. Najlepsza dentystka moim zdaniem w Lublinie. Dokładna, precyzyjna i miła. Świetny kontakt podczas wizyt i przede wszystkim fachowość. Nie cierpię gabinetów dentystycznych ale wizyty u tej miłej pani polubiłem. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lek. dent. Beata Rodziewicz

adm. Unruga 76
81-153 Gdynia

Świetny człowiek - świetny lekarz . Pani doktor zawsze znajdzie dla mnie czas , i pomimo zapełnionego grafiku gdzieś tam zawsze zdoła mnie wcisnąć . Podczas wizyty w całkowitym spokoju i bez pośpiechu realizuje ustalony wspólnie plan leczenia . Nie jestem łatwym pacjentem bo zdarza mi się zapomnieć o ustalonej wizycie , ale Pani Doktor jest osobą bardzo wyrozumiałą i z uśmiechem na twarzy umawia mnie na inny pierwszy wolny …
Opinia dodana przez: Wojtek

lek. dent. Agnieszka Kulig

Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny A. Kulig, M. Szumera
ul. Bajeczna 2b/2

Pani doktor uratowała mi zęba, który przez innego lekarza został zakwalifikowany do usunięcia. Poza świetnym podejściem i wiedzą zawodową, to osoba o wysokiej kulturze osobistej. To lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Urszula

dr n. med. Ryszard Małysa

Protetyk, Stomatolog

Sępia 8

Dziwię się, że nikt nie napisał opinii. Chyba pacjenci Pana Doktora nie chcą robić większego tłoku w gabinecie. Osobiście jestem bardzo, bardzo zadowolona z rezultatów leczenia. Wszystkie osoby z którymi spotykam się w poczekalni są tego samego zdania. Z wielką przyjemnością przyjmuję podziękowania od znajomych, którzy skorzystali z usług Pana Doktora z mojego plecenia. To nie jest laurka tylko opis rzeczywisty. Wcześniej byłam pacjentką w innym gabinecie - czego skutki …

Beata Szydłowska-Klima

Kraszewskiego 6a lok. 16
32-020 Wieliczka

Solidny lekarz,dokładna i bardzo miła, zawsze prawidłowo rozpozna chorobę.Gorąco polecam! Warto do niej zaglądnąć!

lekarz Mirosław Wiater

ulica Milberta 8/37
27-600 Sandomierz

Duża kultura i kompetencja! Przyjmuje wszystkich pacjentów bez względu na czas pracy.

dr n. med. Piotr Gastoł

Chirurg dziecięcy, Urolog dziecięcy

Szpital Lux Med
Puławska 455

BArdzo dobry lekarz. Cierpliwie i wyczerpująco odpowiada na pytania

lekarz Jan Giebułtowski

Szpital Specjalistyczny w Jaśle
ulica Lwowska 22
38-200 Jasło

W maju 2011 wykonał razem z dr Sanockim moją operację przepukliny pachownowej lewostronnej. Wszczepiono siatkę. Operacja przebieglą prawidłowo. W maju 1995 operował przepukline prawostronna po uwięźnieciu u mojego ojca, kóry mial wtedy 86 lat. Ojciec żył do roku 2008.
Opinia dodana przez: rafalwit

lekarz Piotr Kapeluszny

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Zakład Opieki Okulistycznej
Dobkiewicza 18
27-600 Sandomierz

Kompetentny,bardzo przyjazny w kontakcie,wsłuchujący się w potrzeby i oczekiwania chorego.Bardzo mi pomugł,polecam.

lekarz Mirosław Furmanek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Femina" Poradnia Położniczo- Ginekologiczna
Wojska Polskiego 34A
08-110 Siedlce

BARDZO DOBRY SPECJALISTA, NAJLEPSZY W MIEŚCIE CHIRURG, MIŁY, SERDECZNY, KOMPETENTNY. GABINET NOWOCZEŚNIE WYPOSAŻONY, LEKARZ GODNY POLECENIA!!!

lek. dent. Joanna Bułka

Kościuszki 10 A/3
34-350 Węgierska Górka

Pani Doktor to wysokiej klasy specjalistka! Nie ma drugiej/ego takiego stomatologa na Żywiecczyżnie a może i dalej. Miła, uśmiechnięta. Bardzo dokładna. Żeby które niejeden inny lekarz by usunął ona potrafi wyleczyć. Zawsze odpisze SMS jak się do niej nie dodzwonię. O wizycie przypomni dzień wcześniej. Nie ma problemu aby przestawić wizytę w razie potrzeby. W nagłych przypadkach jest pomocna. Polecam bo Warto!
Opinia dodana przez: Sławomir

lek. dent. Danuta Cała-Fuczko

Kryniczna 21
59-220 Legnica

PANI DANUTA CAŁA- FUCZNO AKTUALNIE PRZYJMUJE W LEGNICY NA ULICY MYRKA 4 (CENTRUM STOMATOLOGICZNE). PROSZEO ZMIANĘ DANYCH PLACÓWKI.
Opinia dodana przez: IZABELA
Nie mam nawet najmiejszych zarzutów! Bardzo dobry lekarz i mimo mojego panikowania poświęcił mi tyle czasu ile było mi potrzeba i spokój jaki w sobie ma ten człowiek jest fenomenalny. Super robota :-)
Opinia dodana przez: Karmelitta

lek. dent. Agnieszka Dudek

Rynek 16
32-005 Niepołomice

Polecam serdecznie.Pani stomatolog systematycznie ratuje moje zęby i czy prywatnie czy na kasę chorych nie ma znaczenia,bez bólu,miło i uprzejmie za każdym razem.Co najważniejsze precyzja i dokładność jakiej nie spotkałam nigdzie indziej.