Znam Pana Doktora od niemal początku jego praktyki na Tysiąclecia 1. Profesjonalne podejście, miła atmosfera czynią cuda i nawet osoba, która boi się wizyt u dentysty powinna zaryzykować i wybrać się do Pana Doktora. Z gabinetu nawet dzieci wychodzą uśmiechnięte, a dorośli mogą liczyć na fachową poradę i pomoc. Serdecznie polecam
Ten człowiek dokonuje cudów, odbudować potrafi całkowicie zniszczony ząb, wszystko profesjonalnie, specjalista w swojej klasie i najlepszy dentysta jakiego miałem. Dziwi mnie, że nie ma tutaj wystawionych opinii, bo w pełni na nie zasługuje. Ceny są przy tym ludzkie i przystępne, a wszystko połączone z ujmującą skromnością oraz uprzejmością, bez zbędnych ceregieli - dlatego też chciałem dać zaledwie 4 pkt jeśli chodzi o tłumaczenie leczenia oraz ilość poświęconego czasu. Tylko, że to powinno być traktowane in plus - on po prostu od razu bierze się za robotę, bo wie co ma robić.