lek. stom. Michał Sypień

Chirurg stomatolog, Protetyk

Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Sypień
Piastowska 67a
43-300 Bielsko-Biała

Stomatolog z powołania, duży profesjonalizm, niezwykła sprawność działania i bardzo dobry, niestresujacy kontakt z pacjentem.

lek. dent. Piotr Korzeniowski

Praktyka Stomatologiczna "Radix"
Leszczynowa 15a
59-300 Lubin

Bardzo polecam , wykonanie estetyczne , mila atmosfera .tlumaczenie chorob i leczenia bardzo fachowe. Lekarz godny polecenia !
Opinia dodana przez: Jowa
Bardzo konkretny miły lekarz ze świetnym podejściem do pacjenta. Stara się pomóc jak tylko może najlepiej. Wykonał trudną operację onkologiczną za co bardzo dziękuję. Serdecznie polecam.

lek. dent. Tomasz Kowalik

GRA-MED STOMATOLOGIA
A.STRUGA 55

Bardzo fajny lekarz .Spokojny ,uprzejmy,rzeczowy a co najważniejsze bardzo delikatny.

lek. dent. Joanna Dziura

ul. św. Barbary 46/lok.3
32-020 Wieliczka

zabieg usuwania korzenia, cena przystępna. Nawet nie poczułem bólu. Polecam.

lekarz Anna Bajer

Wieniawskiego 7
49-100 Niemodlin

Najlepszy lekarz stomatolog w okolicy zajmujący się na wysokim poziomie zarówno protetyką jak i stomatologią zachowawczą. Poświęca dużo czasu i uwagi na pacjenta. Godny polecenia

lek. dent. Mariusz Dereń

Gabinet Fizjoterapii Urszula Półtorak
ADAMA MICKIEWICZA 110A
37-300 Leżajsk

Bardzo polecam dr Derenia-dokładny i kompetentny, duża wiedza- bardzo dokładnie mi wytłumaczył mój problem- na zdjeciach i na zrobionych 'odlewach" moich zebów. Polecam leczenie kanałowe pod mikroskopem-na najwyzszym poziomie. leczy trudne przypadki. Ceny wysokie- ale warto miec w końcu uczucie ze jest dobrze wszystko wyleczone. Monika

lek. dent. Marta Derlukiewicz

Sidorska 5 c
21-500 Biała Podlaska

polecam,swietny serwis,bardzo mile podejscie do pacjenta,ceny bardzo przyzwoite,

lek. dent. Jolanta Borowiec

Wyspiańskiego 9 lok. 2
35-111 Rzeszów

Świetna Pani doktor stomatolog, pełna precyzja i profesjonalizm. Wysoka kultura osobista Bardzo ale to bardzo polecam :)))
Opinia dodana przez: Joanna

lek. dent. Katarzyna Dąbkowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej emDENTIKA s. c.
al. Jana Pawła II 13/210
37-450 Stalowa Wola

Jest Bardzo Super Leczy Bez Boleśnie czasami Zaboli Przy Wierceniu Ale Ma Dobry Sprzęt Nie Nie Narzekam
Opinia dodana przez: Michał Szczuka

lekarz Anita Berlińska-Rzemińska

pl. Kombatantów 1 lok. 1u
58-560 Jelenia Góra

Polecam Panią Doktor wszystkim. Miałem podbramkową sytuację chwilę przed wyjazdem, i pomimo, trudnosci w znalezieniu wolnej godziny, Pani Doktor mnie przyjęła i perfekcyjnie rozwiązała mój problem. Miło, szybko i skutecznie. Nie mam nawet zamiaru szukać kogoś innego, już się umówiłem na porządek ze wszystkimi zębami. Polecam!
Opinia dodana przez: Grzegorz

lek. dent. Krystyna Ciążyńska

Medicus
ul. Lubicz 25/15 (NAFTA)

Swietna,kompetentna lekarka.Bardzo staranna i sumienna.

lek. dent. Renata Figatowska

al. Jana Pawła II 86 lok. 18
09-410 Płock

Do Pani Doktor chodzę od kilku lat wraz z rodziną. Moja córka polubiła wizyty u stomatologa :-) Pani Doktor jest przesympatyczna, uprzejma, dokładnie tłumaczy, co i dlaczego należy zrobić. Bardzo dba o pacjenta. Poprawia drobiazgi estetyczne, nawet, gdy pacjent nie zwraca na to uwagi :-) Bardzo cierpliwa. Wykonanie wypełnień, trwałe i solidne. Gabinet przyjazny, w czasie zabiegu można obejrzeć wiadomości lub film (głównie obejrzeć, bo w czasie wiercenia, trudno coś …

lek. dent. Ewa Froń

Grunwaldzka 2 a
63-500 Ostrzeszów

Profesjonalne podejście do pacjenta, dyspozycyjnosc i dostosowanie sie do terminów wedle pacjenta, przyjazna atmosfera oraz co najwaznijesze wyleczone ząbki, z którymi wczesniej inni specjalisci nie umieli sobie poradzic, szczerze polecam
Jest idealnym specjalistą,bardzo miły,grzeczny,wszystko wytłumaczy o chorobie,zajmuje się pacjentem tak przed jak i po operacji.Ja mu bardzo dziękuje,robił mi 2 operacje.
Opinia dodana przez: Grażyna

lek. dent. Agnieszka Prządo-Młyńska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Świetny lekarz, jeden z niewielu, który poświęca czas aby spokojnie i rzeczowo wytłumaczyć co i jak będzie robić, jakie to ma plusy i minusy. Praca wykonana bardzo starannie, jestem zadowolony i polecam Panią doktor.

lekarz Sławomir Osman

Chirurg dziecięcy

CENTRUM MEDYCZNE "ZDROWE DZIECKO"
ul. Klonowa 55/33
25-553 Kielce

Przemiły lekarz, bardzo ludzkie podejście do pacjenta. Duże zaangażowanie i pełen profesjonalizm. Lekarz godny polecenia.

lek. dent. Ewa Cichowska

ulica Ruda 23

Miło,bezstresowo, niedrogo. Pani doktor jest bardzo zaangażowana w to co robi. Dokładnie tłumaczy jak będzie wyglądało leczenie. Miałem robioną koronkę na zęba. Jestem bardzo zadowolony. Polecam.
Opinia dodana przez: MARCIN

lek. med. Anna Olender

Chirurg plastyczny

Uniwersytecka 25 lok. 65

Miałam wykonany zabieg korekcji nosa u dr Olender. Przed operacją mogłam pewnie z powodzeniem wcielić się w teatralną postać czarownicy, dzięki dr Olender mam piękny, delikatny, pasujący do mnie nosek. Jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie polecam tego chirurga.
Opinia dodana przez: Nadia

lekarz Michał Kukulski

Chirurg ogólny, Onkolog

QKA MEDYCYNA ESTETYCZNA - MICHAŁ KUKULSKI

Dr Michał Kukulski to kompetentny, rzeczowy, bardzo dobry specjalista i fachowiec. Dziękuję z calego serca, za okazaną mi pomoc i wsparcie po ciężkiej operacji (jestem po zabiegu usunięcia piersi). Trafiłam do Doktora Kukulskiego z polecenia i wszystkim śmiało mogę go polecić. Bardzo mi On pomógł, podniósł mnie na duchu, dzięki niemu szybciej wróciłam do normalnego codziennego życia. Żałuje tylko, że od razu nie trafiłam do Doktora Kukulskiego. Jest On najlepszym …
Opinia dodana przez: Gabriela