lek. dent. Paulina Bortnik-Czarnecka

Wiosenna 9
55-200 Oława

Bardzo polecam Panią Doktor Paulinę! To wspaniała dentystka – zawsze uśmiechnięta, życzliwa i pełna empatii. Już od pierwszej wizyty czuć profesjonalizm oraz indywidualne podejście do pacjenta. Pani Doktor wszystko dokładnie tłumaczy, dzięki czemu człowiek czuje się spokojnie i bezpiecznie. Wizyta przebiega w miłej, bezstresowej atmosferze. Z całego serca polecam każdemu, kto szuka kompetentnego i serdecznego stomatologa!

lek. dent. Małgorzata Węgrzyn-Kapisz

ul. Józsefa Antalla 11

Bardzo miła Pani Doktor. Profesjonalne podejście do pacjenta. Wszystko mi wytłumaczyła. Wrażliwa i ciepła. Godna polecenia.

lekarz Tomasz Wierzbicki

Wizyty Domowe
Grunwaldzka 66

Polecam bardzo dobre podejście do pacjenta. Lekarz bardzo sympatyczny. Wszystko że spokojem tłumaczy

lek. dent. Nina Czyżewska-Mila

NZOZ PARTNER
ulica Lecha 14A
25-622 Kielce

Polecam tanio i dokładnie. Solidny Stomatolog z powołaniem . Nie biznesmen tylko lekarz . Poświęci nam tyle czasu ile potrzeba
Opinia dodana przez: Natalia

lek. dent. Danuta Grabowska-Cieślak

Centrum Medyczne Twoje Dziecko
ulica Lanciego 19/127

Bardzo uprzejma Pani doktor wszystko dokładnie tłumaczy. Uratowała mojego zęba któremu groziło leczenie kanałowe. Profesjonalne podejście czułam sie zaopiekowana i bezpieczna. Gabinet jest na uboczu wiec nie ma długich terminów oczekiwania na wizytę co jest dla mnie ważne. Atmosfera jest przyjazna i bezstresowa. Ceny są atrakcyjne co jest dodatkowym atutem.

lekarz Rafał Solecki

os. Witkowice Nowe

Dr Rafał Solecki to wyjątkowy "prawdziwy" lekarz, wyjątkowy Człowiek (przez duże "C"). Swoją kulturą, cierpliwością, spokojem, bezpretensjonalnością, uważnym wysłuchaniem, serdecznością, w naturalny sposób buduje w pacjencie tak ważny stan zaufania i bezpieczpieczeństwa. Pan Doktor to wysokie zawodowe kompetencje, gotowość do pomocy, szlachetna postawa, "Lekarz- serce". Była pacjentka Aleksandra I.
Opinia dodana przez: Aleksandra I.

lek. dent. Katarzyna Regulska

Kartezjusza 2 lok.307

Jedna z najlepszych jak nie najlepsza dentystka w Polsce i Europie . Apart świetnie założony bardzo uprzejma widać że się zna

lekarz Ewa Zubrzycka- Wątróbska

Chirurg dziecięcy

NZOZ Poradnia Specjalistyczna "REMED+LECTUS"
ulica Wałowa 27

Najlepszy chirurg dzieciecy, super lekarz! Delikatna, uprzejma, z ogromna wiedza, slucha dziecka i rodzica. Polecam z calego serca.

lekarz Jacek Silczuk

Os. Oświecenia 46/1

Nie myślałam że wizyta u chirurga może być przyjemna. Termin jednodniowy!!! Zbieg szybki i precyzyjny. Polecam zarówno za profesjonalizm jak i szybkie terminy.

lek. dent. Aleksandra Cieślik

Kościelna 2a/17
97-300 Piotrków Trybunalski

Polecam Panią Olę za podejście do małego pacjenta. Umie nawiązać świetny kontakt, przełamać lody a dodatkowo w 100% jest zaangażowana w tym co robi.

lek. dent. Robert Łyszczarz

Chirurg stomatolog

ulica Miłkowskiego

Z czystym sumieniem polecam Pana doktora jako wybitnego specjalistę w dziedzinie implantologii. Cały proces – od konsultacji po finalny efekt – przebiegł bezboleśnie i w pełnym komforcie. Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i świetne podejście do pacjenta. Jeśli szukacie kogoś, komu można zaufać w kwestii implantów, to trafiliście pod najlepszy adres!
Opinia dodana przez: Tomasz Zubert

lek. dent. Aleksandra Barwik-Turoń

ul. Bałdowska 48/1
83-110 Tczew

Polecam leczenie u Pani Doktor .Pełen profesjonalizm całego zespolu pracującego w Modent Tczew pozwolił mi na pozbycie sie dentofobii i leku przed znieczuleniem .Zabiegi bezbolesne i w naprawdę przyjaznej atmosferze .Pani Doktor Ola i Pani asystent super zespół. DZIEKUJE

lekarz Mustafa Al-Abssi

NZOZ "Eskulap" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica 700-lecia PU 15
44-240 Żory

Polecam w 100%. Pełen profesjonalizm. Podejście do pacjenta na medal. Lekarz z powołania. Dziękuję za poświęcony mi czas i wyjaśnienia.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Mirosław Żurek

Chirurg ogólny, Urolog

"Medikor" sp. z o.o. Jedlicze
ulica Rejtana 38 b
38-460 Jedlicze

polecam jak najbardziej tego lekarza. jest świetnym specjalistą w odroznieniu od innych lekarzy urologow. to właśnie dzieki niemu wróciłam do zdrowia bo dopiero on mi pomógł.wszystko dokładnie tlumaczy i jest bardzo kompetentny.a najważniejsze dla mnie bylo to ze rzeczywiście chce pomóc pacjentowi a nie zbywa i lekcewazy jak większość lekarzy. ja bylam bardzo pozytywnie zaskoczona. gdyby wszyscy lekarze mieli choc w połowie takie podejscie jak on to zdecydowanie mniej osob …

lek. dent. Aleksandra Mazurowska

Niepubliczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDTOP" s.c.
plac Grzybowy 10
62-002 Suchy Las

​Polecam. Miałam wykonany most na podbudowie z tlenku cyrkonu w tym gabinecie To była najlepsza decyzja. Materiał jest niezwykle estetyczny i trwały, a Pani dr Mazurowska to prawdziwy artysta w swoim fachu. Kolor został dobrany perfekcyjnie do reszty uzębienia. Jest tak wygodny, że od pierwszego dnia zapomniałam, że to uzupełnienie protetyczne. Bardzo dziękuję za piękny uśmiech i bezstresowe leczenie. Dokładność i profesjonalizm.
Opinia dodana przez: sylwia

lekarz Krzysztof Piórek

Miedniewicka 27 lok. 6
96-100 Skierniewice

Lekarz bardzo uprzejmy, sam zaprasza pacjenta do gabinetu. Uważnie słucha, co ma on do powiedzenia o swoich dolegliwościach, nie spieszy się. Badanie wykonuje bardzo dokładnie i udziela wyczerpujących informacji potrzebnych pacjentowi o jego schorzeniu i dalszym postępowaniu. Stwarza przyjazną atmosferę , dzięki której można się poczuć zaopiekowanym przez lekarza. Bardzo polecam tego Pana doktora wszystkim.

lek. stom. Patryk Fijałkowski

Gabinet Stomatologiczny
ul. Dolne Młyny 5/1A
59-600 Bolesławiec

serdecznie polecam Pana Doktora! Pełen profesjonalizm ;-). Usuwałem zatrzymaną ósemkę, widać że doktor wie co robi, spokój i opanowanie to Jego atuty. pozdrawiam i będę polecał, bo warto
Opinia dodana przez: Darek

Zbigniew Gonciarczyk

Ortodonta, Stomatolog

Bylicy 1 lok 35
Olkusz

Świetny Pan Doktor! Leczę się u Pana Gonciarczyka już 7 lat i jestem bardzo zadowolona! Moje zęby były w fatalnym stanie- okropnie krzywe, poza tym są szerokie, co wyglądało tragicznie. Niektórzy dentyści mówili mi, że raczej nic nie da się z tym zrobić i moje zęby nigdy nie będą idealnie proste. Trafiłam jednak do doktora Gonciarczyka, który dobrał aparat, zastosował odpowiednie leczenie i co? Zęby są prawie perfekcyjnie proste! Jeżdżę …

lekarz Jacek Szyperski

Chirurg ogólny, Urolog

ulica Cieszkowskiego 5/1
85-052 Bydgoszcz

Serdecznie polecam tego lekarza, jest doświadczony i kompetentny!

lekarz Jarosław Jaroszewski

Kominka 5A
Polkowice

Bardzo dobry specjalista ,który przeprowadził u mnie profesjonalny zabieg .Usunął mi część jelita na której był ogromny polip i kilka mniejszych.Dzięki Jego profesjonalizmowi szybko wracam do pełnego zdrowia.Ponadto jest bardzo serdecznym człowiekiem.Chylący czoła pacjent z Chojnowa.