Ta baba jest KOSZMARNA. Nadawałaby się do kopania rowów. Przyjechałam dziś z bólem ósemki. W gabinecie czułam się jak intruz, asystentki nie zwracały na mnie uwagi, przymulone, nieprzyjemne, po 15 min czekania na fotelu przylazła "pani doktor"... bardzo niedelikatna, nie ubrała rękawiczek, nie zwracała uwagi na mój ból i szczękościsk szarpała jakby robiła to na złość...ale teraz najlepsze ! Stwierdziła u mnie tyłozgryz hahh pierwszy raz w życiu usłyszałam takie ...
Trafiliśmy do Pana doktora z 6-letnim dzieckiem w dniu wolnym od pracy, a konkretnie w święto, tj. 1 Maja... wizyta przebiegała w miłej atmosferze..pan doktor z uśmiechem nas powitał i wszystko wyjaśnił, co będzie robił...sprawnie wyrwał ząb i oczyścił ropień zagadując dziecko...córka zadowolona wyszła z gabinetu i obiecała, że jeszcze wróci:) szczerze POLECAM!!!!
ulica Wierzbińskiego 74
Inowrocław
Super lekarz. Rwanie ósemek, to u doktora bułka z masłem. Przesympatyczny człowiek, fachowiec godny polecenia. Można iść w ciemno do tego lekarza, bez obaw. POLECAM.
Młyńska 53A/7
Inowrocław
Bardzo miła Pani doktor z bardzo dobrym podejsciem do pacjentów.Polecam jak stomatolog to tylko Pani Karolina.
Mickiewicza 62