Prywatna Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "KOWDENT"
al. Adolfa Dygasińskiego 2D
Pani Doktor Karolina jest świetnym stomatologiem ze wspaniałym podejściem zarówno do najmłodszych pacjentów, jak i tych nieco starszych. Świetna technika pracy, wyjątkowa delikatność i dużo uśmiechu. Nasz dwuletni synek już nie może doczekać się kolejnej wizyty u pani Doktor. Szczerze polecamy.
Dr Rafał Solecki to wyjątkowy "prawdziwy" lekarz, wyjątkowy Człowiek (przez duże "C"). Swoją kulturą, cierpliwością, spokojem, bezpretensjonalnością, uważnym wysłuchaniem, serdecznością, w naturalny sposób buduje w pacjencie tak ważny stan zaufania i bezpieczpieczeństwa. Pan Doktor to wysokie zawodowe kompetencje, gotowość do pomocy, szlachetna postawa, "Lekarz- serce". Była pacjentka Aleksandra I.
Gabinet Elżbieta Wesełucha
Starowiślna 34/8
Zdecydowanie polecam - zostałem profesjonalnie przyjęty, pani doktor wszystko mi dokładnie objaśniła, a co najważniejsze ząb już nie boli ;)
Medicus
ul. Lubicz 25/15 (NAFTA)
Swietna,kompetentna lekarka.Bardzo staranna i sumienna.
NIEPUBLICZNY ZAKłAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
Oś . ZłOTA JESIEń 3
Wspaniały fachowiec, dobry serdeczny człowiek opiekun, doradca. Lekarz który pomoze, doradzi i wspiera. Dobry duch :D
Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
Frycza Modrzewskiego 2
Wspaniały człowiek, doskonały fachowiec,super podejście do pacjenta, wszystko wytłumaczy przed zabiegiem a także udzieli porad co do dalszego leczenia
Szpital Specjalistyczny
Prądnicka 35-37
Prof.Walega,jest wspaniałym lekarzem,w 2007 byłam operowana przez Prof.Walege i niezyjacego niestety już Prof.Hermana,Choruje na Leśniewskiego Crohna,to ciężka choroba,ale dzięki takim lekarzom,można żyć, Jest Pan wspaniały,szkoda tylko,że Prof.Hermana już nie ma,wzajemnie się uzupelnialiscie. Pozdrawiam Jadwiga
Najlepszy ze znanych mi lekarzy stomatologów. Moi synowie dzięki genialnemu podejściu Pana Doktora jeszcze kiedy byli dziećmi, nigdy nie bali się wizyty u dentysty. Mają zadbane zdrowe zęby i mimo, że mieszkają poza Krakowem zawsze chętnie korzystają z wizyt i przeglądów u Pana Doktora Zimocha. Polecam serdecznie.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej NEUROPEDICA
Przykopy 13
Bardzo dobra dentystka. Zna się na tym co robi i wkłada w to serce, leczy gruntownie a nie jak niektórzy na "odwal się" i nie trzeba po niej poprawiać u kogoś innego. Poza tym ogromnie sympatyczna.
KLINIKA KRAKOWSKA
UL. ZACHODNIA 5/12 A
Profesjonalne podejście, nowoczesność metod leczenia, a przy tym wrażliwość na potrzeby pacjenta, życzliwość i sumienność. Bardzo polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Prokocim Nowy
Leonida Teligi 8
Na lepszego dentyste nie moglam trafić. Super podejscie do dzieci, córka nigdy nie placze, zawsze wychodzi zadowolona. W porownaniu do innych dentystów u ktorych bylam z dzieckiem dr Mikulec jest bezkonkurencyjna. Polecam każdemu w szczególności dla dzieci.
Dental Arts Studio
Tadeusza Szafrana 5a/u7
Doktor Radosław Łysek wraz z zespołem wykonał dla mnie usługę kompleksowej odbudowy uzębienia na którą składały się zabiegi leczenia, protetyki implantowej i odbudowy. Podkreślam przede wszystkim dobre i komfortowe dla pacjenta wykonanie, pełny profesjonalizm, przyjazny i miły personel. Jestem bardzo zadowolony z wykonanych usług i z pełnym przekonaniem polecam Dental Arts Studio jako bardzo dobrą klinikę stomatologiczną.
Szpital Specjalistyczny im. Stefana Żeromskiego
os. Na Skarpie 66
Wizyta przebiegła w bardzo spokojnej, rzeczowej i przyjaznej atmosferze. Pan Doktor spokojnie wyjaśnił mi wszystko, nie unikając wątpliwości i pytań z mojej strony. Polecam!