lek. dent. Monika Cichoszewska-Dydejczyk

ulica Biskupia 18

Fantastyczna Pani Doktor. Kompetentna, tłumaczy wszystko dokładnie, jest zainteresowana stanem pacjenta. Zdecydowanie najlepsza dentystka na jaką miałam okazję trafić
Opinia dodana przez: Justyna
Pani doktor, to świetny fachowiec, z rewelacyjnym podejściem do pacjenta, nawet takiego który bardzo się boi. Spokojnie tłumaczy co będzie się działo. Mam za każdym razem wrażenie że komfort psychiczny pacjenta, jest dla Niej najważniejszy.
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Karolina Kościółek

Prywatna Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "KOWDENT"
al. Adolfa Dygasińskiego 2D

Pani Doktor Karolina jest świetnym stomatologiem ze wspaniałym podejściem zarówno do najmłodszych pacjentów, jak i tych nieco starszych. Świetna technika pracy, wyjątkowa delikatność i dużo uśmiechu. Nasz dwuletni synek już nie może doczekać się kolejnej wizyty u pani Doktor. Szczerze polecamy.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Rafał Solecki

os. Witkowice Nowe

Dr Rafał Solecki to wyjątkowy "prawdziwy" lekarz, wyjątkowy Człowiek (przez duże "C"). Swoją kulturą, cierpliwością, spokojem, bezpretensjonalnością, uważnym wysłuchaniem, serdecznością, w naturalny sposób buduje w pacjencie tak ważny stan zaufania i bezpieczpieczeństwa. Pan Doktor to wysokie zawodowe kompetencje, gotowość do pomocy, szlachetna postawa, "Lekarz- serce". Była pacjentka Aleksandra I.
Opinia dodana przez: Aleksandra I.

lek. dent. Tomasz Bronicki

Medren
Kobierzyńska 117B/1u

Świetny dentysta, bardzo dokładny, rzeczowy, bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy i leczy skutecznie. Leczył mi wiele zebów kanałowo poprawiajac pewną pania doktor.Polecam

Elżbieta Wesełucha

Gabinet Elżbieta Wesełucha
Starowiślna 34/8

Zdecydowanie polecam - zostałem profesjonalnie przyjęty, pani doktor wszystko mi dokładnie objaśniła, a co najważniejsze ząb już nie boli ;)

lek. dent. Krystyna Ciążyńska

Medicus
ul. Lubicz 25/15 (NAFTA)

Swietna,kompetentna lekarka.Bardzo staranna i sumienna.

lekarz Jakub Kenig

NIEPUBLICZNY ZAKłAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
Oś . ZłOTA JESIEń 3

Wspaniały fachowiec, dobry serdeczny człowiek opiekun, doradca. Lekarz który pomoze, doradzi i wspiera. Dobry duch :D

lekarz Marcin Strzałka

Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
Frycza Modrzewskiego 2

Wspaniały człowiek, doskonały fachowiec,super podejście do pacjenta, wszystko wytłumaczy przed zabiegiem a także udzieli porad co do dalszego leczenia

lekarz Piotr Wałęga

Szpital Specjalistyczny
Prądnicka 35-37

Prof.Walega,jest wspaniałym lekarzem,w 2007 byłam operowana przez Prof.Walege i niezyjacego niestety już Prof.Hermana,Choruje na Leśniewskiego Crohna,to ciężka choroba,ale dzięki takim lekarzom,można żyć, Jest Pan wspaniały,szkoda tylko,że Prof.Hermana już nie ma,wzajemnie się uzupelnialiscie. Pozdrawiam Jadwiga
Opinia dodana przez: Jadwiga

lek. dent. Karolina Kuśnierz

Os. Szkolne 24/4

Widać że pani doktor do swojej pracy podchodzi z pasją. Każdego pacjenta traktuje indywidualnie i profesjonalnie. Polecam i dziękuję za wszystkie wyleczone ząbki.

lek. dent. Andrzej Zimoch

Os. Bohaterów Września 1C/3U

Najlepszy ze znanych mi lekarzy stomatologów. Moi synowie dzięki genialnemu podejściu Pana Doktora jeszcze kiedy byli dziećmi, nigdy nie bali się wizyty u dentysty. Mają zadbane zdrowe zęby i mimo, że mieszkają poza Krakowem zawsze chętnie korzystają z wizyt i przeglądów u Pana Doktora Zimocha. Polecam serdecznie.

lek. dent. Magdalena Stawarz-Janeczek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej NEUROPEDICA
Przykopy 13

Bardzo dobra dentystka. Zna się na tym co robi i wkłada w to serce, leczy gruntownie a nie jak niektórzy na "odwal się" i nie trzeba po niej poprawiać u kogoś innego. Poza tym ogromnie sympatyczna.
Opinia dodana przez: Kasper

lek. dent. Elżbieta Piwko-Czyrw

KLINIKA KRAKOWSKA
UL. ZACHODNIA 5/12 A

Profesjonalne podejście, nowoczesność metod leczenia, a przy tym wrażliwość na potrzeby pacjenta, życzliwość i sumienność. Bardzo polecam

lek. dent. Katarzyna Jedynak-Skałoń

aleja Pokoju 12/35

Pełen profesjonalizm. Rzeczowe podejście do pacjenta, miła, sympatyczna, "fajna babka". Zawsze pomocną, kompetentna w swojej profesce. Polecam Panią Kasię,
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Jan Kulig

ul. Lubicz 25/7

Witam jestem synem pana Profesora proszę o umieszczenie aktualnych danych kontaktowych (link poniżej) na Państwa stronie, gdyż nie są one umieszczone w komplecie. Piotr Kulig http://krk-info.pl/gabinetjk/

lek. dent. Ewa Rybka

Centrum Medyczne ENEL-MED
inna Pawia 5

Przemiła Pani, super podejscie do pacjęta, pełna profezionalizmu, same superlatywy ! Mogę powiedzieć , dziękuje Pani Ewo.
Opinia dodana przez: Bartek

lek. dent. Beata Mikulec

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Prokocim Nowy
Leonida Teligi 8

Na lepszego dentyste nie moglam trafić. Super podejscie do dzieci, córka nigdy nie placze, zawsze wychodzi zadowolona. W porownaniu do innych dentystów u ktorych bylam z dzieckiem dr Mikulec jest bezkonkurencyjna. Polecam każdemu w szczególności dla dzieci.

dr n. med. Radosław Łysek

Dental Arts Studio
Tadeusza Szafrana 5a/u7

Doktor Radosław Łysek wraz z zespołem wykonał dla mnie usługę kompleksowej odbudowy uzębienia na którą składały się zabiegi leczenia, protetyki implantowej i odbudowy. Podkreślam przede wszystkim dobre i komfortowe dla pacjenta wykonanie, pełny profesjonalizm, przyjazny i miły personel. Jestem bardzo zadowolony z wykonanych usług i z pełnym przekonaniem polecam Dental Arts Studio jako bardzo dobrą klinikę stomatologiczną.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Bartłomiej Szlachetka

Szpital Specjalistyczny im. Stefana Żeromskiego
os. Na Skarpie 66

Wizyta przebiegła w bardzo spokojnej, rzeczowej i przyjaznej atmosferze. Pan Doktor spokojnie wyjaśnił mi wszystko, nie unikając wątpliwości i pytań z mojej strony. Polecam!
Opinia dodana przez: Jolanta