{'id': 11309, 'name': 'Legionowo'} Chirurg stomatolog

Chirurg stomatolog, Implantolog

Ortho Room
Zegrzyńska 1D
05-120 Legionowo

Jeśli to czytasz, to znaczy że niebawem nie będziesz miał(a) problemów z resekcją, ekstrakcją, implantem itp Zgadzam się z zamieszczonymi komentarzami. Profesjonalnie, genialnie z empatią do pacjenta-mistrz świata!!! Dodam- taktowny, kompetentny i uczciwy. Idź- zrób, to co trzeba zrobić, a myśli krążące wokół mitów i opowieści wolnej treści o bólu, cierpieniu - pożegnasz. Polecam.
Opinia dodana przez: Marzena

dr n. med. Rafał Kieszek

05-120 Legionowo

Bardzo empatyczny Pan Doktor, doskonale wyczuwa lęki i obawy pacjenta. Potrafi rozwiać wątpliwości. Można bez lęku poddać się Jego kunsztownym umiejętnościom chirurgicznym. Z wręcz anielską cierpliwością wytłumaczy zrozumiałym dla pacjenta językiem przebieg leczenia i samego zabiegu. A najważniejsze, że rany po zabiegu pięknie, bez żadnego zakażenia powracają do zdrowia. Dzięki Panu Doktorowi mam uratowany paluch u nogi. Anna, lat 60
{'id': 11309, 'name': 'Legionowo'} Protetyk
                                       lek. stom. Dorota Przybysz

lek. stom. Dorota Przybysz

Protetyk, Stomatolog

05-120 Legionowo

Jestem pod wrażeniem po wizycie u pani doktor Przybysz w Formmedzie. Zawsze bałam się dentysty, a u niej okazało się, że wszystko może być miło, z uśmiechem i bez bólu. Nawet zastrzyk znieczulający zrobiła tak, że nie czułam żadnego bólu. Wszystko mi wyjaśniła, pokazała na zdjęciu gdzie mam problem. Przy okazji okazało się, że mam jeszcze ubytek w innym miejscu. Bez stresu zapisałam sie na następną wizytę.
Opinia dodana przez: Hania W

przychodnia wojskowa
Zegrzyńska

lek. dent. Tomasz Ankiewicz

05-120 Legionowo

Stomatolog z powołania, bardzo dokładnie leczy. Informuje i tłumaczy wszystko pacjentowi. Lekarz godny polecenia. :)
Opinia dodana przez: Martyna

lek. dent. Kacper Kobryński

05-120 Legionowo

To doskonały Stomatolog. Lecze sie u nievo juz od lat i ani razu mnie nie zawiódł. Jedynie fakt, że jest tak dobry powoduje, że długo trzeba czekac na wizyte, ale to tylko udowadnia, że nie jestem sam w mojej ocenie

lekarz Lubomir Aleksander

05-120 Legionowo

Dzień dobry. Brakuje mi słów aby wyrazić jak dobrym człowiekiem jest pan doktor. Doskonały specjalista i do tego człowiek . Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej operacji przez pana doktora , jak również opieka. Bardzo dziękuję serdecznie panu doktorowi.

lek. dent. Marcin Prusinowski

ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 11
05-120 Legionowo

Wspaniały i sympatyczny lekarz. Trafiłam do Pana Marcina przez przypadek ale jestem bardzo zadowolona. Podjął się odbudowy zęba którego inni lekarze spisali już na straty. Niestety poprawka po luxmedzie. Chodzę regularnie na wizyty i zawsze widzę duże zaangażowanie, indywidualne podejście do pacjenta i duża dokładność i precyzja. Polecam
Opinia dodana przez: Marlena

lek. dent. Stanisław Jalowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej PRODENTAL-STOMATOLOGIA
Zakopiańska 4a
05-120 Legionowo

Świetny stomatolog , który bardzo dobrze zna się na swojej pracy.Bardzo dobry kontakt z pacjentem , na bieżąco informuje o tym co będzie robił.Dokładny i delikatny, wizyty przebiegają bez stresu. Przy czym pana doktora charakteryzuje wysoka kultura osobista.Według mnie najlepszy lekarz stomatolog w Warszawie
Opinia dodana przez: Michał D.

lek. dent. Bartosz Borycki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Stomatologia ORANGE-DENT
Jana III Sobieskiego 111A
05-120 Legionowo

Wspaniały lekarz. Fachowiec. Kompetentny, miły, uprzejmy, ludzki i bardzo pomocny. Jestem Panu Doktorowi bardzo wdzięczny za fachową i wspaniałą pomoc. Polecam z całego serca. Mirek ojciec Sebastiana.
Opinia dodana przez: Mirosław

lek. stom. Aneta Truszkowska-Saba

Chirurg stomatolog

Dentica Park Clinic
ul. Jagiellońska, 45
Legionowo

Bardzo dziekuje Pani dr Anecie za życzliwość, troskę i profesjonalne podejście. Miałem zakładany implant, zupełnie bezbolesnie i bez żadnych problemów. Gdybym wcześniej trafił do tej kliniki na pewno nie miał bym takich lęków i problemów z zębami. Dziekuje i zycze samych zadowolonych pacjentow!

lekarz Mariusz Kuśmierczyk

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

05-120 Legionowo

Nie potrafię wyrazić jak wdzięczny jestem panu profesorowi Kuśmierczykowi. Profesor operował mi zastawkę aortalną i tętniaka aorty. Zrobił to małym cięciem, a w trakcie operacji zdecydował, że zastawkę naprawi a nie wymieni. Jestem 4 miesiące po operacji, normalnie funkcjonuje i uprawiam sport. Inny z profesorów kardiologi na moje pytanie o profesora. Odpowiedział krótko „… złote ręce …”
Opinia dodana przez: Robert Czajkowski

lek. dent. Wojciech Lambrecht

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Stomatologia ORANGE-DENT
Jana III Sobieskiego 111A
05-120 Legionowo

Pan Doktor od początku do końca ekstrakcji 8 wykazał się pełnym profesjonalizmem, wyjaśnił wszelkie niepewności, poinformował o przebiegu zabiegu jak również w trakcie mówił po kolei co się dzieje, jednocześnie uspokajając. Dba o pacjenta na każdym kroku. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Ewelina

lek. dent. Aleksandra Kurek

05-120 Legionowo

Zawsze przyjmie jak jest poważny problem. Jedna dentystka chciała mi wyrwać zęba, bo pojawiała się przetoka (ropa na dziale). Dr nie dość, że wyleczyła to jeszcze upiększyła koronką. Fakt leczenie trwało rok czasu - ale mam zęba i swoje żywe korzenie. A tak miałabym martwy ząb lub jak proponowali implant za 5 tys.
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Bartosz Głogowski