Bytomska 14 lok. 1
Tarnowskie Góry
Po przeczytaniu niektórych opinii bałam się tam pójść leczyć zęby, jednak byłam bardzo mile zaskoczona. Przyszłam z bólem zęba, zostałam od razu przyjęta, zrobiono mi dokładny przegląd. Bardzo miły Pan, dokładnie tłumaczył co jest na rzeczy. Przepisał antybiotyk, po którym ból zęba minął jak ręką odjął, a na następne wizyty będę przychodziła z uśmiechem na twarzy. Sprawnie, miło i tanio. Polecam! :)
Zanim udałam się na badanie kolanoskopii, czytałam opinie w internecie, które były delikatnie mówiąc niepochlebne. Rozważałam zrezygnowanie z wizyty i umówienie się do innego specjalisty. Bardzo cieszę się, że tak nie postąpiłam. Pan doktor wykazał się pełnym profesjonalizmem, empatycznym podejściem do pacjenta zapewniając tym samym poczucie bezpieczeństwa. Badanie przebiegło sprawnie, moje samopoczucie było dobre, nie odczułam żadnych negatywnych skutków po przeprowadzonym badaniu. Rozmowa po badaniu była rzeczowa ale jednocześnie wychodząca …
Lekarz nieprzyjemny i niekompetentny. Przerost formy nad treścią. Nie polecam. Nie jestem zadowolona z wizyty u tego chirurga. Miałam wrażenie, że był niedbały i nie poświęcał wystarczająco dużo czasu na wyjaśnienie mojego stanu zdrowia. Po zabiegu wystąpiły komplikacje, które mogły być uniknięte, gdyby lepiej przeprowadził konsultację przedoperacyjną. Cała sytuacja była dla mnie stresująca i rozczarowująca. Nie polecam tego specjalisty.
ul. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 59
Tarnowskie Góry
Usługi Medyczne "Śródmieście" Sp. z o. o.
ulica Bytomska 8
Centrum Medyczne Bell-Med
ulica Okrzei 1
SmileMe Implanty & Ortodoncja
Kopernika 21
NZOZ "KEA-DENT" Gabinet stomatologiczny
Gliwicka 62
Tarnowskie Góry
Zakład Opieki Zdrowotnej "PRODENT"
Pogodna 3C
Piastowska 4 lok. 2
Prywatna Opieka Stomatologiczna DENTAGRA
ulica Opolska 23 H
Tarnowskie Góry
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Gabinety Stomatologii Rodzinnej dr n. med. Jolanta Kasperczyk
ulica Roździeńskiego 13
SmileMe Implanty & Ortodoncja