lekarz Mirosław Mateja

2,5
2,9

Cierpliwy, serdeczny, fachowy, spokojnie i rzetelnie wszystko tłumaczy . Lekarz z duszą i powołaniem.

Zanim udałam się na badanie kolanoskopii, czytałam opinie w internecie, które były delikatnie mówiąc niepochlebne. Rozważałam zrezygnowanie z wizyty i umówienie się do innego specjalisty. Bardzo cieszę się, że tak nie postąpiłam. Pan doktor wykazał się pełnym profesjonalizmem, empatycznym podejściem do pacjenta zapewniając tym samym poczucie bezpieczeństwa. Badanie przebiegło sprawnie, moje samopoczucie było dobre, nie odczułam żadnych negatywnych skutków po przeprowadzonym badaniu. Rozmowa po badaniu była rzeczowa ale jednocześnie wychodząca naprzeciw moim potrzebom jako pacjenta. Mam wrażenie, że opinie są niesprawiedliwe, warto przemyśleć wpis. Jego charakter może decydować o wahaniach …

Mam wrażenie, że opinie są niesprawiedliwe, warto przemyśleć wpis. Jego charakter może decydować o wahaniach innych pacjentów w tak niekomfortowej i ważnej sytuacji.

Gdybym mogła dałabym zero gwiazdek. Lekarz opryskliwy, niemiły, beznadziejne podejście do pacjenta. Samo badanie wykonane za spore pieniądze było bolesne i niekomfortowe. Po badaniu lekarz nie wyjaśnił niczego. Nie zaproponował żadnego leczenia. Jego arogancja i bezczelność są nie do zaakceptowania. Nie polecam.

Moje doświadczenie z lekarzem, który przeprowadzał badanie endoskopowe, było wręcz koszmarne. Już na samym początku miałem wrażenie, że lekarz jest nieprzyjemny i nieczuły. Nie potrafił stworzyć atmosfery zaufania, co tylko potęgowało mój stres przed zabiegiem. Podczas samego badania nie tylko brakowało mu empatii, ale także właściwego podejścia do pacjenta. Czułem się, jakbym był tylko kolejnym przypadkiem do zrealizowania, a nie osobą z realnymi obawami. Mateja nie wyjaśnił mi, co dokładnie się dzieje, co sprawiło, że byłem przerażony i zdezorientowany. Zabieg był niezwykle bolesny, a lekarz wydawał się ignorować moje sygnały dyskomfortu. Po wszystkim nie otrzymałem żadnych konkretnych informacji na temat wyników ani dalszego postępowania. Czułem się zlekceważony i osamotniony w tej trudnej sytuacji. Zdecydowanie odradzam wizytę u tego lekarza. Jego straszne podejście do pacjentów oraz brak profesjonalizmu sprawiają, że należy go unikać. W poszukiwaniu pomocy zdrowotnej warto zwrócić się do specjalisty, który będzie traktował pacjentów z szacunkiem i zrozumieniem.

Niestety, moje doświadczenie z endoskopistą było bardzo rozczarowujące. Przede wszystkim, lekarz nie wykazał żadnej empatii ani zrozumienia dla moich obaw przed zabiegiem. Podczas konsultacji nie wyjaśnił mi dokładnie, na czym polega procedura, co tylko potęgowało mój stres. Sam zabieg był dla mnie bardzo nieprzyjemny, a lekarz zdawał się nie zwracać uwagi na moje sygnały dyskomfortu. Miałam wrażenie, że jest zbyt skupiony na technicznych aspektach badania, a nie na moim samopoczuciu. Po zakończeniu procedury nie otrzymałam wystarczających informacji na temat wyników ani dalszego postępowania, co sprawiło, że czułam się zdezorientowana i …

Sam zabieg był dla mnie bardzo nieprzyjemny, a lekarz zdawał się nie zwracać uwagi na moje sygnały dyskomfortu. Miałam wrażenie, że jest zbyt skupiony na technicznych aspektach badania, a nie na moim samopoczuciu. Po zakończeniu procedury nie otrzymałam wystarczających informacji na temat wyników ani dalszego postępowania, co sprawiło, że czułam się zdezorientowana i zaniepokojona.
Dodatkowo, terminy wizyt były bardzo długie, a kontakt z gabinetem był utrudniony. W moim odczuciu, brak profesjonalizmu oraz empatii ze strony endoskopisty znacząco wpłynął na moje ogólne wrażenia z tej wizyty. Nie polecam tego lekarza i z pewnością poszukam innego specjalisty w przyszłości.

Uciekajcie od tego lekarza. Badanie, za które zapłaciłam było koszmarem. Narażona na ból i ciągłe uwagi lekarza modliłam się o szybkie zakończenie tej koszmarnej wizyty. Poziom arogancji lekarza i pielęgniarki sprawił, że będę omijać z daleka tego lekarza.

Bardzo dobry lekarz , godny polecenia , cierpliwie , dokładnie w miłej atmosferze wszystko tłumaczy , badanie kolonoskopowe , które zawsze budzi niepokój u pacjenta Pan dr. przeprowadził delikatnie , z dużą umiejętnością praktycznie bezboleśnie

Bardzo dobry lekarz. Ma bardzo empatyczne podejście do pacjenta, żadnego zdenerwowania, dokładnie objaśnia wynik badań.