Wojciech Bukowski

Chirurg stomatolog

Extradent

Z cała pewnością mogę polecić dr Wojciecha Bukowskiego! Profesjonalista - sprawnie usunął moje dwie ósemki. Wszystko goiło się tak jak powinno, poinformował mnie o ewentualnych zagrożeniach i dokładnie opowiedział o zaleceniach po zabiegu. W dodatku miałam do doktora kilka pytań, a do zdjęcia szwów i wizyty kontrolnej było jeszcze kilka dni, dlatego napisałam wiadomość email i otrzymałam błyskawiczną odpowiedź! Byłam kolejny raz bardzo pozytywnie zaskoczona. Doktor zrobił na mnie bardzo …
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Grzegorz Gil

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Jestem zachwycona profesjonalizmem i skromnością tego Lekarza. To Prawdziwy Specjalista! Byłam na wizycie z moją niepełnosprawną w stopniu znacznym 86-letnią Mamą. Pan Doktor Grzegorz Gil emanował spokojem. Wspólnie z moim Synem pomógł ułożyć Mamusię na kozetce. Dokładnie pokazał i wytłumaczył poważny problem. Ponieważ schorzenie (jak się okazało wcześniej przez innego lekarza błędnie zdiagnozowane) wymagało natychmiastowego zabiegu - wykonał go sprawnie i precyzyjnie, dokładnie tłumacząc i pokazując co po kolei robi. …
Opinia dodana przez: Jadwiga

dr n. med. Robert Tworus

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny przy ul. Banacha
ul. Banacha 1a

Pan dr.Tworus operował mnie w skrajnie niebezpiecznej sytuacji i nie dopuścił do mnie mojego Zegarmistrza Światła. To mądry,cierpliwy, zaangażowany zawodowo,kompetentny,a przede wszystkim skuteczny lekarz. A przy tym miły bezpośredni,nadzwyczajnie życzliwy,dobry i serdeczny człowiek. Bardzo,bardzo Mu za to dziękuję. Oraz szczerze polecam. Bogdan Chorazuk - Google+
Opinia dodana przez: Bogdan Chorążuk
Byłam u Pani Doktor w gabinecie medycyny estetycznej FABSKIN. Wizytę mogę opisać jednym słowem...REWELACJA!!!Pani Doktor bardzo miła, wszystko mi dokładnie wytłumaczyła co po kolei będzie robić, a efekt...nawet się tak zadowalającego nie spodziewałam. Jestem prze szczęśliwa i na pewno do Pani Doktor wrócę. Wykonywałam powiększenie i nawilżenie ust,botox 3 obszary,ultraformer III na twarz:)

lek. med. Wojciech Białowąs

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Linmed Rehabilitacja
Aleja Komisji Edukacji Narodowej 99

Trzy lata temu miałam operację kręgosłupa, którą wykonał dr Białowąs i po której kręgosłup mam jak nowy. Byłam trzy razy na kontroli pooperacyjnej i wszystko jest w porządku. Polecam pana doktora wszystkim znajomym mającym problemy z kręgosłupem.
Opinia dodana przez: Lena Dziadkiewicz

Marta Figarska

Chirurg stomatolog

LUXMED
ul. Jerozolimskie 65/79 (budynek hotelu Mariott)

Bardzo dobra miła pani doktor .Ma pewne podejście do tego co robi. Wyrywałam u pani doktor dużo zębów i jestem naprawdę bardzo zadowolona co bardzo boję się dentysty. Teraz chodzi moja córka i jest też zadowolona
Opinia dodana przez: Justyna

lek. dent. Alina Romańczuk

Kakowskiego 12/15

Jestem bardzo wdzięczna dr. Alinie Romańczuk za wzorową opiekę stomatologiczną. Bo dzięki niej mam swoje zęby mając 88lat. Dr. Bień - protetyk z MCS przy ul. Nowy Zjazd wysoko ocenił - misternie wprost artystycznie nadbudowywane moje zęby. Wyraził opinie "Nie wolno nic zmieniać, raczej prosić dr. A. Romańczuk o dalszą opiekę, a skierowania od lekarza z gabinetu PERIODONTOLOGII nie uwzględniać. Nie jestem wstanie przekazać swojej wdzięczności P. dr. Alinie Romańczuk …
Opinia dodana przez: Helena

dr n. med. Krzysztof Mozol

Chirurg dziecięcy, Ortopeda dziecięcy

ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA

Dr Mozol to bardzo dobry specjalista. Jest cierpliwy i zawsze wszystko dokładnie wyjaśnia. A przede wszystkim ma trafne diagnozy i dobrze dobiera lekarstwa.
Opinia dodana przez: Mama Adasia

dr n. med. Marek Najdecki

Chirurg ogólny, Flebolog

Samodzielny Zespół Publicznych Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa-Targówek
ulica Tykocińska 32/34

Do Pana Doktora trafiłam w szpitalu na cito , obudziłam się po narkozie i Pan Doktor wyjaśnił mi ze mam usunięty wyrostek . Bardzo profesjonalne podejście , miły , opiekuńczy i skrupulatny . Pan Doktor Marek to lekarz z powołania . Bardzo Dziękuje ze pojawił się na mojej drodze
Opinia dodana przez: Milena

Natalia Bobkowska

Natalia Bobkowska
Serocka 6

Doskonały Lekarz , od kilkunastu lat niezmiennie korzystam z usług tego stomatologa kilkukrotnie "zaliczając" wizyty u konkurencyjnych lekarzy w wyniku urlopowych okoliczności i powiem tak:) nie ma to jak w domu ...

lek. dent. Gizela Ratyńska

CONRADMED
ul. Conrada 15

Bardzo dobra specjalistka i dodatkowo przystępne ceny. Każdemu życze takiego specjalisty. Gorąco polecam! Gosia
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psychiatra
                                       lek. stom. Katarzyna Kucharska

lek. stom. Katarzyna Kucharska

Psychiatra, Stomatolog

Stomatologia Medicover Różana
Ul. Różana 8/10

Gdzieś czytałam w internecie że to psychiatra gwiazd i rzeczywiście tak jest. Jak byłam w PsychoMedic.pl to czekała znana dziennikarka do niej. Sama Profesor Kucharska jest bardzo miła, z dużą klasą. Jestem pod jej dużym wrażeniem. Nigdy nie rozmawiałam z tak mądrym czlowiekiem jak ona. Teraz umówiłam się z moją mamą na wizyte do niej. Przytacza na rozmowie dużo badań naukowych, to mnie przekonało że to co mowi nie jest …
Opinia dodana przez: Michalina

lek. dent. Aneta Wesołowska-Dudek

Zaufany Dentysta
Chłopickiego 11/13

Profesjonalnie, dokładnie,rzetelnie oraz precyzyjnie leczy, cierpliwie tłumaczy a do tego niedrogo,polecam z czystym sumieniem bo warto, a bonding i medycyna estetyczna wymiata❤️
Opinia dodana przez: Aleksandra

lek. dent. Łukasz Zadrożny

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Top-Dent

Od kilku lat jestem pod opieką pana doktora. Zawsze odpowiednio zaopiekowana i leczona. Bez bólu i stresu. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Jola

dr Piotr Kalinowski

Serdecznie polecam 😊 Dr Kalinowski jest bardzo uprzejmym człowiekiem i świetnym specjalista, który dba o swoich pacjentów. Jestem bardzo wdzięczna za opiekę, poświęcony czas i udana operację. Anna Rojek

lek. dent. Katarzyna Fiołna

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Przychodnia Stomatologiczna
Janowskiego 50

Lekarz profesjonalista. Leczymy ortodontycznie zęby Syna, teraz będzie nosił swój drugi aparat ortodontyczny. Kompleksowo przekazana informacja, propozycje leczenia i wytłumaczenie młodemu Pacjentowi w jakim celu co robimy....Polecamy razem z Synem Tomkiem leczenie u Pani Dr. Dziękujemy.

lekarz Krzysztof Celejewski

Chirurg ogólny, Flebolog

Klinika Chirurgii Ogólnej, Naczyniowej i Transplantacyjnej
Stefana Banacha 1a

Bardzo dobry chirurg !.Lecząc się ambulatoryjnie, Pan Doktor przeprowadzał kilka zabiegów, w tym jeden w ostrym stanie zapalnym. Wszystkie bez komplikacji, z małymi szwami i bliznami. Rzeczowy i pełen humoru lekarz i człowiek.

lekarz Piotr Kołsut

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Dr Piotr Kołsut jest wspaniałym kardiochirurgiem,lekarzem z dużą empatią. Przed operacją wyjaśnił na czym polega operacja, również jak wygląda powrót do zdrowia. Dziękuję za wyrozumiałość i wspaniale wykonany zabieg. Życzę powodzenia w dalszym życiu zawodowym jak i osobistym Pozdrawiam Elżbieta A. z Poznania
Opinia dodana przez: Elżbieta Antoszewska

lekarz Leszek Oklesiński

Szpital Solec Sp. z.o.o
ulica Solec 93

Pan Doktor Leszek Oklesiński zdecydował i szybko zoperował mój wyrostek robaczkowy, który już spowodował zapalenie otrzewnej. Jestem mu niezmiernie wdzięczna za fachową i uprzejmą opiekę i takie subtelne doglądanie mnie na sali. Jestem wdzięczna i z całego serca polecam Pana Doktora😍.
Opinia dodana przez: Iwona Jarosz

lekarz Marcin Wigier

Chirurg urazowy

Filia Nr 1 Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Endoterapia
Waryńskiego 10A

Bardzo kompetentny i przemiły lekarz. Fachowiec. Byłem na wizycie w LuxMed. Tydzień po poważnej rekonstrukcji stawu kolanowego. Niepokoiły mnie pewne objawy. Zostałem kompleksowo zbadany. Przepisane leki , zmieniony opatrunek. Moje obawy zostały rozwiane. Mogłem pytać i otrzymywałem jasne, konkretne wyjaśnienia. Bardzo dobra komunikacja na linii lekarz - pacjent. Empatia i fachowość. Polecam Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Paweł