lekarz Marek Iłżecki

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

ŻAGIEL MED PRZYCHODNIE
ulica Zana 32/A

Przyjechałem do Pana Doktora z drugiego końca Polski z dużym tętniakiem aorty brzusznej. W Szczecinie słyszałem, że trzeba czekać, bo nieciekawie usytuowany i operacja zbyt ryzykowna. A, Pan Doktor stwierdził , że tak duży tętniak to tykająca bomba i zaproponował natychmiastową operację. Polecam z całego Serca, bo to nie tylko wyjątkowy profesjonalista, odważny , kompetentny lekarz, świetny operator, ale też ciepły empatyczny człowiek. Lekarz z powołania, najlepszy z jakim miałem …
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Jacek Furmaga

Chirurg ogólny, Transplantolog

Turkusowa 6/4

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam.Pan dr leczył mojego syna przez 6 lat.Bartek miał przeszczep nerki w Spsk nr 4 w Lublinie,po przeszczepie był pod opiekę Pana dr. Niestety mój syn zmarł 2,5roku temu, zachorował na czerniaka.Syn zawsze mówił że Pan dr tyle razy wybawił go z różnych opresji ale przyjdzie czas, że nie będzie mógł mu pomóc.Panie doktorze dziękuję za wszystko Maria Poszytek

dr n. med. Marek Urban

Ignacego Daszyńskiego 2

Byłam u wielu lekarzy urologów, przepisywano mi ciagle antybiotyki. Dopiero doktor Urban wiedział co mi jest , przeprowadził operacje i dzis jestem zdrowa. Jestem szczęśliwa, ze dokuczliwe objawy przeszły! Dziękuje!!!!
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Chirurg ogólny
                                       lekarz Paweł Iberszer

lekarz Paweł Iberszer

Ignacego Daszyńskiego 2

Bardzo dobry specjalista, godny polecenia, ze znakomitym podejściem do pacjenta. Szczery fachowiec pełen empatii i zrozumienia dla pacjenta. Pacjent Marian

dr Waldemar Lasota

ulica Krakowskie Przedmieście 13

Miałem u Pana dr Waldemara Lasoty zabieg plastyki wędzidełka prącia, który przebiegł bardzo sprawnie i dużym z powodzeniem. Pan doktor bardzo empatyczny i ciepły człowiek, podczas samej wizyty w gabinecie, jak i przed oraz podczas zabiegu. Zaangażowany w zawód, który wykonuje, dokładnie wszystko wyjaśnił, skraca dystans między pacjentem a lekarzem, dzięki czemu strach podczas zabiegu zdecydowanie jest mniejszy. Po zabiegu nie ma śladu na ciele, blizna niewidoczna, bardzo solidna jakość …
Opinia dodana przez: Witold

dr n. med. Adam Jamroż

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

ulica Sawy Jana 1A/43

Pan Doktor najwspanialszy na świecie!!! Empatyczny, serdeczny, spokojny, kulturalny, bardzo wielki profesjonalista. Mogłabym opisywać w nieskończoność. Całą wizyta przebiegała w miłej atmosferze. Badanie przebiegało z objaśnieniem poszczególnych kroków, najdelikatniej jak się da. Polecam z całego serca ♥️ Kochani nie wstydźcie się, ratujcie swoje zdrowie ❤️ nie ma lepszego doktora

lek. dent. Maciej Walkowski

Chirurg stomatolog

ulica Powstania Styczniowego 7

Pań doktor bardzo miły i z dużym doswiadczeniem, sprawnie i bardzo szybko uporał się z moim zębem. Polecam

lekarz Anna Paszczyk

NZOZ Przychodnia Specjalistyczna ,,HIPOTECZNA 4"
ulica Hipoteczna 4

Bardzo sympatyczna i kontaktowa Pani Doktor. Profesjonalne podejście do pacjenta i zainteresowanie stanem po zabiegu. Polecam serdecznie.

dr Czesław Cielecki

Chirurg dziecięcy

Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2

Najlepszy lekarz, jakiego znam. Zajmował się synem dosyć dawno, ale do tej pory pozostał w naszej pamięci jako wspaniały lekarz - pod wieloma względami - i bardzo życzliwy, serdeczny człowiek! Dziękuję Panie Doktorze!

lekarz Paweł Kałużniacki

Centrum Medyczne SANITAS Sp. z o.o.
ulica Hempla 5

Miałam ogromne szczęście trafić pod opiekę Pana Doktora, wybitnego specjalisty i jednocześnie niezwykle skromnego, ciepłego człowieka. To lekarz z ogromnym doświadczeniem i wiedzą, ale przede wszystkim z wielkim sercem i empatią. Patrzy na pacjenta całościowo, z troską i uważnością, nigdy nie traktuje człowieka „taśmowo” czy przedmiotowo. Zawsze stawia dobro pacjenta na pierwszym miejscu, nie kieruje się pieniędzmi ani rutyną, tylko prawdziwym powołaniem i chęcią pomocy.

Joanna Kuczyńska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Lublin

Profesjonalna stomatolog z ogromną wiedzà i doświadczeniem, bardzo oddana pacjentom, z indywidualnym podejściem. Gorąco polecam jako wierna pacjentka od 30lat

dr n. med. Anna Stankiewicz-Świtała

Chirurg onkolog

al.Kraśnicka
Lublin

W maju 2012 roku wyczułam w swojej lewej piersi guzek i zaniepokojona udałam sie do swojego lekarza rodzinnego. W przychodni pani doktor od razu dała mi skierowanie na chirurgię onkologiczną i poleciła, żebym zapisała sie do Pani dr. Świtały na al. Kraśnickie. Nie było problemu z kolejką, na wizytę czekałam tylko kilka dni. Pani doktor Świtała przyjęła mnie z uśmiechem, była bardzo pogodna i miła. Już po badaniu palpacyjnym uspokoiła …
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Robert Klijer

dr n. med. Robert Klijer

Ignacego Daszyńskiego 2

Wiedza, umiejętności i zaangażowanie są nieocenione. Dzięki Pana profesjonalizmowi miałem poczucie bezpieczeństwa, zaufania i wsparcia. Dziękuję za oddanie, które wkłada Pan w swoją pracę i za życzliwe podejście. Jestem bardzo wdzięczny za Pański wkłada i oddanie w moje zdrowie.
Opinia dodana przez: Marek

dr Ryszard Nawrocki

Chirurg naczyniowy, Chirurg plastyczny

Centrum Medyczne MEDICOS
Lublin ul.Onyksowa 12
Lublin

Polecam z całego serca! Pan Ryszard konkretny , miły i bardzo doświadczony. Z zabiegu jestem bardzo zadowolona. W klinice czułam sie jak królewna. Opieka na najwyższym poziomie.
Opinia dodana przez: Daria

dr hab. n. med. Barbara Madej-Czerwonka

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny

Pani Profesor jest najlepsza, wizyta przebiegła profesjonalnie i ze zrozumieniem. Dostałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Centrum Medyczne Operowa to nowoczesny gabinet, Panie w restauracji są bardzo pomocne. Gorąco polecam

lekarz Mirosław Melaniuk

Chirurg naczyniowy

Gliniana 32
Lublin

Szczerze odradzam wizyt u tego Pana. Jest osobą opryskliwą. Nie słucha absolutnie pacjentow. Nie chce wiedzieć z czym się pacjent zgłasza. Poniżając pacjenta, udowadnia mu że to co mówi pacjent jest nieprawdą. Jak dla mnie to źle wybrany zawód. Zero empatii i kompetencji.

prof. dr hab. n. med. Piotr Terlecki

Angiolog, Chirurg naczyniowy

Lublin

Wielkie podziękowania dla Pana doktora za pomyślną operację dzięki której mój ojciec wrócił do zdrowia.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Tomasz Żądkowski

Chirurg dziecięcy

Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2

Świetny lekarz i wspaniały człowiek. Operował mojego synka (blizna praktycznie niewidoczna). Może trochę zabiegany ale niezwykle uprzejmy i sympatyczny (a to rzadka cecha u lekarza). Super podejście do pacjentów i rodziców. Trafiliśmy na niego przypadkiem a okazał się strzałem w dziesiątkę. Jak najbardziej polecam doktora Tomasza!

dr hab. n. med. Tomasz Zubilewicz

Chirurg naczyniowy

Klinika Chirurgii Plastycznej dr. Kuczyńskiego
Lublin ul. Jaczewskiego 2

Nie polecam a wręcz odradzam. Kompletnie nieudana skleroterapia. Pieniądze w błoto a do tego lekceważenie, zero taktu i kultury w podejściu do pacjenta. Poszłam z widocznym pajączkiem na udzie. Po zabiegu stosowałam się do wszystkich zaleceń. Po czterech tygodniach po zabiegu przy braku efektu zgłosiłam reklamację. Która nie dość że została zlekceważona to Pan Profesor zażądał zapłaty za wizytę. Po moim zdecydowanym sprzeciwie takiej sytuacji co prawda za wizytę nie …
Opinia dodana przez: A

lekarz Piotr Dudka

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Żarnowiecka 3/15

Jestem 6 miesięcy po zabiegu( wszczepienie protezy naczyniowej aorty wstępującej nadwieńcowej, pomosty aortalno-wieńcowe, wycięcie tętniaka z wstawką naczyniową -aorty). Czuję się dobrze. Doktor Piotr Dudka to świetny kardiochirurg, który uratował mi życie. Jego wiedza, kompetencje i podejście do pacjenta są na najwyższym poziomie. Żadne słowa nie wyraża wdzięczności i tego co dziś czuję. Mogę życzyć tylko Panu doktorowi dużo zdrowia, zadowolenia ze swojej pracy i samych życzliwych wokół siebie ludzi.
Opinia dodana przez: Waldemar