{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg dziecięcy
                                       dr n. med. Zygmunt Kaliciński

dr n. med. Zygmunt Kaliciński

Chirurg dziecięcy, Kardiochirurg

Centrum Medyczne SOLMEDIS

Świetne podejście do dzieciaków, zadaniowość w codziennych pomiarach ciśnienia, motywacja do leczenia. Fantastyczny lekarz. Polecam Pana doktora. Dziękuję za opiekę nad moimi synami.
Opinia dodana przez: Wanda

dr n. med. Janusz Orzechowski

NOA CLINIC - Usługi Medyczne sp. z o. o.
ulica Legnicka 56 56

Uprzejmy profesjonalny cudowny człowiek bardzo dobry specjalista . Podejście do pacjenta z ogromnym zaangażowaniem mój niepełnosprawny syn został zaopiekowana przez doktora na 1000 procent

lek. dent. Katarzyna Wróblewska-Klapsa

time for Dentist
Olbrachta 126

Najlepszy stomatolog z jakim miałem do czynienia. Do tego specjalista w dziedzinie implantów. Poza tym przesympatyczna osoba. Polecam wszystkim !
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Janusz Łój

Zamoyskiego 7/34
22-400 Zamość

Super lekarz, wysokie kompetencje, zdrowe podejście do każdego pacjenta, uprzejmy i dokładny w tłumaczeniu, poświęca bardzo dużo czasu na tłumaczenie objawów chorobowych i leczenia. Jest godny polecenia.
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Elżbieta Polańska

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Super lekarz,bardzo dobry fachowiec oraz świetne podejście do pacjentów.Polecam Panią Polańską. Były pacjent.
Opinia dodana przez: Sławek

lekarz Bogdan Adamski

I-go PLM "Warszawa" 5/19
05-300 Mińsk Mazowiecki

Lekarz świetny, miły. Ma podejście do pacjenta, diagnozuje wszystko dokładnie dopóki nie znajdzie przyczyny.

lekarz Michał Orłowski

Łąkowa 17/16
84-240 Reda

Jestem bardzo zadowolona i mam 100%zaufanie do doktora.Orłowskiego. Jest bardzo dobry , staranny i wszystko potrafi tak normalnie prosto Wytłumaczyć tak że Karzden zrozumie..Raz jeszcze Dziękuję i polecam ..Wszystkim .
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Marek Kowalczyk

Przychodnia Specjalistyczna w Olsztynie
ulica Dworcowa 28
10-437 Olsztyn

Pan Doktor dwukrotnie operował mojego męża, ostatnio 1,5 miesiąca temu. "Złote ręce" - szybka rekonwalescencja, prawie niewidoczne blizny. Bardzo dziękujemy.
Opinia dodana przez: B.Sz.
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Karolina Żurek

lek. dent. Karolina Żurek

Chirurg stomatolog, RTG

STOMATOLOGIA-BRYNÓW
Brynowska 86

Napisze tylko ze 2 lata po wizycie u pani Karoliny, moja 8 letnia obecnie córka mówi, ze chce iść znów do cioci Karoliny naprawić ząbki. Świetne podejscie do dzieci , uśmiech i serdeczność.
Opinia dodana przez: Kolon

lek. dent. Leszek Bauman

ulica Krasińskiego 1
37-600 Lubaczów

Witam. Jestem bardzo zadowolony z pomocy tego lekarza. Dziekuje mu za jego pomoc i dobra rade. Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Leszek Kostek

lekarz Wojciech Gdowski

Równa 12

W majówkę byłam z 6 letnią dziewczynką u Pana Wojciecha. Pierwszy raz była u lekarza z urazem ręki i pierwszy raz miała wykonywane rtg. Pan Wojciech był bardzo serdeczny, otwarty i cierpliwy w kontakcie z dzieckiem, dzięki czemu ma bardzo dobre wspomnienia. Tym samym nie obawia się już tego rodzaju wizyt i badań, co bardzo dużo znaczy dla nas, ponieważ znajduje się ona w spektrum autyzmu - w przyszłości, jeśli …
Opinia dodana przez: Aldona
Jestem zadowolona z wizyty. Doktor jest bardzo przyjemny i wszystko dokładnie tłumaczy. Skleroterapia była praktycznie bezbolesna. Kontrola po zabiegu bezpłatna. Polecam Pana doktora.
Opinia dodana przez: Barbara

lek. med. Michalina Czarnecka

Chirurg klatki piersiowej

Samodzielny Publiczny Szpital Specjalistyczny Chorób Płuc im. dr O.Sokołowskiego - SZPITAL
ul. Gładkie 1A
34-500 Zakopane

Doskonały lekarz ze wzorowym podejściem do chorego, blizna po operacji usunięcia płata płuca zagoiła się szybko, bardzo estetyczne szycie. Po zabiegu czuję się znakomicie, dlatego z czystym sumieniem polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Wdzięczna pacjentka

lekarz Halina Hardyn-Luteńko

Chmielna 1
Świebodzice

Cudowna Pani Doktor! Profesjonalne podejście, prawdziwe zaangażowanie w problem pacjenta, a przede wszystkim niezmiernie życzliwa Osoba! Wizyta w tak miłej atmosferze to czysta przyjemność. Dziękuję Pani Doktor z całego serca za pomoc i prawdziwą opiekę, którą dziś otrzymałam - jest Pani przewspaniała!
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Krzysztof Matlak

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medycyny Estetycznej i Dermatologii Fundacji Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku
ulica Akademicka 3
15-267 Białystok

Dzięki operacji przeprowadzonej na moim sercu we wrześniu 2010 r. przez wspaniałych lekarzy - kardiochirurgów, Pana doktora FRANKA i Pana doktora MATLAKA oraz Panią Annę LEJKO ( wówczas jeszcze Adamczuk) - anestezjologa, ja już 16 rok cieszę się życiem i Rodziną, choć wówczas już wydawało się, że to "koniec"! Nie ma dnia, abym ICH z wdzięcznością i szacunkiem nie wspominał i nie ma słów, na wyrażenuie IM mojego wielkiego podziękowania …
Opinia dodana przez: Mieczysław

lekarz Ali Sulima

Szpitalna 7A/33

Przesympatyczny człowiek i wspaniały lekarz. Przydałoby się, żeby inni brali przykład z Pana doktora. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Wanda Trębicka

lekarz Rafał Solecki

os. Witkowice Nowe

Dr Rafał Solecki to wyjątkowy "prawdziwy" lekarz, wyjątkowy Człowiek (przez duże "C"). Swoją kulturą, cierpliwością, spokojem, bezpretensjonalnością, uważnym wysłuchaniem, serdecznością, w naturalny sposób buduje w pacjencie tak ważny stan zaufania i bezpieczpieczeństwa. Pan Doktor to wysokie zawodowe kompetencje, gotowość do pomocy, szlachetna postawa, "Lekarz- serce". Była pacjentka Aleksandra I.
Opinia dodana przez: Aleksandra I.

lekarz Michał Poprawa

Gruzełki 3
42-600 Tarnowskie Góry

U mnie wykonywał USG ale naprawdę konkretny lekarz. Dokładnie badał, tłumaczył, odpowiadał na pytania. A do tego czuć było kompetencje i sympatię. Pełen komfort i profesjonalizm

lekarz Krystyna Sośniak

Chirurg dziecięcy

Szpital Wojewódzki im. św. Łukasza w Tarnowie
ulica Lwowska 178a
33-100 Tarnów

Cudowna, ciepła i baaaaaaaaaardzo kompetentna pani doktor!!! Polecam wszystkim Rodzicom. Mieliśmy wielkie szczęście, że trafiliśmy akurat do pani Sośniak. Dziękujemy!
Opinia dodana przez: Edikus

lek. dent. Jacek Cichy

Przyrodnicza 1
65-001 Zielona Góra

Fachowiec pod każdym względem polecam. Jeśli ktoś się zastanawia to POLECAM POLECAM POLECAM WSZYSTKIM. Wiktor I jego mama Dominika
Opinia dodana przez: Dominika