Przychodnia Lekarska Med-Lux
Rynkowa 63
Luboń
Bardzo dobry ,kompetentny specjalista dla mnie najwyższej klasy.Życzę Panu doktorowi dużo zdrowia i wytrwałości w tak trudnym zawodzie.
Centrum Multi-Medica Sp. z o.o.
Józefa Poniatowskiego 97
Zielonka
Drodzy państwo czytałem wszystkie opinie i jako były pacjent i młody chłopiec mając lat 12 przeszedłem pod jej rękoma bardzo trudny zabieg i dzięki niej zawdzięczam zdrowie do dzisiaj a mam lat 25 i znam panią dr prywatnie, jest bardzo dokładna perfekcyjna i stara się jak najlepiej z profesjonalizmem przykładać do swojej pracy. Proszę państwa tak jak pani dr jesteśmy tylko ludźmi i musimy być tolerancyjni ponieważ trudny los również …
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Dr Zasada jest rzeczowy, kompetentny, życzliwy wobec pacjenta. Widać, że bardzo rzetelnie traktuje swój zawód. Bardzo polecam.
GABINET MEDYCYNY ESTETYCZNEJ i CHIRURGII OGÓLNEJ
Makowa 6/24
Konin
Pani doktor bardzo miła. Wszystko dokładnie wyjaśniła. Bardzo kompetentna, zabieg bezbolesny .Bardzo polecam
Szpital Powiatowy Sp. z o. o. w Golubiu-Dobrzyniu
ulica Koppa 1E
Golub-Dobrzyń
Doktor Łukasz Brycht to najlepszy lekarz jaki się mną zajmował w swojej kategorii. Jestem po operacji przepukliny w bliźnie pooperacyjnej (następstwo złego leczenia po wycięciu wyrostka robaczkowego). Poza wszczepieniem siatki doktor również skorygował stara bliznę. Już następnego dnia po operacji swobodnie wstałem i mogłem chodzić. Rana czysta, po prostu majstersztyk! Doktor odpowie na wszystkie pytania, poświęci czas, jest przesympatyczny i rzeczowy. Polecam serdecznie każdemu!
ulica Zdobywców Wału Pomorskiego 3/5
Wałcz
Dopiero drugi raz w swoim 66-letnim życiu miałem do czynienia z tak świetnym lekarzem. Oprócz profesjonalizmu medycznego cechuje go niezwykle ciepły i uprzejmy stosunek do pacjenta, co wśród medyków jest naprawdę wyjątkowe. Najserdeczniej jak mogę dziękuję Panie Doktorze za leczenie mojej 89-letniej Mamy w październiku 2025 r.
Szpital Czerniakowski
ul. Stępińska 19/25
Po ciężkiej 3 miesięcznej walce wygrałem nowe życie jedynie dzięki Panu doktorowi Sarzyńskiemu. Do tej pory każdy lekarz u którego odbywam wizytę i poznaje moją historię choroby dziwi się, że przeżyłem. Wiem, że lekarze dawali mi 15% szans na przeżycie ale dzięki doświadczeniu i umiejętnościom Pana doktora żyję. Życzę samych sukcesów w pracy i w życiu prywatnym dużo zdrowia i jak najmniej takich trudnych przypadków jak ja. Pozdrawiam M. Szerszeń
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej DOKAWA
ulica Katowicka 23
Pszczyna
Dziękuję, Panie Doktorze, za skuteczne leczenie. Skuteczne usunięcie dużej torbieli włosowej. W dniu zabiega już mogłem siedzieć i chodzić, gdyż inny chirurg u którego byłem przed tym zapowiadał że będę leżał co najmniej dwa tygodni.
Euromedic Onkoterapia Sp. z o.o.
ulica 28 Czerwca 1956 r. 193
Lekarz przez bardzo duże L. Zaangażowana i kompetentna. Ale najbardziej u Dr. Bućko podoba mi się to, że doskonale tłumaczy przebieg schorzenia i leczenia, i co najważniejsze jest konkretna, stanowcza ( potrafi "opieprzyć" 😉 jak ktoś wychodzi ze swoimi pomysłami). Mam stopę po wypadku, ale przeszczepy skóry zrobiła po mistrzowsku . Życzyłbym każdemu takiego lekarza.
Leczyłam się u p.doktora z powodu owrzodzenia podudzi,szybko zostałam wyleczona zaledwie po 3-ch wizytach .Pan doktór jest człowiekiem o niezwykłej osobowości. B.kompetentny, niezwykle cierpliwy, chętnie odpowiada na wszystkie pytania i wyjaśnia wątpliwości .Polecam bez chwili wahania
Doskonały fachowiec, wspaniale podejście do pacjenta, wszyscy tylko do dr Sobowskiego. Uprzejmy i ludzki doktor, lubiany w środowisku medycznym. Długoletni staż w Buskim szpitalu, opoka oddziału chirurgicznego. Godny polecenia, nie poszukiwać nigdzie innego specjalisty w dziedzinie chirurgii, bo w Busku jest świetny fachowiec. Brawo Panie Doktorze
Zespół Specjalistycznych Gabinetów Stomatologicznych
Szczecińska 59
Chorzów
Bardzo sympatyczny i uprzejmy Doktor. Wyrwanie ósemki było mega delikatne i byłam zaskoczona jak sprawnie i szybko Doktor je przeprowadził. Dodatkowo jest bardzo sympatyczny, z poczuciem humoru co rozładowuje stres :) Polecam serdecznie!
Dzień dobry 🙂 Zacznę od tego, że trafiłam do Pana Doktora z polecenia wieluuu osób z bardzo nieprzyjemnym i rozwijającym sie w trybie natychmiastowym "problemem" 😪 Zostałam przyjęta wręcz na cito 👍 Jestem dentofobem, oczywiście dodałam tę informację przy zapisie 😉 Od samego wejścia czułam w się w 101% zaopiekowana 🤗 Świetne podejście do pacjenta, tłumaczenie krok po kroku i co było dla mnie również mega ważne to porządne znieczulenie …
MEDIQ
ul. Piłsudskiego 20
Legionowo
Nie potrafię wyrazić jak wdzięczny jestem panu profesorowi Kuśmierczykowi. Profesor operował mi zastawkę aortalną i tętniaka aorty. Zrobił to małym cięciem, a w trakcie operacji zdecydował, że zastawkę naprawi a nie wymieni. Jestem 4 miesiące po operacji, normalnie funkcjonuje i uprawiam sport. Inny z profesorów kardiologi na moje pytanie o profesora. Odpowiedział krótko „… złote ręce …”