Przychodnia Lekarska MediSpace
Spokojna 5
Wola, Warszawa
Wizyta u docenta była jedną z lepszych decyzji. Wywiad był przeprowadzony bardzo dokładnie i dr nie spieszył się - odpowiedział na wszystkie pytania. Ponadto wszystkie dolegliwości ustąpiły i nie nawróciły... (jak po wizycie u innych lekarzy)
Dziękuję
MD Clinic
Sienna 83 / wejście od ul. Żelaznej
Wspaniały LEKARZ!!! Profesor Lisik przeszczepił mi trzustkę, chociaż wszyscy diabetolodzy mi przez lata wmawiali, że takich operacji nie robi się w Polsce. ROBI SIĘ!!!!
Przez diabetologów straciłem nerki i wzrok. Miałem źle leczoną cukrzycę. Od przeszczepienia nie przyjmuje insuliny!!!!! Wzrok mi się poprawia, przestają mi mrowieć nogi i ręce!!! Po prostu inne życie. Dziękuję Panu Profesorowi i całemu Zespołowi. Głównie doktorowi Ziemiańskiemu I Cyrkle. Wspaniali ludzie!!! Innym tez dziękuję!!!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej IBIS / SENSOR CLINIQ
ul. Kacza 8 (wejście od ul. Okopowej, wjazd od ul. Wolność)
Pan doktor jest niezwykle milym i rzeczowym lekarzem. Wszystko dokładnie wyjaśnia i tłumaczy jest cierpliwy i uwaznie słucha. Poświęca tyle czasu ile jest potrzeba nie spieszy się.To przyjemność mieć kontakt z Panem Doktorem a przede wszystkim mieć poczucie bycia w dobrych rekach.
Polecam i cieszę się ze moglam byc konsultowana przez Pana Doktora.
Serdecznie dziękuję Panu Profesorowi Markowi Durlikowi za profesjonalnie przeprowadzoną operację nowotworu zlokalizowanego w okolicach brodawki Vatera.
Operacja dokonana metodą Whipple'a była bardzo trudna , ale została wykonana perfekcyjnie. Dzięki niej zlikwidowane zostało zagrożenie utraty przeze mnie życia.
Na szczególne podkreślenie zasługuje troskliwe i empatyczne podejście Pana Profesora oraz personelu medycznego kierowanej przez Niego Kliniki do pacjentów. Podczas pobytu pooperacyjnego w Klinice czułem się bezpiecznie i właściwie zaopatrzony medycznie.Opinia dodana przez: Zenon
Centrum Medyczne WUM
Banacha 1A, Blok F
Profesor Nyckowski to lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Trafiłam na Profesora z polecenia i jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Szacunek za podejście, cierpliwość, rzetelność a przede wszystkim ogromny profesjonalizm. Profesor Nyckowski to wspaniały lekarz, a przede wszystkim człowiek- konkretny i życzliwy. Jestem już po operacji i polecam z całego serca Profesora.
FIMEDICA
Warszawa Nowogrodzka 51
Robiłam u dra Jonasa kolonoskopię (Spółdzielnia Rentgen na Waryńskiego).
Badanie profilaktyczne, ze względu na genetyczne ryzyko raka jelita grubego.
Mimo obaw, wybrałam opcję bez znieczulenia - chciałam być pacjentem aktywnym, reagującym w razie potrzeby w czasie badania. Badanie przebiegło bardzo dobrze, dr Jonas jest człowiekiem miłym, rzeczowym, ma poczucie humoru - to znosi dystans i łagodzi atmosferę przy tej mocno niekomfortowej procedurze medycznej. Prawie nie bolało, zaledwie dwa większe ...
Fimedica – Specjalistyczne Centrum Leczenia
ul. Nowogrodzka 51
Geniusz a nie lekarz! uratował życie mi i mojemu synkowi ! Bardzo zdolny i cierpliwy , ale też stanowczy , jesli trzeba. Widać że podwładni się go słuchają i go szanują, bo jest świetnym lekarzem i szefem kliniki. Polecam bardzo!!
Klinika WUM
Rewelacyjny chirurg! Szeroka wiedza merytoryczna, troska o każdego pacjenta, wysoka kultura osobista. Polecam!
Oddział XII Międzylesie
Dzieci Polskich 20
Wspaniały lekarz to za mało powiedziane. Mogę śmiało powiedzieć ,że to anioł mojego synka. Pan doktor uratował życie mojemu dziecku i będę wdzięczna do końca życia. W tych trudnych dla nas chwilach a było to kilka miesięcy wiedziała,że mam oparcie i wsparcie w tym lekarzu. Będę zawsze Doktora Hora wszystkim polecać. Wszystkim tym osobom,którzy będą tej pomocy potrzebować, chociaż mam nadzieję,że takich osób będzie jak najmniej bo zdrowie najważniejsze. I ...