AVIMED
Bydgoszcz,, Generała Józefa Hallera 2
Bydgoszcz
serdeczne podziękowania dla Pani dr za wszystko co Pani zrobiła dla mojego ojca. Pozdrawiam i polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Bieńkowski
ulica Lęborska 7
Bydgoszcz
W dniu 03.10.2013r. w CITOMED Toruń poddałam się operacji usunięcia zaćmy lewego oka.Zabieg ten wykonał wspaniały lekarz Pan Doktor Maciej Koszałkowski. Jestem zachwycona niezwykle serdecznym traktowaniem każdego pacjenta, z których każdy przeżywa wielki stres. Bardzo się cieszę,że miałam szczęście być pacjentką tak wielkiego profesjonalisty i tak przemiłej osoby. Z całego serca życzę Panu Doktorowi wielu sukcesów w perfekcyjnie wykonywanym przez Pana zawodzie lekarza. Życzę wszystkim,którzy potrzebują pomocy dla swoich oczu,aby …
N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
Bydgoszcz
Moim zdaniem i chyba nie tylko, z tego co słyszałam, bardzo dobry lekarz, konkretny, nie mówi o pierdołach, nie nagania sobie pacjentów, tylko stwierdza fakty i proponuje leczenie czy diagnostykę. Diagnoza trafiona.
W pazdzierniku 2020 roku wybralam sie wraz z bratem do Pani Doktor Aliony . Zaden z lekarzy, u ktorego bylam (a jestem pod stala kontrola endokrynologa – ze wzgledu na Hashimoto oraz ginekologa jako wizyty profilaktyczne) nie byl w stanie okreslic z jakiej przyczyny jestem non stop senna, potwornie zmeczona, mam kilka razy w miesiacu bole migrenowe i z miesiaca na miesiac czuje sie coraz gorzej. Na miejscu, Pani Doktor …
zajecza 6 lok 02
Bydgoszcz
Pochlebne opinie być może mają jakieś uzasadnienie. Natomiast ja mam inne zdanie o doktorze Hoffmanie w/g mnie jest bardzo mało empatyczny . Na prywatnej wizycie potraktował mnie bardzo obcesowo a nawet nie miło . Mówiąc mu co mi dolega powiedział cyt.łże pani . Zaskoczyły mnie te słowa i zapomniałam języka w buzi aby zapytać "czy się nie przesłyszałem". Po operacji biodra idąc na zdjęcie szwów do ortopedy w mojej miejscowości …
Jurasza 5 lok. 17
Bydgoszcz
Witam. Bardzo miło wspominam wizytę w gabinecie. Podejście do pacjenta na najwyższym poziomie. Bardzo duża wiedza i doświadczenie. Obsługa bardzo życzliwa i uprzejma. Polecam. Dziękuję za poświęcony czas - pozdrawiam. Daniel D.
Ortodontika
ul. 20 stycznia 1920 r 17/4
Bydgoszcz
Skuteczność, profesjonalizm i miła atmosfera. Pani doktor była bardzo komunikatywna przez całe leczenie od pierwszego wycisku aż po retencję i nie mogłam trafić lepiej. Asystentka Pani Ola przesympatyczna i zawsze pomocna. Polecam z całego serca!
Wspaniały lekarz :kompetentny, empatyczny, życzliwy i godny zaufania. Fantastyczne, indywidualne podejście do pacjenta i jego potrzeb. Mogę śmiało powiedzieć, że uratował jakość mojego zycia, wtedy gdy inni lekarze rozkładali ręce i nie chcieli podjąć żadnych działań. Dziś mija 10 lat od mojej operacji kręgosłupa i wszystko nadal działa perfekcyjnie. Prawdziwy specjalista w swojej dziedzinie i lekarz godny polecenia oraz fantastyczny człowiek. Cieszę się że spotkałam go na swojej drodze i …
Katedra i Klinika Pediatrii Hematologii i Onkologii
Bydgoszcz
BARDZO SYMPATYCZNA PANI DOKTOR GODNA POLECENIA BYŁAM Z CÓRKĄ PIERWSZY RAZ U NIEJ I NIE MOGĘ POWIEDZIEC ZŁEGO SŁOWA GODNA POLECENIA
NZOZ Przychodnia "Łomżynska"
Łomżyńska 51A
Bydgoszcz
Pani doktor bardzo życzliwa, miła i wesoła. Wizyta przebiegła bezstresowo i w bardzo przyjaznej atmosferze. Naprawdę serdecznie polecam.
nowy szpital w Nakle i Szubinie
czackiego21/15
Bydgoszcz
szczególne podejście do osób po 20 roku życia, ze względu na niedojrzałość emocjonalną. fachowiec godny polecenia. Jest impulsywny , to dla mnie ważne.
Gabinety Lekarskie Dr n.med.Joanna Drewa
Konarskiego
Bydgoszcz
Wzbudza zaufanie, dokładny, sympatyczny,. Chodzę na kontrole od kilku lat - standardy stosowane przy "obsłudze klienta" na najwyższym poziomie. Polecam.
ulica Powstańców Warszawy 6A/131
Bydgoszcz
Z wyrazami szacunku dla Pani Doktor. Kompleksowo, empatycznie i zrozumiale. Czułem się "podmiotem". Dziękuję!
NZOZ VITAMED
Tadeusza Kościuszki 35
Bydgoszcz
Byłam umówiona do Pana Doktora na dana godzinę wizyta punktualna bardzo dokładne badanie dobrze postawiona diagnoza i prawidłowo dobrane leki . Pozdr i do zobaczenia
Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
Bydgoszcz
To moja pierwsza wizyta z córkami. Ogólnie dobre wrażenie. Szczegółowe badanie stóp dzieci, postawiona diagnoza i dalsze zalecenia. Doktor miły, przystępnie wyjaśniający wskazane postępowanie. Ogólnie dobre wrażenie.
Wspaniały lekarz i człowiek. Jestem naprawdę szczęśliwa, że trafiłam właśnie do niego! Po pierwsze udana operacja, dobrze się czuję, nie boli, funkcjonuję całkiem dobrze jak na prawie miesiąc po operacji. Ponadto zainteresowanie pacjentem! W szpitalu można było porozmawiać, zadać pytanie np jaki był przebieg operacji, czy były jakieś komplikacje... Polecam z całego serca! To świetny specjalista!
Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
Bydgoszcz
Lekarz idealny , potrzebujemy więcej takich. Kompetentny, godny polecenia,uprzejmy. Zaangażowany w to co robi i zainteresowany każdym pacjentem, nikogo nie odsyła dla każdego znajdzie nawet te skromne a zarazem tak pomocne 5minut. Ja miałam takie swoje 5minut. Dziękuję za nie można powiedzieć że uratowało mi życie. Dziękuję i polecam Doktora .