PROFESJONALNA REHABILITACJA VITA-PLUS EWA GREUPNER
ks. Jerzego Popiełuszki 50
Piekary Śląskie
Bardzo dobry lekarz.Miałam robione zabiegi cieśni nadgarstków obu rąk i łokieć tenisisty przez pana dr.Mariusza i i jestem bardzo zadowolona , objawy jakie miewałam przed zabiegiem ustąpiły .Pan doktor ma bardzo dobre podejście do pacjęta .Jest godny polecenia.
Piekary Śląskie
Nalepszy lekarz na jakiego trafiłem do tej pory ,a mam 65lat.Profesjonalistka,świetny fachowiec ,miły człowiek z wielką empatią.Od kilku lat kontroluje moją nadwyrężoną wątrobę, a podczas ostatniej wizyty przy bólu dolnej części brzucha, przepisała leki na jelita.Po tygodniu bóle minęły ,pierwszy raz od kilku miesięcy.Pani Doktor bardzo dziękuję.
NZOZ MedOrzeł
Kotuchy 40
Piekary Śląskie
Początki były trudne. gdyby nie polecenie przez koleżankę, to bym jej nie wybrała. Może miała zły dzień, ale jakoś nam nie było po drodze. w sumie byłam kilkanaście razy i było ok. Parę razy to tak trafiła, że byłam w szoku. Szkoda tylko, że trzeba dymać do Michałkowic bo jej już nie ma na 1 maja. Nie zrażajcie się, bo ona chyba tak jak my miewa gorsze dni, ale czasami …
Piekary Śląskie
Jestem pod opieką dr Ryszarda Sieczkowskiego od wielu lat. W mojej ocenie, jest on doskonałym dermatologiem. Wykazuje się ogromną wiedzą medyczną i ma empatyczne podejście do pacjenta. Zdecydowanie polecam dr Ryszarda Sieczkowskiego jako wysokiej klasy specjalistę dermatologa.
PIEKARSKIE CENTRUM MEDYCZNE Sp. z.o.o. NZOZ Szpital Miejski- Oddział Gin-Poł
ulica Szpitalna 11
Piekary Śląskie
Dzięki ogromnej wiedzy,doświadczeniu Pana Doktora i zastosowanej pessaroterapii uniknęłam okaleczającego usuwania narządów rodnych przy obniżeniu narządów wew. i wypadaniu pochwy. Bardzo, bardzo dziękuję 🌹🌹🌹
Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. dr Janusza Daaba w Piekarach Śląskic
Piekary Śląskie
Pan dr wspaniały i serdeczny w stosunku do pacjenta. Lekarz o wielkim sercu potrafi wysłuchać i wytłumaczy o co chodzi odnośnie choroby. To człowiekowi potrzebne jeśli nie rozumie. Oddany dla pacjenta całym sercem. Właśnie jestem po operacji i bardzo dobrze się czuje. Polecam każdemu. Jest człowiekiem i lekarzem z powołania
Piekary Śląskie
Polecam z całego serca ,Pana doktora Karola Głogowskiego każdemu, kto ma ortopedyczne problemy. Każdemu kto się boi operacji tak jak ja się bałam i przeciągałam prawie 3 lata. Każdy krok był bólem. Choć Pan dr Głogowski mnie namawiał. W końcu ból, przezwyciężył strach i mam endoproteze biodra. Już 1,5 roku po operacji. Jestem szczęśliwa , jak bym się na nowo narodziła. Wróciła radość życia, energia. Super wykonana operacja, przez prawdziwego …
Piekary Śląskie
Jestem 2 miesiące po endoplastyce biodra u dr. SEMENOWICZA, SUPER LEKARZ, SPECJALISTA I CZŁOWIEK, BARDZO SIĘ MARTWI O SWOJEGO PACJENTA. POLECAM TEGO LEKARZA
18 maja 2022 bylam operowana przez pana doktora w ZCO. Jestem pod duzym wrazeniem wiedzy i sztuki pana doktora. Wczesniej pan doktor z radiologami,, oznaczyli,, chore miejsce tzw kotwiczka abym jak najmniej ucierpiala przy operacji, pozniej zabieg z onkoplastyka. Polecam pana doktora z calego serca! Drogie panie jakby co to macie najbardziej przemyslana i zaplanowana operacje.
NZOZ "LAMBDA" Sp. z o. o.
ul. Wyzwolenia 2A
Piekary Śląskie
To jest naprawdę świetny, lekarzy, polecam wszystkim.z cała odpowiedzialnością. To Pani Dr. Zrobiła badania z pośród innych którzy,sceptycznie podchodzili.do problemu. Jest cudowną Pani doktor. Będę się starał o wizytę.Pewnie będzie trudno. Ale w moim przypadku,tylko Pani Dr. Jak dotychczas . Znajdzie, odpowiednie, lekarstwo. Ostatnia nadzieja dla mnie. ..
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Specjalistyczna Praktyka Lekarska"
Mikołaja Kopernika 19
Piekary Śląskie
Bardzo fajny lekarz naprawdę z powołania , interesuje się pacjentem, pyta czy trzeba znieczulenie co nie zawsze się spotyka ... bardzo miły , uprzejmy i z poczuciem humoru oby jak najwięcej takich lekarzy !!!!!!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ALLMED" S. C.
ulica Marszałka Józefa Piłsudskiego 2
Piekary Śląskie
Bardzo polecam.... Od kiedy zaczęłam chodzić do Pani doktor, powrócila wiara w lekarzy z powołania...stawia trafnie diagnozę, miła, poświęca dużo czasu pacjentowi, jest poprostu wspaniała jako lekarz....z czystym sumieniem gorąco polecam.
Pan Doktor Krystian Werner jest specjalista najwyższej światowej klasy. Mogę śmiało powiedzieć , ze uratował mi nogę . Ostatnia operacja zespolenia złamanej kosci udowej ( staw rzekomy ) gwoździem rekonstrukcyjnym to prawdziwy majstersztyk. Niezwykle fachowa i bardzo konkretna analiza na każdej wizycie poparta duża doza empatii. Dzięki Panu Doktorowi moje długie leczenie wyszło na prosta , a ponieważ wiem , ze było to bardzo skomplikowane złamanie mogę powiedzieć z pełnym …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MACULA
ulica Diamentowa 5
Piekary Śląskie
wspaniała lekarka , perfekcjna , fenomen w swoim zawodzie gorąco polecam. Obecnie mało takich lekarzy
NZOZ "MEDIS+" Filia Nr 2
Piotra Skargi 13
Piekary Śląskie
Wszystko ok................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Pani doktor z zaangażowaniem i rzeczowo podeszła do diagnozy i leczenia- przeprowadziła wywiad, przeanalizowała dotychczasowe wyniki badań, zbadała pacjenta. W sposób jasny i rzetelny wyjaśniła prawdopodobne źródła problemów i nakreśliła dalszy kierunek diagnozy i leczenia. Uważam, że Pani doktor zasługuje na miano profesjonalisty i jest godna polecenia.