lekarz Bartłomiej Balak

21-300 Radzyń Podlaski

Bardzo dobry lekarz chirurg . Wykonywał u mnie operację na jelitach . Wszystko w najlepszym porządku . . Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Katarzyna Niewęgłowska

Gastrolog, Internista

21-300 Radzyń Podlaski

Pani dr.bardzo profesjonalna i kompetentna.To wspaniały specjalista i wybitny fachowiec,jest przy tym miła i sympatyczna osoba,która tworzy przyjazna atmosferę w gabinecie.Wizytyzawsze

lekarz Arkadiusz Podkowiński

Neurochirurg

21-300 Radzyń Podlaski

Fantastyczny specjalista i człowiek. Polecam z calego serca. Zajął się naszą mamą od razu. Operacja guza mózgu. 🙏😊
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Piotr Skałecki

21-300 Radzyń Podlaski

Bardzo dobry specjalista . Doktor usunął laserowo żylaki . Zabieg odbył się bezbolesnie . Zaraz po zabiegu mogłam się poruszać o własnych nogach . Z całego serca polecam .

dr n. med. Edyta Rumińska

Internista, Reumatolog

Prywatny gabinet reumatologiczny
ul. Wyszyńskiego 17/6A
Radzyń Podlaski

Jest bardzo miła inteligentna opanowana poświęca bardzo dużo czasu dla pacjenta Doktor godna polecenia takich wiecej
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Norbert Łazuka

21-300 Radzyń Podlaski

Pierwszy raz spotkałam się z lekarzem tak miłym uprzejmym i zaangażowanym w pomoc pacjentce. Ktoś powie że to Jego praca i zgadzam się z tym...ale Pan doktor jak i Pani doktor Izabella Piętowska-Łazuka poświęcają też swój prywatny czas jeśli jest taka potrzeba a to jest bardzo ważne. Dziękuję to za mało ..,,

lek. dent. Barbara Mańko

ulica Ostrowiecka 18
21-300 Radzyń Podlaski

Pani Doktor Barbara jest osobą przemiła i bardzo wyrozumiała. Jeśli chodzi o Radzyń to najlepszy stomatolog! Gorąco Polecam !!!

lekarz Ewa Łyjak

Praktyka Lekarza Rodzinnego DORMED
Stefana Kardynała Wyszyńskiego 17
21-300 Radzyń Podlaski

Zdecydowanie najbardziej przyjazny lekarz u jakiego miałem okazję leczyć się. Kompetentna, potrafi słuchać, zero protekcjonalizmu, empatyczna i otwarta na sugestie. Byłem przekonany o potrzebie zmiany dotychczasowej przychodni, jednak za sprawą doktor Łyjak zdecydowałem się zostać. To była dobra decyzja.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Wiesława Jurkowska

Zabielska 83 lok. 2
21-300 Radzyń Podlaski

Pani Doktor przyjęła mnie o 23 w sobotę a mimo to była życzliwa i poświęciła mi dużo uwagi. Polecam!!!

lekarz Michał Korzeniewski

21-300 Radzyń Podlaski

Lekarz ma ogromną wiedzę, którą chętnie dzieli się ze swoimi pacjentkami. Jest bardzo miły, kulturalny i kontaktowy. Gabinet w w Lubartowie jest profesjonalnie wyposażony w ekran dla pacjentki oraz osobny dla lekarza, jest też toaleta, w której można się przebrać w jednorazowe spódniczki. Dzięki jego podejściu i poczuciu humoru na wizycie można poczuć się bardzo komfortowo. Widać, że bardzo angażuje się w swoją pracę. Nie spieszy sie, omawia i tłumaczy …

lekarz Marek Sekuła

ulica Wyszyńskiego 16/86
21-315 Radzyń Podlaski

Polecam serdecznie Pana Doktora Marka Sekułę. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Pan doktor trafnie zdiagnozował moją chorobę i wdrożył leczenie, gdzie wcześniej 4 lekarzy nie zdiagnozowało choroby. Polecam serdecznie Pana Doktora Marka Sekułę.
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Witold Zalichta

Gabinet Ginekologiczny
Radzyń Podlaski ul.Ostrowiecka 18
21-300 Radzyń Podlaski

Bardzo dokładny i kompetentny lekarz. Prowadził moją ciążę - byłam bardzo zadowolona z opieki. Cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania. Nie miał nic przeciwko obecności męża podczas wizyt i USG. Odpowiadał tez na pytania męża ;) Podczas mojego porodu pracował w poradni ginekologicznej,, a mimo to przychodził sprawdzić jak mi idzie,ponieważ poród.się skomplikował i nie mogłam urodzić ,przerwał pracę w poradni i zrobił mi cięcie cesarskie -wszystko się dobrze skończyło . …
Opinia dodana przez: kajka

lekarz Robert Topyłło

Przychodnia Podstawowej Opieki Zdrowotnej
Ostrowiecka 58
21-300 Radzyń Podlaski

Nie polecam Pana Dr, zgłosiłam sie z prośbą o zbadanie blizny po cesarskim cięciu, potraktował mnie okropnie , poczułam sie poniżona i upokorzona.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Marek Koczkodaj

Radiolog, RTG

Porzeczkowa 5a
21-300 Radzyń Podlaski

Świetny lekarz, kompetentny, uprzejmy. Polecam!

lekarz Katarzyna Lewczuk

21-300 Radzyń Podlaski

Pani dr bardzo miła sympatyczna, tworzy przyjemną atmosferę w gabinecie. Poświęca tyle czasu ile potrzebuje pacjent i cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania udzielając rzetelnych informacji. Po przeprowadzonym wywiadzie zleciła pakiet badań i wdrożyła leczenie farmakologiczne. Polecam Panią dr z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Radosław Niebrzegowski

21-300 Radzyń Podlaski

Bardzo kompetentny lekarz. Duże zaangażowanie, chęć pomocy - tak najprościej można opisać Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Łukasz Prokopczuk

ul. Sitkowskiego 1
21-300 Radzyń Podlaski

Nie Polecam byłam na NFZ , wizyta najgorsza jaka kiedykolwiek miałam ,Pan doktor minął się z powołaniem może wizyta na wizycie prywatnej jest milszy i bardziej troszczy się o Pacjenta bo na NFZ możemy już tylko umierać

lekarz Maciej Zygo

21-300 Radzyń Podlaski

Bardzo polecam Pana doktora Macieja Zygo. To bardzo dobry specjalista. Leczę się u niego od prawie roku. Na wizycie doktor wszystko tłumaczy i poświęca tyle czasu ile aktualnie potrzebuję. Doktor zmienił mi leki, które brałam od dłuższego czasu (zalecone przez innego specjalistę) i nowe leki to strzał w 10! Dziękuję i polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy i wsparcia psychiatry.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Bożena Gajownik

Choroby zakaźne

Lubelska 32a
21-300 Radzyń Podlaski

Nie ma pojęcia o leczeniu boreliozy.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dariusz Hankiewicz

Laryngolog

Radzyń Podlaski

Miałam ogromną nieprzyjemność poznać pana doktora na komisji kwalifikującej do sanatorium w ramach prewencji rentowej. Dawno nikt mnie tak nie upokorzył. Pomijając już sytuację, karze rozbierać się do bielizny i wykonywać polecenia typu marsz po gabinecie i skłony, co dodatkowo sprawiało, ze nie byłam w stanie logicznie odpowiadać na pytania, ale mam wrażenie, ze w tym całym „wywiadzie” wyłapuje i notuje tylko fakty jemu wygodne. Koszmarne doświadczenie. Staram się doprowadzić …