Ja rowniez nie polecam, Pan doktor tak mnie leczyl ze w koncu Stracilam jajowody, zostal tylko skrawek jajnika co niestety nie wystarczy do zajscia w upragniona ciaze. Stracilam szanse, za bardzo ufalam Panu doktorowi...
Zdecydowanie nie polecam, doktor bagatelizuje objawy rozwijajacych sie chorob, pomimo czestych wizyt u niego, nawracajacych objawow nie postawil mi odpowiedniej diagnozy, a bolec ma prawo bo jest pani kobieta...... Po wizycie u prawdziwego specjalisty ginekologa I odpowiedniej diagnozie, szybkiej operacji ratujacej zycie moge powiedziec ze bolec ma prawo tylko wtedy gdy dzieje sie cos zlego a nie dlatego ze jestem kobieta albo taki moj urok...
NAJLEPSZY!POMÓGŁ MI WIELE RAZY GDY BYŁAM W KRYZYSOWEJ SYTUACJI
NAJLEPSZY!POMÓGŁ MI WIELE RAZY GDY BYŁAM W KRYZYSOWEJ SYTUACJI
sadfasgv rtg xfghdbfjhbdyj chjmnhl,hbjk;/kl zfdgacrsetbtui,i Sercfawstebdruym vhjhljoghiou.; bhjk,kuio/io[jiop[' zsrategdrukyhp ftyhjtu7ilip-'iop'.uiv dbssrtjtk80ly8 zserqw4rtg457h679kg ftyhtujtyol;hu fghsrtynjrt7ikyip;k dertwae4tgr6jg ftukuio;u90[p.uy awe
Polecam tego lekarza dzieki niemu donosilam blizniaki do 36 tyg a byly duze problemy juz od 29tyg!! jestem mu bardzo wdzieczna i zdecydowanie polecam!!!
Świetny lekarz z dużą wiedzą i doświadczeniem. Ostatnio rodziliśmy w Krapkowicach, gdzie jest ordynatorem. Atmosfera jak w domu. Położne do rany przyłóż, a lekarze mają bardzo wiele czasu dla pacjenta i mają z nim b.dobry kontakt. Świetnie dobrany zespół..
Doskonały fachowiec, profesjonalista, spokojny, opanowany, okazujący dużo szacunku wobec pacjentki. Gdyby nie jego wiedza i doświadczenie oraz "przeczucie" być może mojej córeczki nie byłoby na świecie. W czasie wizyt zarówno prywatnych jak i państwowych (bywałam pacjentką w szpitalu w Krapkowicach) wyjaśnia pacjentce możliwości, zagorożenia, podaje różne rozwiązania. Pod jego opieką można czuć się bezpiecznie. Gorąco polecam.
Lekarz był obecny przy moim porodzie. Gdyby nie jego interwencja, poród zostałby zakończony cesarskim cięciem. Dzięki Jego pomocy urodziłam siłami natury zdrową i śliczną córeczkę. Dziękuję. POLECAM!!!
POLECAM!!!
Dzieki doktorowi mam moja ukochana coreczke,a ciaza byla baaaaaardzo zagrozona.Polecam wszystkim!
Bardzo Dobry Lekarz Zawdzięczamy Mu Życie 9cio -letniego Syna i Córki Bardzo Dziękujemy Ciążę Poprowadził Super a były duże kłopoty.