Specjalistyczna Praktyka Kardiologiczna
Żeromskiego 13
Dąbrowa Górnicza
Pan doktor jest rzetelnym i cierpliwym lekarzem z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Jest dociekliwy, wnikliwy i zaangażowany. Poza tym jest przemiłym, kulturalnym człowiekiem z subtelnym poczuciem humoru, co rozluźnia atmosferę wizyty. Ja polecam szczerze Pana doktora.
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Żeromskiego 13
Dąbrowa Górnicza
Wspaniała Pani doktor. Po 5 latach leczenia u innych lekarzy, wreszcie prawidłowo postawiona diagnoza i wdrożone skuteczne leczenie. Gorąco polecam
Stomatologia Adeeb Clinic
Legionów Polskich 73/1
Dąbrowa Górnicza
Parę dni temu udałam się do doktora w celu usunięcia ósemki. Bałam się zabiegu (to mój pierwszy z taką ingerencją w dziąsła i zęby) do tego stopnia że prawie zemdlałam po zajęciu fotela dentystycznego. Doktor z asystentką obniżyli fotel, mówili do mnie łagodnie i uspokajali. Pomogło mi to i w trakcie zabiegu byłam już spokojna i zrelaksowana, mimo wcześniejszego strachu. Faktycznie, tak jak mówili. Nie bolało nic 🙂 zabieg trwał …
Zagłębiowskie Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny
ul. Szpitalna 13
Dąbrowa Górnicza
dr n.med. Wojciech Koniec jest godnym polecenia specjalistą w zakresie Ortopedii i Traumatologii Narzdądu Ruchu. Posiada ogromną wiedzę i doświadczenie. To bardzo spokojny, życzliwy, konkretny i rzeczowy lekarz. Z uwagą wysłuchuje pacjenta, nie zbywa go. W sposób jasny i zrozumiały wyjaśnia problem związany ze schorzeniem pacjenta. Podejmuje trafne decyzje co do przeprowadzenia operacji. Dzięki niemu, po ponad dwóch latach cierpień po niestety nieudanej pierwszej operacji, przeprowadzonej przez innego ortopedę, nareszcie …
ulica Kopernika 24
Dąbrowa Górnicza
Niezwykle sympatyczna, rzetelna i profesjonalna Pani Doktor. Otrzymałam wskazówki, jakie podjąć kroki, aby wyleczyć moją przypadłość oraz dowiedziałam się wszystkiego o jej przyczynach. Pani Maja cierpliwie odpowiadała na każde zadane pytanie. Polecam z całego serca.
GAJA Beata Mazurek Bugaj
Karola Adamieckiego, nr 2, lok. 24
Dąbrowa Górnicza
Specjalista kompetętny, uprzejmy. Polecam gorąco !
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDICINA, DIAGNOSTICA & QUALITAS - QMEDIC Leczenie Ambulatoryjne
Stefana Żeromskiego 2
Dąbrowa Górnicza
Pani doktor Górska jest najlepsza – zawsze podchodzi do pacjenta z ogromną życzliwością, troską, ciepłem i profesjonalizmem. Jej uwaga i życzliwość sprawiają, że czułam się naprawdę ważna i zaopiekowana. Pani doktor jest ze mną przez ponad 23 lata. Przez ten czas pani doktor towarzyszyła mi w wielu etapach życia, zawsze okazując ogromne serce, cierpliwość i zrozumienie. To osoba, która potrafi dodać otuchy jednym słowem. Każda wizyta u pani doktor jest …
Przeszłam dość długa drogę aby dojść do równowagi psychicznej. Prywatny gabinet znanego psychiatry i ordynatora, szpital, kolejny upadek..... aż trafiłam do Pani dr Dąbrowskiej. Empatia, serdeczność, ciepło i olbrzymia wiedza i doświadczenie. Przy tym skromna i wrażliwa. Udało nam się ze wróciłam do siebie. Jestem oddana pacjentka. Proces trwał prawie 5 lat. Polecam wszystkim mającym problemy. Podziwiam spokój Pani doktor. Nikomu nie ogranicza czasu. To ważne. Cena za wizytę ... …
Polecam Pana Doktora. Przemiły, konkretny, zlecił ponowne badanie rtg, do tego usg palca zrobił i powiedział co robić dalej. Trochę czekania na kolej swoją było, ale teraz wiem, że bardzo poważnie Doktor podchodzi do każdego pacjenta i jego schorzenia. Przy następnych problemach też będę odwiedzać Pana Doktora bo naprawdę warto. POLECAM!!!
NZOZ Zakład Diagnostyki Medycznej
Karola Adamieckiego 13
Dąbrowa Górnicza
Niesamowita Pani doktor!!! Leczymy zęby u niej ja i mój mąż ( ciężkie przypadki a strach jeszcze większy). Pani doktor sprawiła , że stres przed wizytą nagle wyparował! Każdemu kto ma traumatyczne wspomnienia po stomatologu polecam Panią doktor.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Poliklinika Dąbrowska"
ulica J. Piłsudskiego 92
Dąbrowa Górnicza
Wspaniała pani doktor. Dzięki jej pomocy wyszłam z uzależnienia od alkoholu, poradziłam sobie z depresją i bardzo złym samopoczuciem. Trafnie dobrała leczenie i leki, a przede wszystkim okazała ogromne wsparcie i zrozumienie. Jestem jej wdzięczna i gorąco polecam
Pracownia Psychoterapii Justyna Rać
Sienkiewicza 14
Dąbrowa Górnicza
Jestem pod ogromnym wrażeniem fachowości, ciepła, empatii i skuteczności Pani Psycholog. Przekonałem się, że warto było skorzystać z pomocy.
NZOZ "Nowa Radiologia"
aleja Piłsudskiego 34/634
Dąbrowa Górnicza
Zgłosiłam się na stymulatory, bo zauważyłam utratę jędrności skóry policzków. Myślałam o kolagenie, ale doktor Janczura dobrał liftboostery z efektów których (3 zabiegi) jestem bardzo zadowolona. Skóra stała się wyraźnie bardziej napięta i wygładzona, a efekt był od razu po każdym zabiegu, To idealny zabieg na wiotką skore policzków. Polecam doktora
Zakład Opieki Zdrowotnej EURODIAGNOSTIC
ulica Szpitalna 13
Dąbrowa Górnicza
Polecam, dobry lekarz, kontaktowy dla pacjenta, miałam robione badanie kolonoskopii -Pan doktor podszedł naprawdę do tego z sercem . Małgorzata.
ulica Dąbrowskiego 38/36
Dąbrowa Górnicza
Bardzo miły lekarz, badania przeprowadza spokojnie, bez pośpiechu, godny zaufania, uprzejmy. Zarówno w wizytach prywatnych jak i na NFZ ;)
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS" J. Gawron, B. Kiszka, D. Jach Spółka Jawna
ulica Leśna 5a
Dąbrowa Górnicza
Kiedys leczyłem się u p.doktor pracujeac jeszcze w H. Katowice...Bardzo dobry lekarz niosący pomoc,dobry specjalista i wrażliwy człowiek czego niektórym lekarzom niestety brakuje.....Godny polecenia......
"Jomadent" Centrum Zdrowia
Dąbrowa Górnicza
Bardzo miła i kompetentna pani. ma właściwe podejście do dzieci. zawsze służy pomocą i poradą. chodzę do niej z dzieckiem już od dwóch lat.