dr n. med. Wojciech Koniecdr n. med. Wojciech Koniec - zdjęcie profilowe

dr n. med. Wojciech Koniec

O mnie

Specjalista Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu 2011r.
Doktorat 05.2023r.

Miejsca pracy:
Zagłębiowskie Centrum Onkologii Specjalistyczny w Dąbrowie Górniczej , Oddział Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej
CM PRIMUS …

Specjalista Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu 2011r.
Doktorat 05.2023r.

Miejsca pracy:
CM PRIMUS Brudzowice ul. Szkolna 12
Gabinet Zawiercie ul. Polska 46c

Dwa dni temu byłam operowana przez Pana doktora Koniec. Szybko sprawnie i bezboleśnie. Po operacji wszystko wytłumaczone i objaśnione a ja przeszczęśliwa. Polecam najlepszego lekarza jaki istnieje.

dr n.med. Wojciech Koniec jest godnym polecenia specjalistą w zakresie Ortopedii i Traumatologii Narzdądu Ruchu. Posiada ogromną wiedzę i doświadczenie. To bardzo spokojny, życzliwy, konkretny i rzeczowy lekarz. Z uwagą wysłuchuje pacjenta, nie zbywa go. W sposób jasny i zrozumiały wyjaśnia problem związany ze schorzeniem pacjenta. Podejmuje trafne decyzje co do przeprowadzenia operacji. Dzięki niemu, po ponad dwóch latach cierpień po niestety nieudanej pierwszej operacji, przeprowadzonej przez innego ortopedę, nareszcie żyję bez bólu. Serdecznie dziękuję Panu Doktorowi za pomoc i zaangażowanie. Każdemu kto szuka kompetentnego ortopedy polecam Doktora Wojciecha Końca.

Wymiana endoprotezy po 25 latach u mojej mamy(83lata) przebiegła pomyślnie, czyli tak jak się spodziewaliśmy.duże podziękowania. Przedłużył jej Pan życie.Dziękujemy.

Bardzo polecam tego specjalistę. Jest profesjonalny, konkretny i uprzejmy. Pomimo trudnej sytuacji pandemicznej, spotkało mnie dużo życzliwości i zaangażowania oraz ułatwień, które finalnie doprowadziły mój stan zdrowia do poprawy. Jestem pół roku po operacji, która przebiegła prawidłowo i bez powikłań. Oby było więcej takich specjalistów.

2,0
3,0

Chyba się gdzieś Pan lekarz śpieszył bo kompleksowe podejście do mnie było automatyczne, ot tak... i następny proszę. Wyraźnie widać, że już i w tym przypadku rutyna zabija to co najlepsze, a szkoda.

Operację wymiany stawu kolanowego na endoprotezę miałam wykonaną na dwóch nogach w dniu 4.02.2019 i 5.10.2021r. Operacji ten dokonał dwukrotnie Dr. Koniec specjalista na Chirurgii Urazowo Ortopedycznej w Dąbrowie Górniczej. Pan doktor to ceniony i godny zaufania specjalista. Zaufałam mu dwukrotnie i cieszę się, bo po operacjach czuję się bardzo dobrze. Jestem mu za nie ogromnie wdzięczna. Doktor Koniec to mistrz w swojej specjalizacji. Bardzo cenię Pana doktora za intelekt i ogromną wiedzę, a ponadto pogodę ducha i przede wszystkim ciepło i serce jakim darzy pacjentów. W dzisiejszych czasach, w …

Pan doktor to ceniony i godny zaufania specjalista. Zaufałam mu dwukrotnie i cieszę się, bo po operacjach czuję się bardzo dobrze. Jestem mu za nie ogromnie wdzięczna. Doktor Koniec to mistrz w swojej specjalizacji. Bardzo cenię Pana doktora za intelekt i ogromną wiedzę, a ponadto pogodę ducha i przede wszystkim ciepło i serce jakim darzy pacjentów. W dzisiejszych czasach, w służbie zdrowia nie spotyka się tak oddanych pacjentowi lekarzy. Doktor Koniec to młody, wyjątkowy, bardzo ambitny, energiczny i całkowicie oddany swej pracy lekarz. Jestem bardzo, bardzo wdzięczna i serdecznie dziękuję Dr. Końcowi życząc stałej satysfakcji z pracy i mnóstwo osiągnięć na swej drodze zawodowej. Z szacunkiem pozdrawiam Dr. Końca. Polecam wszystkim potrzebującym pomocy lekarskiej.

Z czystym sumieniem polecam Pana dr. Wojciecha Koniec .NAJLEPSZY ORTOPEDA NA CAŁYM ZAGŁĘBIU z jakim się zetknęłam a spotkałam ich kilku. Super specjalista,kompetentny , uprzejmy ,troskliwy. 06.10.2020 miałam złożenie kości udowej a 02.02.2021 wymiana endoplastyki kolana. Dziękuje jeszcze raz za bardzo dobrze przeprowadzone operacje. Polecam wszystkim Pana Doktora. Pozdrawiam

Polecam wszystkim Pana Doktora.
Pozdrawiam

Mialam wykonana operacje 8.09.2020 r wymianę stawu kolanowego na endoproteze w Dąbrowie Górniczej na oddz. Chir.uraz.ortop. przez wspaniałego mistrza lekarza ortopedii dr Wojciecha Koniec. Pan doktor jest wybitnym specjalista w swoim zawodzie po prostu geniusz. Jest bardzo odpowiedzialny za pacjenta, kontaktowy, lekarz z powołania. Jestem krótko po operacji, ale widzę, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Chodzę bez kul i rana goi się pięknie. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam w ręce w tak wspaniałego lekarza, z takim oddaniem dla pacjenta dr Wojciecha Koniec. Z całego serca polecam doktora wszystkim potrzebującym. Panie doktorze bardzo dziękuję za wykonaną operacje i opiekę. Panie doktorze nie mam słów uznania dla Pana, - jest Pan WIELKIM o ogromnym sercu dla pacjentów. Życzę dużo zdrowia i sukcesów w pracy Lidia Dziuba

Super fachowiec. Uprzejmym i konkretny.noga w tragicznym stanie.po operacji całkowicie zapomniałam o bólu.endo założona na 5 z plusem.dziekuje i bardzo polecam innymPana doktora.

W listopadzie 2019r. Pan Doktor Wojciech Koniec wszczepił mi endoprotezę kolana . Operacja miała miejsce w Zagłębiowskim Centrum Onkologii Szpital Specjalistyczny Sz. Starkiewicza Oddział Chirurgii Urazowo -Ortopedycznej. Operacja przebiegała bezproblemowo, rana zagoiła się szybko a po upływie kilku dni chodziłem już o 1 kuli. Z niecierpiwością czekam na operację drugiej nogi. Z wyrazami szacunku. Jan Majkowski.