Lekarz nie przyjemny zarówno dla pacjentów jak i rodziny pacjentów. Z lekkością i lekceważeniem traktuje innych... Szpital ma złą opinię, ale zatrudniając takich lekarzy nigdy nie będzie miał dobrej. Lekarz szybko wpada w złość i ma obłęd w oczach, nie zostawialiśmy mamy ani na chwilę bo się po prostu baliśmy.... Nie można mu nic powiedzieć, ani zapytać... Wszystko traktuje jak atak i od razu reaguje krzykiem....
Bardzo agresywny człowiek. Krzyczy na rodzinę przy łóżku umierającej osoby. Nie powinien mieć kontaktu z ludźmi, człowiek bez empatii, pozbawiony jakichkolwiek uczuć. Radzę unikać go szerokim łukiem. Ps. Mam nadzieję, że karma do takich ludzi wróci ze zdwojoną siłą.
Ps. Mam nadzieję, że karma do takich ludzi wróci ze zdwojoną siłą.
Okropny człowiek, zarozumiały z brakiem szacunku do ludzi. Zero empatii! Ten człowiek nie powinien pracować z ludźmi, szczyt chamstwa. Pytając o szczegóły choroby osoby mi bliskiej, ten pan określił mnie mianem osoby bezczelnej i agresywnej:) Omijać szerokim łukiem tego "lekarza".
Bardzo nerwowy czlowiek. Nie można mu nic powiedzieć. Nie powinien mieć kontaktu z ludźmi. To jest lekarz który dobry byłby do pracy na back office, do oceny choroby itd.
Całkowity brak empatii do pacjentów. Wątpliwe też są jego kompetencje medyczne..Zarozumiały i nerwowy stosunek w kontakcie słownym z pacjentem. Z tych też powodów nie powinien mieć kontaktu z ludżmi chorymi.
Brak jakiejkolwiek empatii do chorych i rodziny moim zdaniem taki człowiek nie powinien mieć kontaktu z ludźmi a zwłaszcza chorymi nie znam nikogo kto by z takim brakiem szacunku odnosił się do ludzi
Wspaniały lekarz i człowiek:) wielka empatia i kompleksowe podejście do pacjenta, zarówno kardiologiczne jak i internistyczne.Bardzo polecam👍