Klinika Okólna
ul. Okólna 3
Olsztyn
To jest fachowiec. Na pierwszy rzut oka nieprzyjemny, ale zna się na swojej robocie i jest naprawdę dobry. Dziękuję bardzo.
Olsztyn
GABINET PEDIATRYCZNO -KARDIOLOGICZNY "ECHO"
10-305 OLSZTYN ul.Zientary -Malewskiej 21 woj .warmińsko-mazurskie
Olsztyn
Świetne podejście do dziecka, gabinet wyposażony w nowoczesny sprzęt, pełna kultura, duża wiedza-polecam!
Psycholog dziecięcy - gabinet Olsztyn
ul. Jagiellońska 55 b/41
Olsztyn
Szczerze polecam Pana Piotra. Pełne zaangażowanie podczas sesji, pozytywne efekty terapii przychodzą bardzo szybko. Od razu widać, że Pan Piotr zna się na swojej pracy, jest wspaniałym fachowcem i co jest bardzo ważne – bardzo lubi swój niełatwy zawód. Moim zdaniem najlepszy psycholog w Olsztynie.
Klinika Okólna
ul. Okólna 3
Olsztyn
Polecam. Bardzo dobry pediatra. Kompleksowe podejście do problemów dziecka. Jestem bardzo zadowolona z wizyty.
Najprostszy zabieg przegrody nosowej wykonany 15 lat temu w prywatnej klinice
doprowadził do tego ,że dzisiaj pobieram powietrze tylko jedną komorą.Tłumaczył ,
że poprawi to laserowo przy zabiegu podniebienia . Nic nie poprawił.Jego syn
dopiero po zabiegu tłumaczył mi ,że przecież te zabiegi udają się najwyżej w 20 %.
Ten człowiek igra sobie ze zdrowiem pacjentów i to za grubą kasę.Powinien dawno
stracić prawo do wykonywania zawodu.
Niepodległości 87a lok. 11
Dajtki, Olsztyn
Byłam pod opieką doktora Eliszewskiego przez cały okres mojej ciąży. Już po wszystkim jestem pewna, że nie mogłam wybrać lepszego lekarza. Swoim podejściem do pacjentki wzbudza zaufanie. Jest miły i zaangażowany w swoją pracę. Zawsze chętnie i szczegółowo odpowiada na każde pytanie, poświęcając dokładnie tyle czasu ile potrzeba. Na każdym usg opowiada co widać na ekranie, pokazując dokładnie dziecko. Moja ciąża od początku nie należała do najłatwiejszych a dzięki opiece ...