Ponownie doktor ŁABĘDZKI DAMIAN dokonał ekstrakcji osemki i ponownie zrobił to z pełnym profesjonalizmem. Tak zaczęłam swoją przygode i leczenie u doktora, który okazał się mega profesjonalny i uprzejmy co ważne z ludzkim podejściem do pacjenta. Dziękuję Panie Doktorze. Polecam wszystkim, którzy boją się stomatologa, u tego doktora nie ma czego się bać. BRAWO.
BRAWO.
Bardzo sympatyczny i fachowy lekarz, trafilam całkiem przypadkiem i okazało się, że trzeba usunąć osemkę, która nie jest łatwa. Odbyło się bezboleśnie i bez komplikacji. Obecnie kontynuuję leczenie. Dziękuję Doktorze za fachowość i ludzkie podejście do pacjenta.
Dziękuję Doktorze za fachowość i ludzkie podejście do pacjenta.
Uratowal mnie kiedy pękła mi 2ka przy samym dziąsle przed wyjazdem za granicę w 2dni. Polecam bardzo
Bardzo dobry,młody lekarz. Rzeczowowo wyjaśnia, co będzie robił. Dba o to, żeby pacjent nie cierpiał. Dobrze wyrywa, Bardzo miły, taktowny i opanowany człowiek,Naprawdę polecam.