Myślę że nie nadaje się aby być lekarzem ponieważ nie rozumie co się do niego mówi jeśli ktoś ma swoje racje . Nigdy nikomu nie polecę wizyt dla ludzi dlatego że nie ma zielonego pojęcia i nie rozróżnia stanów depresyjnych czy też nerwicowych zastanawiam się od kogo uzyskał npwz Leki jego źle dobrane to już wogole porażka Zepsuł bardziej moje zdrowie
Leki jego źle dobrane to już wogole porażka
Zepsuł bardziej moje zdrowie
Najbardziej kompetenty lekarz psychiatra jakiego do tej pory spotkałem.Bardzo kompetentny najlepszy psychiatra w Ełku.Chociaż dzisiejsza wizyta nie była już tak na 5.Po części to moja wina
Świetny specjalista,doradzi,wysłucha, dokładnie wszystko wytłumaczy,po każdej wizycie jestem bardzo podbudowana i wracają mi chęci do życia. Serdecznie dziękuję panu doktorowi i polecam innym pacjentom do kontaktu z doktorem Obarą na pewno pomoże. Bardzo empatyczny człowiek,wyrozumiały,odziedziczył te cechy chyba po swoim ś.p.tacie i swoich zdolnościach.Dziękuję doktorowi i pozdrawiam.Wdzięczna pacjentka.
Lekarz, który lekarzem psychiatrą być nie powinien. Moją schizofrenią schizofrenię zdiagnozował jako zaburzenia lękowe, a po próbie samobójczej i krótkiej rozmowie wysłał mnie do domu. Po kilku dniach rozpoczęłam leczenie w specjalistycznym osrodku, a leki przepisane przez lekarza tamtejsi fachowcy określili jako witaminę C. Niestety, nie wykazał się wiedzą, kompetencją. Po próbie samobójczej powinien wysłać mnie na fachowe leczenie do szpitala, a nie do domu, gdzie dalej funkcjonowałam w męczarniach. Niestety, Ełk nie oferuje żadnej pomocy psychitrycznej- rzetelnej i fachowej!!!
Lekarz, który lekarzem psychiatrą być nie powinien.
Niestety, nie wykazał się wiedzą, kompetencją.
Niestety, Ełk nie oferuje żadnej pomocy psychitrycznej- rzetelnej i fachowej!!!
wspaniały doktor teraz po 25-ciu latach,wiem jak wygląda normalne życie........bardzo polecam.
Lekarz nie wzbudził mego zaufania. Do tego taką terapię, jaka mi zaproponował i takie leczenie mógłbym sam sobie zafundować. Za 5 minut głupie gadki i za wypisanie beznadziejnych leków - 8 dych.
Lekarz nie wzbudził mego zaufania.
Za 5 minut głupie gadki i za wypisanie beznadziejnych leków - 8 dych.
-HAY HITLA-pozdrawiam niemiaszkę i jego debila ojca -sprzedawczyków polaków !Pasożyty polaków żerujących na ich naiwnościach !
Lekarz , który nie słucha,a tylko wypisuje leki . Robi wszystko ,żeby jak najwięcej ludzi zapłaciło mu 70zł
Niby taki dobry,ale wg mnie jednak gdy się mówi o problemie to patrzy tak jakoś dziwnie jakby nie rozumiał i jakby chłopak to musiał być silny, i się nie załamywać itp. Pyta o trochę nie (wygodne pytania nic złego)Nie chciałbym chodzić do niego na terapię.
Genialny lekarz! Byliśmy z mamą podenerwowani i rozluźnił atmosferę.Wszystko wytłumaczył, porozmawiał. Polecam!