Nie polecam od początku wizyty Pani Doktor jak by zła, że ktoś przyszedł.Źle przeprowadzony wywiad z pacjentem a potem chwytanie za słowa.Lekceważenie dolegliwości bólowych a już tekst "trzeba się wziąć za siebie"przekreślił wszystko jak można tak szybko kogoś ocenić nie znając sytuacji.. Spóźnienie 25 minut pacjenci na korytarzu mówili między sobą że to norma.Wizyta na NFZ gdybym miała zapłacić grubą kasę za wizytę prywatną z takim podejściem do pacjeta myślę że moja depresja by tego nie wytrzymała.
Byłam na wizycie Pani Doktor poświęciła mi dużo czasu i dokładnie zbadała. Nie lekceważyła różnych objawów skierowała na dalszą diagnostykę i zwróciła uwagę że przy moim schorzeniu ważne są dobre nawyki. Co więcej wskazała na co mam zwrócić uwagę. Pani Doktor była uprzejmą i miła i mimo hałasu pacjentów w poczekalni w pełni skupiona na moim przypadku. Polecam.
Nie polecam tej Pani jako dobrego lekarza niestety ☹️ Moja mama była bo już raczej nie będzie tej Pani pacjentką bo z przykrością stwierdzam ze w niczym nie pomogła Mojej Mamie oprócz tego ze wysyłała od jednego lekarza do drugiego nie racząc nawet zbadać i postawić jakiejkolwiek diagnozy i wdrożyć leczenie które by pomoglo choć w małym stopniu wrócić do sprawności 🤬🤬
Zdecydowanie nie polecam. Przykro mi, że trafiłam na tego lekarza... Ale dostępność do innych neurologow była ograniczona, a zależało mi na czasie więc niestety skorzystałam. Pani Doktor z tego też co rozmawiałam z innymi pacjentami wiecznie przychodzi spóźniona, po 8. Zaczyna pracę 8:15.. Jest nieuprzejma, podchodzi do pacjenta bez zaangażowania. Odznacza się stosunkiem lekceważącym. Byciem lekarzem specjalista obliguje do zapoznawania się z wynikami badań, a nie zadawalanie się tylko opisem. Nie jestem zadowolona, brak rzetelności, empatii i wiedzy. Szukam dalej.
Bardzo niekompetentna lekarka. Nie interesują ją wszystkie zgłaszane przez pacjenta dolegliwości. Podejrzewa, że będzie potrzebna operacja, a wcześniej dodatkowe badanie potwierdzające diagnozę, ale nie wystawia skierowania na badanie tylko wypisuje leki przeciwbólowe i każe przyjść za miesiąc, to wówczas wystawi skierowanie. Nie interesuje jej, że pacjent ze względu na silne bóle od kilku miesięcy nie jest w stanie pracować i potrzebuje zwolnienie lekarskie i każe po zwolnienie iść do lekarza rodzinnego. A całe badanie polegało jedynie na czterech stuknięciach mloteczkiem w kończyny. Przepisane leki tylko zwielokrotniły bóle, ale tym też lekarka się nie przejmuje. Podczas kolejne wizyty ponownie skandaliczne zachowanie i odmowja wystawienia zwolnienia. Na zwróconą uwagę, że też może wystawić zwolnienie, stwierdza że w takim razie musi mnie zbadać i robi to na zakończenie wizyty, co powinna zrobić na początku. Ponownie odmawia wystawienia L4 i wypisuje jedynie skierowanie na dodatkowe badanie.