Świetny lekarz naprawdę człowiek nie często ma ochotę zadac sobie trud i wystawić pozytywny komentarz. Tym razem jednak umawiając wizytę przez portal NFZ, nie spodziewałam się tak profesjonalnego podejścia. Dr cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania, poświęcił mi odpowiednią ilość czasu, zrobił dodatkowe badania bez jakiekolwiek sugestii z mojej strony i wystawil skierowanie na badania hormonalne. Naprawdę jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.

Bardzo dobra opieka w ciąży jak i po ciąży, wszystko dokładnie wytłumaczone, pełen profesjonalizm. Bardzo miły lekarz. Polecam z całego serca.

Polecam z czystym sumieniem, pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolona z podejścia lekarza do pacjenta.

Polecam z calego serca mily ,sympatyczny wszystko bardzo dokladnie wytlumaczone pelen profesjonalizm jestem bardzo zadowolona.