Serdecznie polecam Pana Doktora Anestezjologa! ❤️ Mieliśmy ogromne obawy przed znieczuleniem naszego 2-letniego dziecka podczas leczenia ząbków. Pan Doktor od samego początku wszystko dokładnie i spokojnie nam wyjaśnił, odpowiedział na wszystkie pytania i przede wszystkim bardzo nas uspokoił. Widać było ogromny profesjonalizm, ale również empatię i troskę o małego pacjenta. Szczególnie wzruszył mnie moment, kiedy po zabiegu Pan Doktor osobiście przyniósł nasze dziecko na własnych rękach do pokoju wybudzeń, delikatnie położył i przykrył kocykiem. ❤️ To był dla nas bardzo ważny i piękny gest, który pokazał, że dziecko nie jest …
Serdecznie polecam Pana Doktora Anestezjologa! ❤️
Widać było ogromny profesjonalizm, ale również empatię i troskę o małego pacjenta. Szczególnie wzruszył mnie moment, kiedy po zabiegu Pan Doktor osobiście przyniósł nasze dziecko na własnych rękach do pokoju wybudzeń, delikatnie położył i przykrył kocykiem. ❤️ To był dla nas bardzo ważny i piękny gest, który pokazał, że dziecko nie jest traktowane tylko jako kolejny pacjent.
Dziękujemy za opiekę, spokój, cierpliwość i ogromne poczucie bezpieczeństwa, które Pan Doktor nam dał. Dzięki Panu cały zabieg przebiegł dla nas dużo spokojniej, niż się obawialiśmy.
Z całego serca polecam każdemu rodzicowi, który martwi się o swoje dziecko przed znieczuleniem. Pełen profesjonalizm, empatia i ludzkie podejście. ❤️