Klinika Zdrowia i Urody SENSAMED
ul. Mazurska 15a, Komorów
Pruszków
Od wielu lat miałam problemy z trądzikiem i bliznami potrądzikowymi. To sprawiło, ze miałam kompleksy i bałam się wychodzić z domu. Wiele lat szukałam pomocy u różnych dermatologów na terenie woj. mazowieckiego. Niestety żaden z nich nie potrafił mnie wyleczyć, ponieważ trądzik w najlepszym wypadku po chwilowej, nieznacznej poprawie wracał ze zwiększoną siłą, nierzadko powodując szpecące blizny i przebarwienia. Koleżanka poleciła mi wizytę u Pani Dr Beaty Rutkiewicz, gdyż sama …
ulica Misiągiewicza 26A
Przeworsk
Jeden z najlepszych dermatologów w Jarosławiu. Bardzo kompetentny lekarz (chociaż czasem bywa chłodna). Ogólnie polecam
Pani Doktor Iwan to pełny profesjonalizm, otwartość na pacjenta. Od ponad trzech lat zmagam się z kontaktowym zapaleniem skóry rąk i stóp. Cały czas leczona byłam u różnych lekarzy. Nie było poprawy, choć przyjmowałam leki i dziesiątki maści. Od niespełna dwóch miesięcy leczy mnie Pani Doktor i efekty już są widoczne. Dziękuję, Pani Doktor. Serdecznie polecam.
Dr med. Kamila Skrętkowicz-Szarmach Dermis, Dermatologia Ogólna i Estetyczna
Angielska Grobla 5 lokal 2
Pani doktor jest lekarzem posiadającym nie tylko ogromną wiedzę i wiele lat doświadczenia zawodowego, ale przede wszystkim niezwykły zmysł estetyczny. Wszystkie sugerowane przez nią zabiegi były strzałem w 10- tkę- nie tylko wyglądam młodziej od koleżanek, ale kondycja mojej skóry jest zachwycająca (a mam już swoje lata:) Jestem zachwycona i gorąco polecam :)
Specjalistyczna Praktyka Lekarska Edyta Gębska
Ryszki 72
Chorzów
Pani Doktor poswięciła dużo czasu i kompetencji w moim przypadku, najpewniej wróce na kolejną wizytę
Centrum Medicover Szczecin
Malczewskiego 26
LECZYŁO MNIE DUŻO DERMATOLOGÓW I NIK NIE WIEDZIAŁ CO MI JEST TO TRWAŁO PARE LAT WYGLĄDAŁAM JAK KOSZMAR:( PANI DOKTOR TYLKO POPATRZYŁA PRZEPISAŁA LEKI MINEŁO ZALEDWIE PARE DNI I WSZYSTKIE NIEDOSKONAŁOSCI MINEŁY. NIE PODAŁA MI STERYDÓW TŁUMACZYŁA MI ZE NIE MOGE BRAC MASCI I KREMÓW ZE STERYDAMI BO GDY SIE DO NICH SKÓRA PRZYZWYCZAJI TO BEDE MIAŁA PROBLEM I BEDE MUSIAŁA SMAROWAC SIE NIMI CAŁY CZAS. JEST TO NAPRAWDE DOBRY …
Medestetica
Wiadukt 5 /5
Białystok
Koszt wizyty jest uzależniony od rodzaju zabiegu. Pani doktor cierpliwa i uprzejma wręcz "do bólu". Efekt w moim przypadku bardzo pozytywny, skóra po tzw IPL bardziej napięta, a włoski w pewnych miejscach przestały odrastać
gen. Berbeckiego 2 lok. 12
Gliwice
Z całego serca polecam panią doktor,bardzo rzetelnie tłumaczy problem choroby.Byłam u innych dermatologów ,który nie rozpoznali u mnie uczulenie ,bo nie wiedzieli co to jest (to była przychodnia na Opolskiej Dermatolog).Pani dermatolog na pierwszej wizycie stwierdziła co to jest i jak to się leczy ,w moim przypadku jest to choroba uczulenie na metale ciężkie polecam tylko takich lekarzy pacjentka
"CENTRUM ZDROWIA DR MASTEJ" NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
ulica Staszica 17a
Jasło
Polecam z całego serca. Przez długi okres czasu nikt nie potrafił mi pomóc, w końcu trafiłam na lekarza, ktory postawił sprawe jasno i wiem co mi dolega. Jasło tylko Dr. LEW!
NewDay Grupa Psychologiczna
Monte Cassino 4
Płock
Jeden z lepszych dermatologów w swoim fachu. Kompetentna , poświęciła dużo czasu podczas umówionej wizyty. Rzeczowa, Goraco polecam.
Kościelna 2a/17
Piotrków Trybunalski
Pani doktor Violetta to wysokiej klasy specjalista dermatolog.Pełny profesjonalizm w podejściu do pacjenta. Serdecznie polecam
NZOZ Poradnia Stomatologiczna Edyta Borycka
ulica PCK 1
Wojkowice
Byłam u kilku dermatologów z moimi problemami skórnymi Tylko ta pani doktor popatrzyła okiem, potem popatrzyła raz jeszcze przez lupę i powiedziała , że przepisze mi steryd który szybko pomoże i tak się stało. Kobieta widocznie ma bardzo duże doświadczenie zawodowe- jedno spojrzenie i już wie :) Uprzejma, starsza , wysoka , miła Pani, która pomoże. Polecam całym sercem Wiem, wiem steryd....no ale pomaga
Praktyka Lekarska
Warszawska 2
Nysa
Pani doktor zdiagnozowała znamię na mojej skórze posługując się jakimś aparatem. Uspokoiła mnie , że nie jest to nowotwór. Szczerze polecam.
Przychodnia ZUM M-P-K Sp. z o.o.
ulica Brożka 1
Bardzo miła i kompetentna lekarka. Zgłosiłam sie z trądzikiem po licznych próbach samodzielnego leczenia i kilku poradach i innych lekarzy. Zebrała całościowy wywiad i mimo mojej obawy zleciła długotrwałą antybiotykoterapie i leki miejscowe. Jasno i w prosty sposób wyjaśniła dlaczego taka a nie inna metoda leczenia. Minęło kilka miesięcy od pierwszego spotkania i efekty są naprawdę rewelacyjne. Co ważne lekarka nie naciąga na drogie leki i kolejne niby kontrole. Zawsze …