Filtruj terminy

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

Centrum Dermatologiczno-Alergologiczne „Derm-Al”
Armii Krajowej 116/5
81-824 Sopot

Wypełniałam sobie zmarszczki w Derm-Al u tej pani doktor i jestem bardzo zadowolona! Pani doktor rozsądnie zaproponowała co mam zrobić i faktycznie wyglądam naturalnie, a znajomi zwracają uwagę, że odmłodniałam, ale nie wiedzą dlaczego:).
Opinia dodana przez: Malina

dr n. med. Elżbieta Grubska-Suchanek

Dermatolog, Wenerolog

Armii Krajowej 116 lok. 5
Sopot

Pani dr n. med. Elżbieta Grubska-Suchanek, to niezwykła kobieta i wysokiej klasy specjalista. Jednoznacznie i prawidłowo rozpoznała moje schorzenie, budzące od roku u innych lekarzy niezrozumiałe wątpliwości i problemy lecznicze, zaleciła profesjonalne testy i skuteczne leczenie(jak dotąd) mojej chorej skóry dłoni. Zaproponowała kompleksową opiekę medyczną, a jednocześnie życzliwie i ze wsparciem zainteresowała się życiowymi problemami, związanymi z konsekwencją choroby. Polecam zdecydowanie i jednocześnie pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Darek
{'id': 27316, 'name': 'Sopot'} Dermatolog
                                       dr n. med. Elżbieta Jasiel-Walikowska

dr n. med. Elżbieta Jasiel-Walikowska

Dermatolog

Centrum Dermatologiczno-Alergologiczne „Derm-Al”
Armii Krajowej 116/5
81-824 Sopot

Wizyta u Pani doktor trwala niecale 5 minut. Lekarz nie wyraza zadnych emocji tylko jak najszybciej zalatwia sprawe. Po diagnozie nie dowiedzialam sie kiedy powinnam przyjsc na kolejna wizyte, musialam sie o to dodatkowo dopytywac. Leczenie okazalo sie skuteczne jednak sama wizyta wywolala we mnie raczej negatywne odczucia. Zostalam potraktowana po macoszemu, byle szybciej. Byc moze niektorym pacjentom taki ekspresowy tryb pasuje, jednak nie mi
Opinia dodana przez: suitfr

lekarz Halina Bartocha-Stachurska

Dermatolog

Obrońców Westerplatte 9/3
81-706 Sopot

Jestem bardzo zdziwiona tymi negatywnymi opiniami, ja mam zupełnie inne doświadczenia. Byłam na zabiegu laserowym 3 lata temu I tydzień temu oba zabiegi były wykonane bardzo profesjonalnie i szybko, Pani Bartocha Stachurska udzieliła mi rad jak mam pielęgnować skórę po zabiegach jestem bardzo zadowolona z rezultatów uzyskanych dzięki zabiegowi.

prof. dr hab. n. med. Magdalena Lange

Dermatolog, Wenerolog