Filtruj terminy

dr Jacek Prus

Pracownie diagnostyczne i zabiegowe Stermed Wejherowo
I Brygady Pancernej W.P. 36
84-200 Wejherowo

Profesjonalne podejście, cierpliwość w tłumaczeniu choroby i leczenia, nie czułam oddechu następnego pacjenta.POLECAM!
Opinia dodana przez: Inez

Marcin Rudnik

Gabinet Lekarski
Jana III Sobieskiego 227 gab.11
84-200 Wejherowo

Od lat , jak mam jakąś dolegliwość, korzystam z pomocy doktora Marcina Rudnika. Poziom zaangażowania w moje sprawy może być wzorem do naśladowania. Doktor nigdy nie traktuje pacjenta jak turystę z kresów wschodnich. Polecam z całego serca. Oby takich lekarzy było więcej.
Opinia dodana przez: wenecjusz

lekarz Maria Przybysz

Jana III Sobieskiego 227 lok. 8
Wejherowo

Polecam zdecydowanie te panią doktor. Wyleczyła mnie jako jedyna dermatolog z bardzo trudnego trądziku. Gdyby nie jej pomoc byłabym oszpecona. Przeszłam przez wielu dermatologów i nikt mi nie pomógł. Od pierwszego spotkania trądzik zaczął ustępować aż do całkowitego wyleczenia. Leczyłam się w sumie 2 lata około 15 lat temu. Miło wspominam i milo jest mi wystawić pozytywną opinię.
Opinia dodana przez: Pacjentka sprzed lat

lekarz Halina Palmąka

Zespół Zakładów i Poradni
Dr A. Jagalskiego 10
84-200 Wejherowo

Polecam znakomitą w każdym calu opiekę medyczną dr Haliny Palmąka. Począwszy od dogłębnej diagnozy, poprzez celny dobór leków (najmniej inwazyjnych), zalecanych w leczeniu chorób - w moim i rodziny: dzieci i seniorów przypadkach, pani dr diagnozuje pacjenta nie tylko w kwestii aktualnej choroby, ale też ogólnie, przewidując następstwa i ewentualne komplikacje po stosowanym leczeniu - by w rezultacie pacjent mógł uniknąć wszelkich niepożądanych skutków przyjmowania leków. Poza tym, a właściwie …
Opinia dodana przez: Barbara