Estederma Gabinet Dermatologii i Kosmetyki Ewa Włosińska-Strzelecka
Stefana Żeromskiego 17/2
Zielona Góra
Bardzo dobry lekarz który jako jedyny z wielu lekarzy u których już byłam,rozwiazał problem mojej choroby
Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
Zielona Góra
Pani Doktor Alicja Kubiak to jeden z najwspanialszych ludzi jacy mogą trafić się człowiekowi w życiu. Zawsze profesjonalne, empatyczne i rzetelne podejście do pacjęta. Choruję na łuszczyce 18 lat i musze powiedzieć że zawsze mogłem na nią liczyć .Nawet w najgorszych chwilach z chorobą pomagała jak tylko potrafiła. .
"MED-DERM " Gabinety Dermatologiczne i Medycyny Estetycznej
Leszczynowa 21
Zielona Góra
Prawie 5 lat walczyłem bezskutecznie z dwoma przypadłościami dermatologicznymi chodząc kolejno do dwóch dermatologów. W tym roku postanowiłem pójść do trzeciego i po 5 miesiącach (w tym jeden zabieg chirurgiczny") moje dolegliwości zniknęły. Wczoraj odbyłem ostatnią wizytę kontrolną u dr. Janika. Serdeczne dzięki panie doktorze za pański profesjonalizm i skuteczność!
Gabinet Dermatologiczny
Stefana Wyszyńskiego 99
Zielona Góra
Skuteczny lekarz, dokładna diagnostyka, skuteczne leczenie, miła, kompetentna. Super lekarka. Polecam.
al. Niepodległości 1 (Aldemed
Zielona Góra
Poszłam do Pani doktor na prywatną wizytę, ponieważ potrzebowałam dermatologa na już, bo dostałam swędzącej, piekącej i bolącej wysypki. Pani doktor bez żadnego tłumaczenia przepisała leki i dopiero po moim pytaniu co to jest, stwierdziła że nie wie co to jest i że to może być wszystko. Wyszłam z gabinetu bez żadnej dodatkowej wiedzy, z internetu dowiedziałam się więcej niż od owej Pani. Poprosiłam o zwolnienie lekarskie, na co Pani …
Gabinet Stomatologiczny Jolanta Witczak
Gajowa 1A