dr hab. n. med. Anna Tochman-Gawda

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE

Jestem pacjentką Pani doktor od osiemnastu lat, nigdy się nie zawiodłam, zawsze otrzymuję pomoc, radę i wskazówki a przede wszystkim właściwą diagnostykę i leczenie. Do tej pory nie trafiłam na tak dobrego lekarza z powołania. Polecam
                                       lek. med. Edyta Sekuła

lek. med. Edyta Sekuła

Diabetolog, Dietetyk

Obawialam sie, ze efektow nie bedzie, jak przy kazdej poprzedniej diecie. A tu... Pierwsze 7 kilo za nami, a będzie i dwa razy tyle! Bardzo polecam tą Panią :)
Opinia dodana przez: Weronika
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Diabetolog
                                       dr n. med. Andrzej Marciniak

dr n. med. Andrzej Marciniak

Diabetolog, Gastrolog

LEKARSKIE WIZYTY DOMOWE Warszawa - Andrzej Marciniak

Korzystamy od kilku tygodni. Lekarz bardzo kompetentny. Skutecznie prowadzi leczenia, doradza też w kwestii diety. Ogólnie jestem zadowolony z leczenia.
Opinia dodana przez: tomasz

lek. med. Grzegorz Wolniaczyk

Przychodnia "Na Rondzie"
Al. Wojska Polskiego 3c
44-240 Żory

Dr.Wolniaczyk to lekarz z powolania . Ten prze sympatyczny człowiek uratowal mi zycie .Mojej zonie bardzo pomogl czego przez lata nie mogli zrobić inni specjaliści.Goraco polecam
Opinia dodana przez: JAN

lekarz Sabina Widenka

Diabetolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej przy Elektrowni Korporacji Medycznej KMK Spólka z o. o.
ulica Podmiejska
44-207 Rybnik

Pani doktor poświeciła mi wystarczająco dużo czasu aby wyjaśnić jak leczyć się insuliną, bo nikt wcześniej mi dokładnie nie wytłumaczył tylko zapisywał lek. Polecam!
Opinia dodana przez: Krzysztof1

lekarz Maria Świerkot

Diabetolog, Endokrynolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Energomontaż Chorzów" Sp. z o.o.
Szczecińska 10
41-500 Chorzów

Jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia ;oby takich lekarzy było wielu a najlepiej wszyscy.Miałam okazje się o tym przekonać gdy to właśnie pani doktor zauważyła u mnie zmiany tarczycowe/a jest diabetologiem a nie endokrynologiem/ a lekarz rodzinny sprawę zbagatelizował i opóżnił.Takie zmiany kompetentny lekarz może stwierdzić nawet manualnie.I chwała takim lekarzom.
Opinia dodana przez: Hilaria Baran
W naszej ocenie to Lekarz przez duże L !!! Poza tym najważniejszym, że już po pierwszym kontakcie pacjent czuje się zaopiekowany medycznie, to także, a czasem może przede wszystkim - zarówno pacjent jak i jego rodzina czują, że nie są sami, że jest obok lekarz-człowiek, który już na starcie "podpiera ramieniem", podciąga w górę, gdy człowiek zalękniony nie wie, co ze sobą począć...gdzie się schować... Przywiozłam Męża do Pana Doktora …
Opinia dodana przez: Bea
Bardzo polecam dr Hotloś, kompetentna, rzeczowa, uważna na pacjenta, bierze pod uwagę cały organizm a nie tylko poziom cukru. Sympatyczna, miła, uprzejma i z poczuciem humoru. I tłumaczy, że lekarz i leki to tylko część leczenia, ważne jest także zaangażowanie pacjenta. Jestem mega zadowolona ze współpracy z Panią doktor.

Sławomir Badurek

Gabinet lekarski
87-100 Toruń

Lekarz z głęboką wiedzą, prosto tłumaczy trudne rzeczy. Wyjaśnia o co chodzi w leczeniu, z czym się wcześniej nie spotkałam.

lekarz Dariusz Lewandowicz

ul.Wrocławska
63-400 Ostrów Wielkopolski

Bardzo dobry lekarz, kompetentny. Ma bardzo dobre psychologiczne podejście do pacjenta. Wiele mu zawdzięczam. Szczerze polecam każdemu.

lekarz Iwona Hanula

Diabetolog, Hematolog

Długa 6 lok. 1
58-500 Jelenia Góra

Mam przyjemność wydać ocenę pracy jako szpitalny pacjent Pani dr.Hanuli . Jest osobowo bardzo profesjonalna . Jest doskonale zorientowana w hematologii. Choruje i los dał mi medycznego opiekuna . Dostałem dar od losu ,ze to właśnie Pani dr ma piecze nad moim stanem zdrowia . Wielki szacun dla prezentowanej wiedzy i szacun dla merytorycznej opieki . Dużo zdrowia Pani życzę ! JS
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Artur Kruk

ulica Graniczna 5/3

Profesjonalne podejście do pacjenta pan doktor cudowny człowiek. Wszystko wytłumaczył jak trzeba polecam.
Opinia dodana przez: Wioletta

lekarz Jadwiga Pacura

ul. Mokra 6
32-800 Brzesko

Do dr Pacury przeniosłem się z Krakowa, gdzie wizyty ograniczały się w zasadzie do wypisania recept i ewentualnie jakichś zaświadczeń czy skierowań. Cukrzycę mam od 42 lat i w Brzesku okazało się, że można jeszcze coś zmienić żeby mieć lepsze wyniki i bardziej komfortowe życie. Pani doktor rozmawia z pacjentem, cierpliwie tłumaczy, a przy tym wszystkim jest bardzo uprzejma i taktowna. Do tego, prawie na każdą wizytę zleca jakieś badania, …

lekarz Agnieszka Szadkowska

Diabetolog, Pediatra

ulica Pankiewicza 15

Polecam Panią Profesor Agnieszkę. Niesamowita WIEDZA, profesjonalność i podejście do pacjenta. Podziwiam za to że pamięta mimo wielu pacjentów wyniki i historię leczenie.
Opinia dodana przez: Gustaw

lekarz Ewa Struk-Józefczuk

Ks. Łagockiego 5
39-460 Nowa Dęba

Lekarz może i dobry ale bardzo długo przyjmuje jedną osobę, nieraz w przychodni trzeba było spędzić czas od 7 godz. do 14

lekarz Anna Berak-Mosiej

ulica Plutonowa 3A/4
11-700 Mrągowo

najlepsza Pani doktor jaka może być Ci co piszą że za mało czasu poświęca to niech nie siedzą u Pani doktor nie gadają o pierdołach tylko o chorobie mój syn bardzo chwali Panią doktor bo dzięki Niej wyleczył się z innych chorób np z alkoholu i z papierosów jest dobrym psychologiem potrafi rozmawiać z młodzieżą i polecam Panią doktor Ja jej dziękuję

lekarz Marek Woźniak

Diabetolog, Internista

Powiatowe Centrum Usługowe NZOZ "Szpital Na Wyspie"
ul. Pszenna 2/0
68-200 Żary

Lekarz z powołania. Pełen empatii. Skupia się na człowieku i próbuje mu pomóc. Godny zaufania i polecenia.

lekarz Wiesława Fischer

Kaliska 24/1a
63-400 Ostrów Wielkopolski

Pani Wiesława to Empatyczna, ciepła osoba z bardzo dobrym podejściem do pacjenta, wytłumaczy, pomoże. Bardzo dobrze poprowadziła moją cukrzycę ciążową. Dostępna o każdej porze. Polecam z całego serca 😊😊
Opinia dodana przez: Natalia

dr n. med. Monika Lenart-Lipińska

Diabetolog, Endokrynolog

PROVIVO Specjalistyczne Centrum Medyczne
Jutrzenki 10/6A
20-538 Lubliniec

Jestem pod ogromnym wrażeniem kompetencji Pani dr. Lekarka - Anioł. Wyprowadza mnie z przewlekłej choroby, leczonej dotychczas mało skutecznie. Dopiero Pani dr znalazła sposób na leczenie. Może wrócę do całkowitego uzdrowienia. Z całego serca dziękuję Pani dr. Polecam chorym na cukrzycę, tarczycę.
Opinia dodana przez: Bogdan

dr n. med. Piotr Trelewicz

SZPITAL WOJEWóDZKI
43-300 Bielsko-Biała

Polecam to naprawdę dobry lekarz, godny zaufania, kompetentny. posiada duże doświadczenie, kompleksowe podejście. Zawsze znajduje czas.