dr n. med. Monika Lenart-Lipińska

4,5
4,3
4,3

O mnie

Pracownik Kliniki Endokrynologii Samodzielnego Publicznego Szpitala Klinicznego nr 4 w Lublinie oraz Uniwersytetu Medycznego.
Zajmuje się diagnostyką i leczeniem chorób narządów …

Zajmuje się diagnostyką i leczeniem chorób narządów wydzielania wewnętrznego, w tym cukrzycy. W obszarze zainteresowań są m in. choroby tarczycy, nadnerczy, układu podwzgórzowo-przysadkowego, zaburzenia miesiączkowania, diagnostyka hirsutyzmu i hiperandrogenizacji, problemy endokrynologiczne i diabetologiczne w ciąży.

Doskonała znajomość zagadnień, uprzejma, kompleksowe podejście do pacjenta! Codzienna opieka przy jakichkolwiek problemach zdrowotnych.

Doskonała znajomość zagadnień, uprzejma, kompleksowe podejście do pacjenta!
Codzienna opieka przy jakichkolwiek problemach zdrowotnych.

Jestem pod ogromnym wrażeniem kompetencji Pani dr. Lekarka - Anioł. Wyprowadza mnie z przewlekłej choroby, leczonej dotychczas mało skutecznie. Dopiero Pani dr znalazła sposób na leczenie. Może wrócę do całkowitego uzdrowienia. Z całego serca dziękuję Pani dr. Polecam chorym na cukrzycę, tarczycę.

O takich lekarzach mówi się: lekarz z powołania. Pani Doktor zleciła mi szereg badań, aby nie poprzestać na powierzchownej diagnostyce i po latach mojego błądzenia w chorobie, która była lekceważona przez innych lekarzy - postawiła diagnozę i dobrała mi odpowiednie leki. To świetny specjalista, godny polecenia - w rękach Pani Doktor czuję się wreszcie bezpiecznie!

2,0
3,0
2,0

Wizyta trwała ok.20 min cena 100PLN Moje uwagi: -prywatnie idąc na wizytę czekałam 30 min. - mam 30 lat a Pani doktor zwracała się do mnie córuś. -mam w normie wyniki tsh a zostałam odesłana na usg tarczycy + 80 PLN z podejrzeniem jej zapalenia, gdzie lekarz radiolog był zdumiony tym podejrzeniem, i dopytywał czy aby na pewno sama sobie tego badania nie wymyśliłam :( -Pani doktor proponowała mi również przeprowadzenie badania na zapotrzebowanie mojego organizmu na witaminę D - kolejne 70 zł, odmówiłam -wizyta u Pani doktor skończyła się …

Wizyta trwała ok.20 min cena 100PLN Moje uwagi:
-prywatnie idąc na wizytę czekałam 30 min.
- mam 30 lat a Pani doktor zwracała się do mnie córuś.
-wizyta u Pani doktor skończyła się na przepisaniu joditu i witaminy D, które i tak już brałam o czym Pani doktor mówiłam
-oczekiwałam kroków stabilizujących moje wyniki tsh pod kotem ciąży a skończyło się na odesłaniu mnie na kolejna wizytę.. z ponownymi wynikami tsh i usg tarczycy,
Raczej nie wrócę

Polecam!Świetny kompetentny i przemiły lekarz bardzo zaangażowany słucha pacjenta analizuje dokładnie wyniki badań ustabilizowała moje wyniki tsh leczę śie już u pani doktor od ponad roku na niedoczynność tarczycy i polecam wszystkim którzy mają problemy z tarczyca