Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Marek Derkacz
Kolorowa 5/5A, 20-802 Lublin
Sławinek, Lublin
Najlepszy lekarz u jakiego byłam. Wyczerpująco odpowiada na każde pytanie, nie traktuje wątpliwości jako podważanie autorytetu i kompetencji, stwarza miłą atmosferę przy której nawet największy introwertyk poczuje się komfortowo i pewnie. Doktor zachwyca szeroką wiedzą medyczną nie tylko w swoich dziedzinach, nie zalecza objawów tylko podchodzi do problemu holistycznie. Co więcej, jest bardzo pomocny, potrafi uspokoić pacjenta, a nawet nie ma nic przeciwko aby dalsze leczenie było wykonywane pod nadzorem ...
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CenterMed Lublin" spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Przychodnia Specjalistyczna
Lublin
Od lat leczę się u pana doktora na cukrzycę i dzięki niemu czuję się dobrze, pan doktor jest bardzo miły i sympatyczny i wizyty przebiegają w bardzo miłej atmosferze. Poleciłam go koleżance, która ma problemy z tarczycą (bo pan doktor jest także endokrynologiem) i jest ona bardzo zadowolona i powiedziała, że na żadnego innego go nie zamieni :)
DIABETA-CARE Sp. z o.o. Centrum Leczenia Cukrzycy i Otyłości
ul. Sztygarska 30
Lublin
TOP, najlepszy diabetolog w kraju. Zdrowe, profesjonalne i co ważne ludzkie podejscie do pacjenta.
Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
Lublin
Bardzo mila pani doktor, przyjemnie się z panią rozmawia Wszystko dokładnie wytłumaczy no czasami zwróci uwagę za nie stosowanie się zaleceń polecam i bardzo .
Doktor Dybała to bardzo dobry specjalista, sympatyczny i skromny człowiek. Dokładnie wytłumaczy każdemu pacjentowi o problemach zdrowotnych szczególnie po rozpoznaniu choroby.Jest bardzo dobrym diabetologiem prowadzi moją córkę która jest chora na cukrzycę insulinozależną typu 1 dokładnie nas zapoznał z cukrzycą i powikłaniami nieleczenia.Doktor Dybała ma dla każdego pacjenta zawsze czas ,dał nam nr na komórke i migdy nei odmówił pomocy gdy dzwoniłem.Mam do niego wielkie zaufanie.To lekarz z wielkim zaangażowaniem ...
Lublin
Polecam z całego serca, lekarz z powołania. Osoba ciepła i życzliwa.Profesjonalistka. Dziękuję Pani doktor za wszystko. Pacjentka
Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
Lublin
Jestem pacjentką Pani doktor od osiemnastu lat, nigdy się nie zawiodłam, zawsze otrzymuję pomoc, radę i wskazówki a przede wszystkim właściwą diagnostykę i leczenie. Do tej pory nie trafiłam na tak dobrego lekarza z powołania. Polecam
Ośrodek Chirurgii Plastycznej Dr Macieja Kuczyńskiego Filia w Lublinie - Szpital
Jaczewskiego 2
Lublin
Polecam Pana Doktora w 100%. Prowadzi moja cukrzyce od 6 lat i nie zamieniłabym go na innego lekarza. Jest kompetentny w tym co robi. Ma wiedzę i przekazuje ja pacjentowi. Z każdej wizyty wychodzę zadowolona. Polecam.
Lublin
Polecam! Zostałam wysłuchała, przebadana i optymistycznie nastawiona co dalszej diagnostyki i leczenia. Dzięki Panu doktorowi mam nadzieję że wreszcie będzie dobrze.
ulica Dożynkowa 21C/29
Lublin
Bardzo miły pan, dokładnie wszystko wytłumaczy, poda w jakiej aptece można wykupić dany lek, polecam.