Pani Doktor to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Doprowadziła moje zęby do idealnego stanu. Serdecznie polecam.
Chodziłam do Pani Doroty jak byłam nastolatką przez około 4 lata, zaufałam ponieważ koleżanka również chodziła i była zadowolona.. założony miałam aparat na mój krzywy zgryz bez usuwania ósemek(które jeszcze nie wyszły a były blisko) uznala że nic się nie stanie jeśli założymy aparat, każda wizyta przeprowadzona była przez jej syna który wtedy prawdopodobnie nabierał praktyki ponieważ co chwilę chodził się jej pytać co i jak. Nie zważałam na to ponieważ wydawało mi się że skoro zęby się prostują to nie trzeba zwracać uwagi, po zdjęciu aparatu zęby super.. po paru latach ósemki wychodzą, a cały krzywy zgryz wrócił. Ogólnie nie polecam, będę musiała znowu prostować zęby
Pani Doktor ma przestarzałe metody leczenia ortodontycznego...Wyrwać 4 zęby i aparat założyc...Wizyta szybka ,zdziwienie że pacjent się dziwi że trzeba 4 zęby usunąć...Koszmar ,nie polecam absolutnie
Wspaniała kompetentna z fantastycznym kontaktem z młodym pacjentem. Polecam serdecznie. Pani doktor zadbała o synòw wapaniale
Pani doktor to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. W trakcie leczenia wszystko było wyjaśniane, pokazywane. Zęby były w stanie tragicznym na tyle, że wstydziłam się mówić i nauczyłam się nakładać usta tak żeby nic nie było widać. Dzisiaj nie mogę się napatrzeć na własny uśmiech. Zęby są proste i piękne. Cudowne uczucie. Polecam każdemu.