Dziękuję za pierwszy pobyt w Radecznicy, drugi pół roku później też wspaniałe podejście pani doktor - adekwatne do sytuacji. 2,5 roku później znów trafiłam do Radecznicy - zobaczymy czy do 3 razy sztuka ale coś już pękło, ponieważ oprócz lekarza potrzebny jest też psycholog ale to się czuje podskórnie, taki, żeby i pacjentowi odpowiadał. Tak jak powiedziałam pani doktor w gabinecie na oddziale. Uśmiechnięta, zrelaksowana: Możemy ruszać z leczeniem. Trochę mi zajęło, aby się przekonać do pani doktor, to też jest spowodowane moim doświadczeniem z lekarzami oraz moją feministyczną postawą. …
Trochę mi zajęło, aby się przekonać do pani doktor, to też jest spowodowane moim doświadczeniem z lekarzami oraz moją feministyczną postawą. Jednakże pani doktor, jejku wyszłam wczoraj z gabinetu i tak stanęłam i myślę: kurcze, nawet mnie nie ugryzła
xD
Polecam państwu konsultacje u dr. Łątkowskiej dlatego, że widać iż dla niej przysięga hipokratesa coś znaczy =]
Wszystkiego dobrego pani doktor, dla całej rodziny.