dr n. med. Dorota Misiewicz-Opiela

Dermatolog

4,2
4,2
4,5

Osoby starsze nie otrzymały zaleceń pisemnych zgodnych z wytycznymi leczenia świerzbu dla seniorów, ani kompleksowej strategii zabezpieczającej przed nawrotami przez ponad 12 miesięcy (inne zalecenia dla przypadków a) populacji starszych, b) inna kompleksowa strategia dla przypadków nawracających, brak świadomości ani skierowania do doświadczonego laboratorium diagnostycznego, brak zastosowania zaleceń dostępnych dla takich przypadków, opisanych jako skuteczne opisanych w anglojęzycznej literaturze, brak skierowania do szpitala, brak natychmiastowe kompleksowego leczenia wszystkich członków gospodarstwa domowego). Skutek - choroba pozostała, przenosi się, trwa, zwiększa zużycie wody, energii, doprowadza do izolacji, pozbawienia przychodów, gigantyczne skutki negatywne, rany, strupy, izolacja, infamia dotykająca pacjentów wydających gigantyczne pieniądze na kolejne nieskuteczne terapie).

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani doktor. Przede wszystkim słucha pacjenta, jest uprzejma, zna się na swojej pracy i trafnie stawia diagnozy. Naprawdę polecam. Cena prywatnie to 100 zł, ale warto.

Polecam wszystkim potrzebującym pomocy.Wzbudza zaufanie i leczy! Leczenie trochę trwa,ale jest efekt!Bardzo dziękuję! K.K.

Polecam wszystkim potrzebującym pomocy.Wzbudza zaufanie i leczy!
Leczenie trochę trwa,ale jest efekt!Bardzo dziękuję! K.K.

Po prostu profesjonalna pomoc. Pani doktor nie jest z pewnością lwicą salonową zabawiającą pacjenta przemiłą pogawędką, ale jest uprzejma i naprawdę pomaga.

Pani doktor bardzo rzeczowa i kompetentna,od pierwszej wizyty wzbudza zaufanie, lekarz z powołania!!!POLECAM

leczyłam sie długa u Tej Pani doktor z pozytywnym skutkiem. Pełny profesjonalizm i oddanie.Dziękuję Pani doktor.

leczyłam sie długa u Tej Pani doktor z pozytywnym skutkiem.
Pełny profesjonalizm i oddanie.Dziękuję Pani doktor.