lekarz Dorota Przybyłowicz-Womperska

1,2
1,2

Tragedia, ignornacja, mama z demencją i początkiem alzheimera , a ona mówi, że wszystko ok. Nie powinna być lekarzem.

Masakra. Zero empatii. Brak szacunku dla pacjenta. Ta Pani sprawia wrażenie że pracuje za karę, pacjent jest dla niej nikim. I oczywiście stała diagnoza „ja tu nic nie widzę „. Nieprawdopodobne że nadal pracuje jako lekarz. Nie umiem określić do jakiej pracy by się ta Pani nadawała. Nie znalazłam ani jednej pozytywnej opinii. Szanowna Pani dobro powraca, zło powraca ze zdwojoną siłą. Powodzenia w życiu zawodowym.

Totalny brak empatii, spojrzenie z pogardą, brak odzewu na słowa "dzień dobry" a po przedstawieniu objawów usłyszałam- nie wiem, proszę zmienić sobie lekarza. Zmarnowane skierowanie i czas.

Pani doktor przyjęła na wizytę w przychodni w Nysie mojego tatę z wynikiem badania kręgosłupa, rezonansem. Został tam skierowany przez Ortopedę ze wskazaniem leczenia neurologicznego z uwagi na silne bóle pleców. W opisie badania czytamy m.in o uciskach na nerwy, przesunięciach krążków, przepuklinach itp. Potwierdzone na papierze silne bóle, nie znalazły powodu do podjęcia przez Panią doktor planu leczenia. Tato usłyszał: cyt.: "Dla mnie nie ma tu nic do roboty". Bez zaopatrzenia, bez planu leczenia, 76 człowiek, został pozostawiony sam sobie z bólem. Nie polecam nikomu kontaktu w chorobie z tego rodzaju człowiekiem a tym bardziej lekarzem.

Pracuje za kare,nie uprzejma i niezna się na swoim fachu więcej do takiego lekarza nie pójdę NIE POLECAM

2,0
2,0

Szkoda tracić skierowania. Z doświadczenia własnego i opinii znajomych najczęstsza diagnoza to "ja tu nic nie widzę".