Pani Edyta jest genialnym specjalistą ! Pełen profesjonalizm i pełne zadowolenie z leczenia ! Polecam Panią Edytę z CAŁEGO SERDUCHA !
Pani Edyta jest genialnym specjalistą !
Pełen profesjonalizm i pełne zadowolenie z leczenia !
Polecam Panią Edytę z CAŁEGO SERDUCHA !
Świetny fachowiec, bardzo miła i profesjonalna dentystka. Jakość na najwyższym poziomie. Życzliwe podejście do pacjenta
Pani Doktor - Geniusz ! Pełen profesjonalizm. Nic dodać, nic ująć. Polecam z całego serca. Pani Paulina również bardzo miła, serdeczna. Bałam się dentysty looo panie. Teraz przełamuję ten lęk właśnie w tym gabinecie przy pomocy Pani Doktor.
Najlepsza !! Rzeczowa, konkretna. Omówiła że mną plan leczenia. A co najważniejsze wszystko bezboleśnie. Najlepsza w Wejherowie !! Pani aststentka Paulina bardzo miła !!
Jestem po rozmowie z Panią Paulina, asystentką. Przemiła, rzeczowa. Przez telefon dodała mi słów otuchy. Myślę, że wizyta przebiegnie w miłej atmosferze. Oby takich ludzi było więcej w służbie zdrowia.
Od lat korzystam z usług , zaczynałam w ubiegłym wieku. Prowadziłam do doktór wszystkie moje dzieci. Jestem bardzo zadowolona, najlepszy dowód,że wciąż korzystam z jej usług. Ze mnie nigdy nie łupiła wręcz miałam wrażenie, że mam u niej taryfę ulgową.
Szczerze polecam! Pani doktor bardzo sympatyczna, pomocna :) wizyta przebiegła w milej atmosferze, problem został szybko rozwiązany.
Pani lekarz bardzo miła dokładna i delikatna poświęca dużo czasu pacjentowi. Znieczulenie niepotrzebne :) Gorąco polecam
Przemiła, przesympatyczna, z dobrym podejściem do pacjenta. Na spokojnie wytłumaczyła co i dlaczego będzie robić. Szczerze polecam.
Niestety jestem bardzo zawiedziony. Pani bardzo niedelikatna i niemiła, a dodatkowo mega droga. Polecam omijać szerokim łukiem.