Miałam nieprzyjemność posiadania tej Pani jako lekarza moich dzieci z racji tego, że w Słupsku jest problem z miejscami u pediatrów, na szczęście udało się zmienić lekarza. Doktor jest oschła, niemiła, wizyta u niej to jeden wielki stres… Kiedyś udałam się po pomoc przy zapaleniu spojówek i usłyszałam pretensjonalnym tonem, że dziecko nie wygląda na chore ;) Pani doktor dziecko miało chore oczy, a nie nogi więc miało prawo chodzić sobie po korytarzu, z umierającym dzieckiem Pani by była ostatnią osobą, do której udałabym się po pomoc… Najchętniej wizytę doktor by przeprowadziła w totalnej ciszy nie informując rodziców co się dzieje z dzieckiem. Pracując przy dzieciach chorych doktor sama boi się, że złapie od nich wirusa - polecam zmianę pracy. Lepiej mieć w kieszeni odłożony grosz i znaleźć prywatnego pediatrę niż trafić do doktor Barlik, nigdy więcej nie dam się do niej umówić gdy nie będzie naszej Pani. Dbajcie o zdrowie swoich dzieci, one czują emocje i podejście dorosłych do nich, a ta Pani potrafi skutecznie zniechęcić dziecko do lekarza.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Okropna kobieta. Nie miła. Lekcewarzaca. Siedzaca w pracy jak za karę. Wiedzę ma bardzo płytką. Nie potrafi odpowiedzieć na pytania.
Nie polecam , w ogóle nie zna się na chorobach dzieci!Nie poważnie traktuje objawy .Dziecko miało całe ciało wysypane Pini Elżbieta tego po prostu nie zauważyła!!!!!!!
Nie polecam ,lekceważenie podchodzie każdej sprawy ,nie zna się na tym co robię w ogóle! Omijajcie tego lekarza!
Pani doktor Elżbieta, hmm wolałabym napisać: Kochana, cudowna, zawsze uprzejma, miła z wielkim , ogromnym sercem . Oddana pacjentowi w 500% . małych pacjentów, traktuje jak swoje dzieci. Z całym sercem polecam moją kochaną Panią doktor Elzunie. Mira
Pani doktor Elżbieta, hmm wolałabym napisać:
Kochana, cudowna, zawsze uprzejma, miła z wielkim , ogromnym sercem .
Oddana pacjentowi w 500% .
małych pacjentów, traktuje jak swoje dzieci.
Z całym sercem polecam moją kochaną Panią doktor Elzunie.
Mira
Bardzo sympatyczna Pani Doktor. Jestem zadowolona z wizyty z synkiem. Pani Barlik poświęciła nam tyle czasu ile było potrzeba, dokładnie zbadała dziecko oraz zleciła wykonanie dodatkowych badań. Polecam.